Şimdi Ara

^^MGO'yu Headset'le Oynayanlar Takımı^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Metal Gear Online'ı oynarken headset kullanıyorsanız ekleyin+sizde kendi iletişim bilgilerinizi yazın.

PSN: BIG_KING_TR
    Game id: KING_TR
    MSN: bigkings1800@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİG KİNG -- 22 Ağustos 2008; 22:25:47 >

• oyun pal midir, palsa benim psn anill92
  • bende oynarım ama bizden başka kimse oynamıyor sanki
  • psn OFLI yakında alıyorum oyunu...
  • headset yok ama MGO oynamaktayız.skill yerlerde dolaşıyor
  • yemişken, big king akşam oynayalım headset le (olmasada olur headset)
    size Base match öğretirim :)
    en mükemmel mod bence base mode

ayrıca bende de skill yok ymskn - assault rifle maximum level 3 - te diğerleri karma 2 de bazıları ise 1 lerde
    Level sürekli düşüyor kimi zaman 5 kimi zaman 7, şuan 6 ya düşmüşüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHos -- 19 Ağustos 2008; 16:51:54 >
  • olur mustafa abi , dün biraz oynadım online fakat bisürü mod var..
    birde bu online kaç kbs ile bağlanıyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende 1 mb. var ama ben oda açamıyorum
    sende bir dene MGO güzel ama gıcıktır fazlası ile
    oda açtırmaz, pack aldırmaz vs. vs.
    şimdiden Headshot yapmaya alış
    zaten rakibi görünce 1 saniyen var ölmemek için :)
    bir sürü mod var ama içlerinde en sağlam TDM kesinlikle değil çünkü MGS nin amacı TDM yapmak değil
    Base match ve Team Snake mod en güzel mod lar . . . özellikle base match lokum gibi mod :)
    geçen rankings e baktım 71. sıradaymışım base match te :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHos -- 19 Ağustos 2008; 17:00:49 >
  • Oyundan alışkınım headshot a.dünde bayağı yaptım ama oynadığım kişilerde acemiydiler sanırım.
    BM vede TSM deniycem , baglantıyı şuyuzden sordum , abimde nette takılıyor PC de , ben oyundayken yavaşlarmı çok baglantı acaba..
  • ''oynayanlar''
  • by c. ben sürekli oynarım ama clan dan çıktım
    çünkü klan olma yolunda hiç bir şey yapmadık 1 kere toplanıp oynamadık bile

bu arada ymskn headshot yapmak için fps ye geçip mi yoksa omuz kamera açısından mı deniyorsun

ben nefret ediyorum mgs de Fps bakış açısı olmasından
  • fps zor oluyor kontrolde.eger eleman pusmuşsa fps den icabına bakıyorum.
    normalde omuz hizasından düşmanın omuz üstüne kafaya yakın atışlar yapıyorum , heashot geliyor böylelikle.
    ama prof kişilerle pek kapışmadım henüz , oyunda vede skilleri düşük arkadaşlara karşı yaptım.
    gün içersinde online olacam vede Base mach e bakcam
  • base match çok iyi . . . sop destap diye bir şey var 5000 puan yap oyun içinde silah seçme ekranın en sonunda bir item var sop destab onu al ve karşı takımın çıkış noktası ana base e yerleştir imha etmezlerse karşı takım 1-2 dk. oyun dışı kalıyor ve elemanlar inliyorlar sızlıyorlar
    base te 1 kişi durursa control bar düşük ilerliyor ama 3-4-5 kişi durursa su gibi akıp gidiyor

rütbe verdimi oyun sana ? hayvan rütbeleri veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHos -- 20 Ağustos 2008; 10:19:12 >
  • rütbeleri gördüm fakat alamadım oyun bitiminde.
    sanırım belli tarzlarda bitirmek gerekiyordu oyunu
    2.ye bitirmedim oyunu.

