< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları (41. sayfa)

-
-
ankara ve batısında yaşıyorsanız ısı pompası olmasada olur.Hele akdenizde yaşıyorsanız gereksiz.Serviste arka kamera takıyorlar fakat fahiş dışarıda kendiniz yaptırın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Az önce Bursa bayisiyle görüştüm. MG4 luxury MG ready ile 1.449.000, normal satış 1.529.000 TL dediler.
MG ready ile kiralama ise bu bayide yokmuş.
Sanıyorum fiyatlar artmış.
-
Merhaba,
Foruma sırf sizin bu mesajınızı görüp üye oldum doğrusu, yaşımız biraz da fazla olduğu için tam anlayamadım buradaki forum yazışma akışını :))
Aynı sorun bende de var maalesef ve çözemezsem çıldırabilirim. İngiltere'deki forumları bile günlerdir tarıyorum ama birebir uyan sorunla eşleştiremedim bizimkini, daha çok havalandırma menfezleri ile 10" gösterge panelinden gelen trim sesleri tartışılmış. Sizin tarif ettiğiniz tam olarak benim karşılaştığımla örtüşüyor.
Arabayı alalı 1 yıl oldu, 19 bin Km'de ve çok memnunum, ancak 1 aydır tarif ettiğiniz sorunu birebir yaşıyorum.
Ben Ankara'da MG Trend Otomotiv merkezine gösterdim bu hafta, inceleyeceklerini söyleyerek, her arabada olabilir, vb. dediler....
Siz bir çözüm bulabildiniz mi? Bunu ne yapıp edip MG Trend'le beraber çözebiliriz bence, yoksa bize uyku yok ....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyhanYiğit -- 20 Ekim 2024; 11:32:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
Şu ses sorunu bende de var maalesef ve çözemezsem çıldırabilirim. İngiltere'deki forumları bile günlerdir tarıyorum ama birebir uyan sorunla eşleştiremedim bizimkini, daha çok havalandırma menfezleri ile 10" gösterge panelinden gelen trim sesleri tartışılmış. "meisida" arkadaşın tarif ettiği tam olarak benim karşılaştığım sesle örtüşüyor.
Siz Arkas'ta kiminle muhatap oldunuz bununla ilgili, olmazsa ben de bir gidip göstereyim diyorum.
3 farklı trim mevcut.
1. Sağ kapı kolu. Kolu çekince kesiliyor.
2. Tepe, tavan 20-24km/s parke taşlı yolda ortaya çıkıyor.
3. Direksiyon arkası ve altı metalik zıngırtama sesi. Pürüzlü ve bozuk yollarda ortaya çıkıyor ve içten gelen bir ses.
Ben video çekip satış temsilcisine attım aracı aldığım yerin. Arkadaşın adı Sefa. Hala gidebilmiş değilim. Ama araç bir hafta kalabilir dendi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Benim aracımda 3. ses var ancak kaynağı farklı sanki, trim sesi değil, bozuk olmayan yollarda da ve 15 ile 60 km hızlarda geliyor.
Arkas bu konularda nasıl acaba, ilgililer mi, tavsiye ediyor musunuz? Doğan Trend'den umutluyum ben de...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyhanYiğit -- 20 Ekim 2024; 11:27:18 >
Biraz geç dönüş oldu kusura bakmayın,eskisi gibi sürekli forumu takip edemiyorum,
Comfort batarya yapısı gereği tercih ediliyor genelde.Çünkü ben alırken arada sadece 80 bin TL fark vardı ve çok rahat Lux alabilecekken yukarıda yazdığım gerekçelerden ötürü tercih etmedim,
KM konusu LFP lerin elinin en güçlü olduğu nokta,batarya döngüsü NMC lerin en az 3 katı olduğundan km ile bir sıkıntısı olmaz,O bataryanın ömrünü bitirmeye ömür yetmeyebilir,Aynı batarya tipine KG mobility 1000000 km garanti veriyor.
Özetle LFP bataryalar suyun içinde 500-600 binleri devirir.Uygun koşullarda kullanılmış bir NMC de oldukça yüksek km lere ulaşabiliyor tabi ama bence NMC alırken geçmişi net bilinen ikinci ellere yanaşılmalı.
