Şimdi Ara

MGS 4 : Guns Of The Partriots TGS'06 (Ve Sonrası Görüşler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzere oyunun TGS 2006 videosu bugün saatlerinde nete düşmüş bulunmakta.

Hala izlemeyenler yüksek kaliteli video için buradan buyurabilirler; BUYRUNUZ.

Video forumda daha önce de verildi, fakat farklı mevzuların arasında ekleme olarak bahsi geçtiğinden PS fanatikleri için ayrı değer taşıyan bu şaheser yapım hakkındaki tüm materyal, görüş veya yeni bilgileri ayrı ve özel bir topicde tartışabiliriz diye düşündüm, bu oyun kendine has bir topici hakketmiyor mu sizce de !

Tgs videosunda ilk dikkat çeken nokta oyunda snake'in giydiği octo-kamuflajın önemi ve kullanımı. Atmosfer değişimine rağmen oyunun hala ilk mgs oyunlarından parçalar taşıması ( ki bu yapı taşlarının değiştirilmesi oyunun köklü değişime gitmesine yol açarak birçok fanı üzebilirdi ) içimdeki kuşkuları silmeye yetti. Ne kadar ortam gözümüze yeni gözükse de oyuna alışmamız zor olmayacaktır diye düşünüyorum.

Videoda dikkatimi çeken diğer nokta ise video sonunda şimdiye kadar yayınlananların aksine daha genç bir snake ile karşılaşmamız! Kojima sesimizi duyuyor mu yoksa?
    Şahsen kılıkadayıf snake yerine ( bakmayın snake'i sevmediğimden değil, beyefendiyi yaşlı görmeye dayanamıyorum. Hem o bıyıklar hiç gitmemiş snake'ciğime ) oyunun en azından bir bölümünde sam fisher havasındaki ( o yaşlardaki diyelim) olgun snake 'i görmekten acayip derecede hoşnut olurum!! Kota problemi çekenler için ( başlatmayın kotanıza, bu video izlenmez mi! ) kendi capture larım olan bu resimleri eklemekte fayda görüyorum;

Videodan anladığım kadarıyla hideo mizah unsurlarını hala es geçmemiş. Nereden çıkardın derseniz özellikle son sahnede snake'in otto-camo' yu aktive etmek için ( dokunduğu yüzeyin rengini alan ahtapot kamuflajı ) temas ettiği yüzeye dikkat etmenizi tavsiye ederim (((:

Son sözüm şudur ki oyun gümbür gümbür, tüm mgs fanlarının kalbindeki tahta şimdiden oturmak üzere emin adımlarla geliyor !...

Saygılar ...

• ben bu tipi hiç sevmedim eski (yaşlı ) snake i tercih ederim
  • Eğri oturup doğru konuşalım şimdi..MGS hayranlığını (ki bende severek oynadım 3 bölümüde) bir kenara bırakıp şu resimlere bir bakalım

http://www.play3-live.com/news-ps3/2018/metal-gear-solid-4-des-images-qui-font-mals.html

Karakter detaylarında kalite çok güzel, ama onun harici çevre gibi mesela, düşük kalite kaplamalardan oluşuyor.
    Görsellikte üst seviye oyunlar arasına girmez ama oynanış ve konuda en iyilerinden olacak o kesin.
  • Çevre çok iyi değil canım. Hatta kötü bile denebilir. Karakterlerin yüzlerindeki detay iyi ama diğerleri vasat bence... Ama renk paleti güzel, o savaş ortamını çok iyi yansıtmışlar. Soluk renkler kullanılmış ve oyunun atmosferine çok iyi oturmuş. Belki ileride daha da iyi olur bu grafikler, bilemeyiz...
  • Oyun henüz yeni sayılır.İlk aşamalarında sayılır.Grafikler düzelecektir muhtemelen....

Yalnız ben olsam MGS4'te bırakırım.Çünkü karakterler değişince,ve oyun çok fazla seriden oluşunca bir süre sonra sıkabiliyor insanı.Ha beğeneceğimiz bir kararkter yaratır ya da çözüm bulurlarsa 10'a kadar gitsin daha da fazla.MGS efsanedir sonuçta....
  • Grafik konusu tartışılır, kişiden kişiye göre değişir hatta. Kimi çok iyi bulur kimi eksik bulur grafikleri. Bence grafikler gayet iyi, ama çok iyi değil, ya da ne bileyim bir çığır açacak nitelikte değil. Alıştıktan sonra gayet sıradan geliyor insanın gözüne grafikler. Ama detay konusunda tavana vurmuş yapımcılar, onu da belirtmeden geçemeyeceğim.

Yaşlı snake ile bu gördüğümüz snake arasındaki bağlantı nasıl kurulacak, snake zaman içinde yaşlanıp çökecekmi bilemiyorum ama nispeten genç bir snake ile oynamak hoş olacaktır kanaatimce zira mgs-1 den beri solid snake ile oynama imkanı bulamıyoruz. Kojima araya durmadan yan karakterler soktu, bu oyunda da snake'in olgunluk hallerini pas geçerek direkt olarak yaşlı snake'i mercek önüne tuttu. Bana kalırsa ( ve snake in son oyunu olduğunu düşünürsek ) sam fisher edasında bir snake ile oynamak da büyük keyif olacaktır. Tabi kojima bu konuda ne oyunlar düşünüyor kestirmek mümkün değil, sonuçta yıllarca medyadan raiden ve plant bölümünü saklayan bir insanın bu oyundaki cinliklerini kestirebilmek imkansız.