EDIT..şimdi baktımda bana EAGLE vermiş oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonemey -- 20 Ağustos 2008; 11:04:23 >
  • Beyler headset var bende de. Kablolu usbden taktım ama kullanmıyorum çünkü bizden kimse görmedim kullanan genelde de yabancıları sessize alıyorum çünkü oyundan alakasızlar ve çok geyik yapıyorlar . Mhosun dediği gibi güya clan var ama kimse toplanmıyor. Bence bi organizasyon şart. Mhos bu arada bende de 1Mbit var ve host olabildim ben. Host olmak cidden fark etti. Lag yoktu ve çok rahat oynanıyordu lagsız . Sen neden host olamadın ilginç.
    Bu clan işini de çözelim artık. Ben hala clandayım ama cidden ya oynayan yok ya da saatleriniz benimle uyuşmuyor. Genelde 10dan sonra mgoya giriyorum. Birkaç kişi görüyorum sadece farklı oyunlarda ve oyunları dolu oluyor girilmiyor. Bence gece toplanıp şu clan roomu falan kullanalım biraz. Dediğim gibi 10-11 arası mgoya geliyorum 3e kadar da kalırım farketmez . Mod olarak düz death match sarmıyor ama team death match, team sneaking, base falan oynarım. Görüşmek üzere..
    PSN: BOUN_MaXWeLL , oyundaki adamım da MaXWeLL

• ben ciddi bir klan kurayım sadece aktif oynayacaklar olsun
    klan isminide DH koyarız yada DonanimHaber (varsa bir fikriniz o da olabilir)
    anladığım kadarı ile berhan MGO yu bıraktı klan sahipsiz kaldı :)
    bende hata veriyor oyun kuramıyorum anlamadım gitti

Death match bencede kesinlikle sarmıyor amacı bayık adam vurmak
    her akşam mutlaka 1 yada 2 saatim mgo da geçiyor

quote:

Orjinalden alıntı: ymskn

rütbeleri gördüm fakat alamadım oyun bitiminde.
    sanırım belli tarzlarda bitirmek gerekiyordu oyunu
    2.ye bitirmedim oyunu.

EDIT..şimdi baktımda bana EAGLE vermiş oyun.

bana da NTSC de fare vermişti
    şuan ki oyunumda Sloth (Tembel hayvan ) :) Ne alakası var çözemedim ama
    sanırım genelde vuruşları Head Shot yapanlara verilen rütbe

Eagle ise Headshot master oluyor bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHos -- 20 Ağustos 2008; 17:03:44 >

• Clan kurulursa gelirim bende.bu aralar okulda olmadığı için gün içersindede boşluklarım oluyor hatta.
    Bu arada Base yapamadım hala , doluydu tüm odalar , TDM yaptım yine.
    Mustafa abi 74. lüğe düşmüşsün Base de , gördüm bugun
  • Yaa şu bayrağı nasıl koyacağızz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ymskn

Clan kurulursa gelirim bende.bu aralar okulda olmadığı için gün içersindede boşluklarım oluyor hatta.
    Bu arada Base yapamadım hala , doluydu tüm odalar , TDM yaptım yine.
    Mustafa abi 74. lüğe düşmüşsün Base de , gördüm bugun

TDM de oynarken bağlantısı iyi olanlarda oyna bence
    çünkü ölmüyor adamlar lag oluyor
    Base Match kral mod . . . yakında 74. lük değil 1000. liğe falan düşücem çünkü ne oyun açma imkanım var ne de boş oda bulup girebiliyorum
    base match lar genelde dolu oluyor

MGO Game id m : mhos
    bende 3 gün boyunca MGO oynayacağım akşamları
    sonra 2 hafta ara veriyorum . . . Tatil dolayısıyla

quote:

Orjinalden alıntı: Buzmavili

Yaa şu bayrağı nasıl koyacağızz??

Türk klanına gir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHos -- 21 Ağustos 2008; 8:33:01 >

• bayadır oyun oynayamıyorum doğru düzgün.. yoksa bırakmadım.. malum çalışıyorum, akşam da iş yapıyorum...

türk klanında bişeyler olsun isterdim ama klandaki kişilerde sadece 3-4 kişi oyun oynuyor. millet girdi klana ama hareket yok.

klan olarak bişeyler yapamamamızın sebeib ise oyun kuramamamız. çok uğraştım ben, benim modemin destek hattıyla falan çok kastık.. olmuyor bir türlü. arkadaşlar deneyin kurabilen varsa mutlaka deneyelim.

Headset bende de var, ama malesef ki zaman ayıramıyorum.. iki gün önce iki yeni oyun geldi, onlara baktım sonra yine kapatıp işe güce geçtim. bu arada klan 61 kişi falan... dediğim gibi kuru kalabalık. şu an sadece isim yanında bayrak çıksın diye kullanılan bişey gibi...

yani şurada maç yapacak kaç kişi var? ben saydım 4. hadi atladığım mesaj olsa 5. e maç tamam maç yapalım da oyun kuramıyoruz...

bence oyun kurabilmeye uğraşmalıyız önce...

neyse haber bekliyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.