Bildirim
Mgs 1 psp yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
iyide o oyun degilki. oyunlar .iso formatında oluyorlar. o dosya anaekranda oyunun goruntusunu falan gosteriyor. -
hayır bu psx yani playstation 1 oyunu ve ekranda gösteriyo zaten .Sorun oyuna girmekte tıklıyorum siyah ekranda kalıyor. -
sanırım mgs1 psx oyunu psp'ye uyarlanmışını deniyorsun. oyunda bir sorun olabilir bende zamanında resident evil'ı denemiştim ps yazıyor ve o ekranda kalıyordu. -
evet uyarlanmış versiyon deniom acaba indirebileceğim hızlı bi link bulursan pm atarmısın bide öle denicem -
snesorama.us adresinde istemediğin kadar ripli psx oyunu var (psp için) oraya bak belki oradığın oyunu bulursun -
saol bakıcam -
kardeş baktım ama psx oyunlarını listeli olarak göremedim. sadece 5-6 oyun olan bi yer gördüm.anlatabilirmisin.nerden bulcaımı -
Arkadaşım sen yanlış bilgiler alıyorsun baştan söyleyeyim.Bende Sony'nin kendi hazırladığı tek parça halinde olan(2 cd değil yani) Metal Gear Solid Playstation versiyonu(PSX) var.Senin bu oyunu düzgün çalıştırabilmen için sana Popsloader gerekiyor.İsmini aldıktan sonra internetten konu ile alakalı bilgileri bulabilirsin.Kolay gelsin. -
bende de resident evil 3 çalışmamıştı niye öyle oluyo bilmiyorum bazı oyunlar çalışıyor bazıları çalışmıyor -
quote:
Orjinalden alıntı: ismetdai
bende de resident evil 3 çalışmamıştı niye öyle oluyo bilmiyorum bazı oyunlar çalışıyor bazıları çalışmıyor
Senin için de aynı şeyler geçerli -
Burada mgs var 2cd: http://snesorama.us/board/showthread.php?t=37381 -
tşk -
Sanırım italyanca ,hiç fark etmemişim -
Ben oynuyodum MGS1 ama hiç bulaşma çnkü CD1 den zten CD2 ye geçemiosn
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X