Bununla birlikte LFP bataryalarda özellikle ikinci elde,acaba önceki sahibi batarya sağlığı için gerekli şarj aralığına uydumu uymadımı derdi yok.Özetle 38 bin hiçbirşey değil,sadece alırken lift e kaldırıp,alttan darbesi olup olmadığına bakmanız yeterli,diğer kontroller içten yanmalılarla aynı zaten
-
"*Ekstra bir soru daha: Mesela linkteki ürünü aldım. Evimde arabamı yaklaştıramadığım bir noktada wallbox var. Normal priz yerine bu kablolarla wallbox'dan da alabilir miyim sarjı? Wallbox'ın çıkışı buna uygun olup olmadığını bilemediğim için soruyorum."
Bu kablolar (3x2,5) ince gelir,wallbox için daha kalın kablo daha sağlıklı olacaktır
-
Arkadaşlar merhaba elektrik faturamda yazdığı kadarıyla Sözleşme Gücü:8,4 Kurulu Güç:24 gözükmekte. Vestel 22kw wallbox almayı düşünüyorum konuştuğum bazı kişiler sözleşme gücü arttırımına gerek yok dedi ama bir kaç kişi ise arttırmazsan uyarı gelir dedi önerilerinizi alabilir miyim? (sözleşme gücü arttırımı için proje gerekiyormuş 14.000TL civarındaymış İzmirde)
-
Merhaba herkese,
Mg4 comfort iki üç defa son aylarda hata verip çalışmıyor aç kapa yapıyorum bir şekilde çözüyorum ama can sıkıyor, yaşayan var mıdır benzer sorunu?
Teşekkürler.
-
Ne kendim yaşadım,ne de grupta duydum,enteresan.
Genelden çok size özel bir durum gibi ,isterseniz serviste bir genel kontrol yaptırın ,bilgisayara bağlasınlar
-
Merhaba arkadaşlar,
Bugün Askale Beylikdüzü bayisinde MG4 Luxury aracı inceledim ve test aracı olan comfort paketi test etme imkanım oldu. 1.449.000 TL fiyat mevcut. 200.000 TL 12Ay % 0 kampanya sı ile satış yapabileceklerini belirttiler.
Araç özellikleri ve elektrikli araç beni oldukça cezbetti diyebilirim aslında. Fakat MG markası Türkiye'den çekilirmi diye endişelerimde mevcut.
Sizce Türkiye'den çekilirse bu marka satışta cok zararımız olurmu? Bu arada satılan araçların tamamı 2023 model plakalanmış araçlar oldugunu söylediler.
Ayrıca Türkiye'den çekilme olursa yedekparça yada 7 yıl garanti olayı yalan olurmu diyede endişelerim mevcut?
Bu paralara normalde 1.0 benzin Turbolu 2024 Juke Platinium araç da aklımı karıştırdı. Onda da içinin makyajlanmış hali çok güzel olmuş.
Sizin bu kriterlere göre seçiminiz ne olurdu acaba?
Teşekkürler.
-
Çekileceğini zannetmem doğan trend 1.2 milyar euro yatırım yaptık mg servis ağı için diye açıklama yapmıştı
-
2 ay önce 1.350.000tl ve 300bin tl %0 faizli krediyle satın aldık. Kur yerinde duruyor. Mg türkiyeden çekilmez aksine yatırım yapacakları gibi duruyor
Arkadaşlar Aracın fren performansı nasıl sizce?
Beni biraz korkutuyor da. Fren mesafesi uzun geliyor.
Merhaba aynı ses bende de var. Km teli sesi gibi, bu araçta km teli var mı emin değilim ama...
Merhaba,
Hayır yok.
Konu ile ilgili farklı platformlarda da yarışıyoruz şu anda, muhtemelen bir iki ay içinde birtakım olumlu gelişmeler olabilir.
Biz olumlu bir sonuç alırsak zaten hemen paylaşırız burada
Fren performansı bridgestone turanza t005 ev lastiklerle kuru zeminde iyi de ıslak zeminde sınırda bir performansı var gibi. Değiştirmeyi düşünüyorum lastikleri, genel olarak yol tutmuyor zaten bu lastikler. Özellikle ani hızlanmalarda esp çok devreye giriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X