Beni en çok korkutan atmosfer değişiminin oyuna olumlu mu olumsuz mu yansıyacağı konusundaki kuşkularım...

• yoksa o yaşlı adam big boss olmasın , baba oğul sırt sırta savaşırlarsa süper olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok o dediğinin mümkün olacağını pek sanmam. Gerçi artworklerdeki bigboss çizimi kafamı kurcalıyor hala ama... Bekleyip göreceğiz bakalım.

Bu arada bu kadar az yorum geldiğine göre forumda mgs gibi bi şaheserin tutkunu çok az demektir, üzüldüm açıkcası. İnsanlar neler kaybettiğini fark edemiyor bazen
  • Walla çevre hakkındaki yorumlarınıza katılmıyorum arkadaşlar.Bence olabilecek en iyi şekilde olmuş.Ki daha da bitmemiş bir oyun.Videonun sonundaki heykelin modellenmesi,Çevredeki detaylar çok iyi bence.Renk kullanımıdan doğan bi soluk görüntü war o olayı bozuyor gibi geldi bana.

Onun dışında nolcak bu Snake'in hali hakkatten yaw
  • sen kime anlatıyorsun ona bak ps3 e altın kaplamalı oyun yapsalar drizzt yine bi kusur bulur ama bak xbox çıksaydı olay tam tersi olurdu
  • amops cum resimler ortada..Linki verdim bakabilirsin, bakmadıgın belli
    Şimdi onlara bak, sonra Splinter Cell, Rainbow Six yada Gears of War a bak rahatça farkedebileceksin
    Ana karakterler kalite ,çevre kötü..Duvarlara, cisimlere baksan yeter...Ama MGS ve PS gözlüklerini önce çıkarman lazım
  • drizzt 1 ncisi senin gow fps mgs ile kıyaslamak tam bi saçmalık
    rainbow da fps

geriye kaldıki sc oda bana göre mgs ile kapışamaz sen git hd sini indir öyle izle
  • quote:

Orjinalden alıntı: amops2

drizzt 1 ncisi senin gow fps mgs ile kıyaslamak tam bi saçmalık
    rainbow da fps

geriye kaldıki sc oda bana göre mgs ile kapışamaz sen git hd sini indir öyle izle

grafik olarak niye karşılaştıramıyoruz ? Hani gears of war, tenis, dövüş gibi sabit arka planda oynanan basit oyunlardan olsa tamam, haksızlık diycem..
    Ama full aksiyon işte..Gears of War, Lost Planet, Rainbow Six, Splinter Cell..Bunlar aklıma gelenler ve görsellik olarak daha iyi duruyor..Konu, oynanış filan katmıyoruz işin içine

Bak bakayım ışık ,gölge, çevre ve karakter grafiklerine, fark ortada dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 22 Eylül 2006; 23:05:17 >

• ben senle çıktıktan sonra göruşuruz
  • Arkadaşlar internette insanların aklında oluşan genel kanıyı takip edince oyunun grafiklerinin bekleneni vermediğini düşünenlerin büyük çoğunlukta olduğunu gördüm. Özellikle ilk yayınlanan video'lardaki detaydan yoksun olduğunu iddia eden kişiler var ki noluyoruz demeden geçemeyeceğim...
  • Bunu oynamak için çok para lazım çok, birde birisi mgs1'den beri snake oynamadıkmı dedi? mgs2'de gemideydik yahu, kısaydı ama olsun. O kadayıfın big boss olma ihtimali yok çünkü hajioma'nın kendileri dedi snake olduğunu
    son sahnelerde çıkan eleman herhalde başka bir klon'dur ve oyun mgs5-6-7 gider görüşündeyim ve son olarak aramızdaki birisi niye microsoft gözlüklerini çıkarmıyor?
  • Başka bir klon olabilir... Snake'in ta kendisi de olabilir, sonuçta oyun mgs2 den 5 yıl sonra geçiyor. Doğal olarak fazla yaşlanma görülmemesi lazım. O amcayla kıyaslarsak 5 yıl için çok aşırı bir yaşlanma söz konusu. O amca bir klon olmasın? Kojima yine ortalığı karıştırdı... Kojimanın ağzından çıkana asla güvenilmez ayrıca, oyun yapıyor olabilir. MGS1 den beri oynamadıktan kastım adam gibi oynamadık olacaktı. Öyle de oldu, mgs2 de tanker bölümü 1 saat birşey sürüyor. Oyunun yüzde 90'ını raiden ile oynuyorduk. Kojimanın solid'e kılı var zaten, bir türlü yok edemedi adamı. Bu sefer de öldürecek herhalde. Hadi bakalım merakla bekliyoruz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3fruz

Yok o dediğinin mümkün olacağını pek sanmam. Gerçi artworklerdeki bigboss çizimi kafamı kurcalıyor hala ama... Bekleyip göreceğiz bakalım.

Bu arada bu kadar az yorum geldiğine göre forumda mgs gibi bi şaheserin tutkunu çok az demektir, üzüldüm açıkcası. İnsanlar neler kaybettiğini fark edemiyor bazen

ayıp ettin ya az olur mu hiç :) bu oyun için yine alınır ps3.. bu oyunun videosu bile heyecanlandırıyo adamı ya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleep -- 24 Eylül 2006; 17:00:02 >
  • grafikler pek iyi görünmeyebilir sonuçta yapım aşamasında oyun , MGS2 nin de ilk videoları çok detaysızdı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.