Şimdi Ara

MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
89
Favori
138.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok ilginç bir problem var bende. MG4 Luxury aracımızı birkaç gün önce teslim aldık. Bugün eşim radyonun çalışmadığını söyledi, kesin o becerememiştir dedim ama uzun uğraşlar sonucu ben de beceremedim. Radyodan hiç ses gelmiyor. Android auto falan bağlanınca seste problem yok ama fm radyo çalışmıyor. İnternetten yaptığım araştırmalara göre bu problem araçtaki 12v bataryadan kaynaklanıyormuş. Bunun kablosunu çıkarıp takınca sorun düzeliyormuş. Bu akü de aracın ön kaputunun içinde direksiyona yakın bir bölgede yer alıyormuş. Kendim kuracalamak istemediğim için servise götüreceğim. Bu tip bir sorun yaşayan sadece ben olamam herhalde.

• 1 ay oldu kullanalı şu dönemde alabileceğiniz en güzel en mantıklı araçlardan

Aracın eksi yönü olarak iç mekan daha iyi olabilirdi aydınlatmalar eksik kalmış biraz birde kişiselleştirememe problemimiz var her sabah yola çıktığınızda aynı ayarlarla başlıyorsunuz ve bir süre sonra bıkıyor ve sadece direksyondan rejeneratif frenleme ayarını değiştirip birde modlarını değiştirip yola çıkıyorsunuz.

artı yönleri ise saymakla bitiremem... çok premium bir araçtan geçmediyseniz veya tesladan geçmediyseniz sizin için bir mercedes olabilir hem konfor hem performansı aynı anda sunan nadir makinelerden.

birde arkadaşlar android auto için söylüyorum telefonunuzu bluetooth ile bağladığınızda spotfy youtube müzik farketmeksizin aracınızda dinleyebiliyorsunuz. ayrıca telefonunuzu wifi gösterip navigasyonu da aktif edebiliyorsunuz , bluetooth  tan kişilerinizi de eşitleyin görüşmelerinizi de yapabiliyorsunuz boşuna kablosuza çevirip aparatına para vermeyin derim. Android auto nun navi çok seri değil kendi navisi hem seri hemde tabela okuması felan çok iyi yönlendiriyor sizi.

• Last Troll Bender kullanıcısına yanıt

Öyle bir kampanya mı var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Mg'de Eylül ayında vardı. Şu an devam ediyor mu bilmiyorum. Bayilere sormak lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu arada şu aşağıda linkini verdiğim cihaz kablosuz android autoya çevirmek için şahane çalışıyor tavsiye ederim (bağladığım cihaz galaxy s23). Araca biner binmez otomatik bağlanıyor hiçbir şey yapmıyorum, eski aracım hyundai bayondu onda kendinden kablosuz android auto olmasına rağmen sık sık kopuyordu, bu aleti 1.5 haftadır kullanıyorum şimdilik sorunsuz. Hiç kopma vs problem yaşamadım.

bu araçtaki en büyük problemim kablosuz android autoydu o da çözüldü. Diğer problemim ise hafif gelen zırıltı direksiyon kısımlarından. Bulacağım onu da elbet .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meisida -- 2 Ekim 2024; 21:20:55 >

• meisida kullanıcısına yanıt

O ses için servise çağırdılar beni de fırsat bulup gidemedim henüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

O ses için servise çağırdılar beni de fırsat bulup gidemedim henüz.

Hocam gittiğinizde herhangi bir işlemde bulunurlarsa bana da söyleyebilirseniz sevinirim. Ona göre ankara doğantrendi darlarım gidip.

• meisida kullanıcısına yanıt

Ben de Ankara Arkas otoya gidecektim. Hala yurtdışındayım.

