Şimdi Ara

Mgs 1 psp yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mgs1'i eboot.pbp formatında indirdim psp için Oyunu pspde game klasörüne atıyorum psp oyunu görüyor açıyorum ama açmaya çalıştığım oyun siyah ekranda kalıyor görüntüde sesde gelmio.Bu arada versiyon 3.71 m33-2 yardım ederseniz sevinirim.

• iyide o oyun degilki. oyunlar .iso formatında oluyorlar. o dosya anaekranda oyunun goruntusunu falan gosteriyor.
  • hayır bu psx yani playstation 1 oyunu ve ekranda gösteriyo zaten .Sorun oyuna girmekte tıklıyorum siyah ekranda kalıyor.
  • sanırım mgs1 psx oyunu psp'ye uyarlanmışını deniyorsun. oyunda bir sorun olabilir bende zamanında resident evil'ı denemiştim ps yazıyor ve o ekranda kalıyordu.
  • evet uyarlanmış versiyon deniom acaba indirebileceğim hızlı bi link bulursan pm atarmısın bide öle denicem
  • snesorama.us adresinde istemediğin kadar ripli psx oyunu var (psp için) oraya bak belki oradığın oyunu bulursun
  • saol bakıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş baktım ama psx oyunlarını listeli olarak göremedim. sadece 5-6 oyun olan bi yer gördüm.anlatabilirmisin.nerden bulcaımı
  • Arkadaşım sen yanlış bilgiler alıyorsun baştan söyleyeyim.Bende Sony'nin kendi hazırladığı tek parça halinde olan(2 cd değil yani) Metal Gear Solid Playstation versiyonu(PSX) var.Senin bu oyunu düzgün çalıştırabilmen için sana Popsloader gerekiyor.İsmini aldıktan sonra internetten konu ile alakalı bilgileri bulabilirsin.Kolay gelsin.
  • bende de resident evil 3 çalışmamıştı niye öyle oluyo bilmiyorum bazı oyunlar çalışıyor bazıları çalışmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismetdai

bende de resident evil 3 çalışmamıştı niye öyle oluyo bilmiyorum bazı oyunlar çalışıyor bazıları çalışmıyor

Senin için de aynı şeyler geçerli
  • tşk
  • Sanırım italyanca ,hiç fark etmemişim
  • Ben oynuyodum MGS1 ama hiç bulaşma çnkü CD1 den zten CD2 ye geçemiosn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.