• Merhabalar,

13 bindeki Egea Cross 1.4 Urban 2023 model arabamı takasa sunarak üzerine 200 civarı verip 2. el comfort paket mg4 almayı düşünüyorum. Sanırım baktığım ilanların hepsi v1. Birkaç sorum olacaktı bu hususta bilgilendiren olursa çok sevinirim:

1. Aracın v1 ve v2 arasında müthiş bir donanımsal fark var mı? aradaki makas 30-50 bin ise illa zorla v2 al denilir mi değecek bir fark ise.
    2. Luxury ek özelliklerinden dolayı güzel duruyor ama gerçekten bütçemi aşıyor. Genel düşünce ne yönde comfort kullanan daha mı çok?
    3. Haftada 2-3 kez garajdan çıkıyor arabam ve toplam yaptığım yol haftalık 50-100kmdir en fazla. Yazın bu miktar haftalık 200 olur en fazla. Hep şehiriçi. Ne sıklıkla sarj etmem gerekir? Yazın yazlık evde garajımda wallbax kurdurabilirim ancak kışın muhtemelen dışarıda sarj ederim.
    4. Kapalı otoparkta kiler odasında wallbox kurabilirim. Orada da kiler ile arabanın arası 20-25 metre mesafe olur wallboxdan uzatma kablosu ile kullanılabilir mi?
    5. Kışın aracın performansı çok düşüyor mu?
    6. MG Ready diye bir sistem var aracı kiralayıp deneyebiliyorsun ancak merak ediyorum sistemi forumda kullanan var mı? belirli bir minimum kiralama dönemi yoksa acaba 25bin civarına 1 ay comfort kiralayıp denesem ve beğenirsem o aracı teslim edip başka yerden takasla mı alsam.

Genel olarak merak ettiklerim bunlar umarım çok uzun tutmamışımdır. Teşekkür ederim yardımlarınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pltcooper -- 4 Ekim 2024; 13:56:18 >

• pltcooper P kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

1. Bu konuda üst mesajları kontrol ediniz.
    2. Luxury bence daha mantıklı, genel düşüncem comforta para verilmemesi yönünde sıfır alınacaksa. 2. elde mantıklı fiyatlar mevcut tabi ki.
    3. Haftada bir şarj edersiniz.
    4. 20-25m uzun bir mesafe sağlıklı gelmedi bana.
    5. Aracın performansı yaz kış aynı da pil tüketimi kışın artıyor. Sıcaklığa göre bu değişiklik gösterebilir pilin optimum ısıda tutulması için vs. Google'dan bu konuda arama yaparak bilgi edinilebilir.
    6. Size kalmış.

İyi forumlar.

• Arkadaşlar öncelikle herkese kazasız belasız iyi sürüşler dilerim. Togg için yaklaşık 3 hafta oldu ön siparişim halen beklemedeyim. Kısa menzil sipariş verdim, bu arada MG4 kısa menzil kafamı kurcalıyor. 1.1 milyona mevcut 2. elleri. Az km. Tog 1.5milyon, ne kadar 12 ay faizsiz ödeme seçeneği olsada 700 binlik kısmına sonuçta 400 bin tl fazla. Tip özellik çok önemi yok takılmıyorum şehir içi kullanacağım. MG ve TOGG kullanan varmı aramızda sizin görüşünüz seçiminiz hangisi olurdu ? ( Kısa menzil işimi görüyor sabah 50km ( 35dk süre trafiksiz ) akşam 50km ( 2 saat trafikli ) yapacağım. MG sorunları varmı togg da olduğu gibi mesela.

• by_cyberia kullanıcısına yanıt

ben olsam togg kısa menzil yerine mg4 comfort alırdım (kısa menzil) hem çok fiyat farkı var hem de mg4lerde herhangi bir büyük sorun yok. şarj batarya motor vs sıfır sorun var araçta. 1050 civarına da 10bin km altı bulursunuz bence

• by_cyberia kullanıcısına yanıt
    Ben de togg için okuduklarım dışında bir şey diyemem ama mg4 motor batarya vs ama konularda sorunsuz, geri kalan ufak tefek trim vs her araçta var zaten..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar mg4 luxury şarj sıfır olduktan sonra kaç kilometre gidiyor bilen var mı hiç

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cebich kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Burada fikir verebilir.

MG4 Alıcıları ve KullanıcılarıOzan Çağrı SEYHANyoutube
    ÖNEMLİ DUYURU ❗️ BU VİDEO HİÇBİR MARKANIN #reklam YA DA #işbirliği DEĞİLDİR. ARAÇ KENDİ ARACIMDIR. TAMAMEN KENDİ ARACIMLA DENEYİM VİDEOSUDUR. Herkese merhaba. Videoma hoşgeldiniz. Öncelikle bu yolculukta trafiği riske atacak herhangi bir şey yapılmamıştır. Genellikle 50-60 km hızlarda araç sürülmüştür. Bu normal bir sürme değildir. Araçla bu kilometreleri yaptım diye araba bu menzillere ulaşıyor anlamı çıkmaz. Araştırmalarımda daha uzun menzil yapılmadığını gördüm. Yapılmışsa tabi ki bu videonun rekor özelliği ortadan kalkar ama ben hiçbir veri bulamadım. Kendi merakım olan bu araç ile maximum kaç km yapabilirim sorusuna bu video ile cevap buldum. Bu anları da sizlerle paylaşmak istedim. Bu menzil Tek bir şarj ile yapılmıştır. Bir depo doluluk ile 776.1 KM menzile ulaşılmıştır. Özel teşekkürler ; ​⁠​⁠​⁠@ElektrikliRota DENİZ ATAR ​⁠​⁠​⁠@benvolkanakca VOLKAN AKÇA Elektrikli araç topluluğu Mg4 türkiye whatsapp grubu Ve aileme desteklerinden dolayı çok ama çok teşekkür ediyorum🙏🏻🙂 Araçla 776 km yapmış olmamız herkesin bu menzilleri yapacağı anlamına gelmez. Tabi ki bende normal sürüşlerde 350-400 km menzillere ulaşıyorum. Bu yol şartlarında olabildiğince yavaş şekilde bu menzillere ulaşılmıştır. İzlediğiniz için çok teşekkür ederim. Not: bu rekor kırılamaz değil tabiki de kırılır. Benim özellikle en iyisi bu tarzında bir yaklaşımım yok. Tabi ki daha iyileri yapılır. Bu benim kendi rekorumdur🙂 Elektrikli araçlar whatsapp topluluğu için ; https://linktr.ee/elektrikliaractoplulugu
    https://www.youtube.com/watch?si=lM1T9YChswokswmz&v=0Qpgb9Mxd3o&feature=youtu.be

• Arkadaşlar uzun yolda rejeneratif frenleme ayarını kaçta tutuyorsunuz? Mantıken 1'de tutarsam ve aracın daha uzun süzülmesine izin verirsem daha çok enerji kazanırım diye yorumluyorum kendimce ama bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

Arkadaşlar uzun yolda rejeneratif frenleme ayarını kaçta tutuyorsunuz? Mantıken 1'de tutarsam ve aracın daha uzun süzülmesine izin verirsem daha çok enerji kazanırım diye yorumluyorum kendimce ama bilmiyorum.

rejeneratifi 1'de tutmak en mantıklısı hocam uzun yolda. Ben şehir içinde de akıcı yollara girersem 1'e alıyorum.

• Ardadaşlar mg4 comfort alacağım 2. el. Versiyon 1-2 var sanırım aralarındaki fark neydi. Birde 2. elde dikkat etmem gereken bir nokta varmıdır ? Garanti kapsamındadır halen araç illaki. Aldığımda yetkili servise kontrol ettirmem gereken bir nokta varmı sizce ?

• Arkadaşlar selam, whatsap grubu varmi mg4 için,

• herkese selam

fotodaki arac ile bodrumdan cesmeye, ordan istanbula gitmem gerekiyor

araci hic tanimiyorum. menzili nedir? yol uzerinde nerelerde sarj istasyonu vardir? yardimci olabilecek var mi?

biraz sikinti yasayacak gibi hissediyorum

MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.