Şimdi Ara

MG Marvel R Electric Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

o sizin haklı tercihiniz olur. Farklılık isteyenler için düşünülebilir.Ben mesela durumum olursa binmek için mg9 u gözüme kestirdim. Tabi test sürüşünden sonra. alıp ilerde satarım diyorsanız dediğinize katılıyorum

Bu iki araç arasında o kadar az fark olamaz. Biri b segment binek araç, diğeri d segment suv. Fiyat farkı daha yüksektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ağır saçmalıyorsun, araba fiyatları çıldırmış durumdayken megane e tech bile 1700 lük fiyatla 1 gün içinde bitti.

Çin malı araçların önünü açmaya kalkarsan ülkende toggu bırak hiçbir model arabayı üretemezsin

millet seyit Rıza partinize oy verseydi Çin den rusyadan çivi bile giremezdi bu ülkeye ,belki şu an rusya ukrayna savaşının yeni cephesiydik,akp ye oy versinler diye kendini yırtan sizsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 12 Ağustos 2023; 21:25:21 >

Gümrük vergilerini biz göremeyiz. Aracın çıplak satış fiyatına distribütör o vergiyi yansıtır.

Bizler son kullanıcı olarak çıplak satış fiyatı üzerinden ÖTV hesaplayabiliriz.

Şu anda 160 KW üstü araçlarda araç fiyatı 1350'nin üzerindeyse %60 ÖTV uygulanır.

Bu arabanın üst modeli 160KW üzerinde olduğu için %60, ancak alt model 132KW olduğu için %40 ÖTV oranına sahip.

MG kesinlikle Avrupa'da var olmak istiyor. Çin devletinden de büyük sübvansiyon aldığına eminim bu doğrultuda.

Şu aşamada hiçbir firma ürettiği elektrikli araçlardan güzel para kazanamıyor.

Gelecek tamamen burada ve herkes bir şekilde kendine yer edinmeye çalışıyor.

Pek çok kullanıcı da elektrikli kısımda içten yanmalı araçlarda olduğu gibi konvansiyonel düşünmüyor, yeniliğe açık.

Çin bu sebeple sağlam bir şekilde bu alana girdi, bütün gücüyle asılıyor.

Sıfır vergili Renault Zoe 1350 lira iken %54 Çin vergisi yiyen ve Zoe'den en az 1 boy üstte olan MG4'ün fiyatının Zoe'den ucuz olmasını ben ancak Çin devletinin ana firma SAIC'e verdiği sübvansiyon ile açıklayabiliyorum.

• commandx C kullanıcısına yanıt

• derfgt D kullanıcısına yanıt

Aynen ben de öyle düşünüyorum, çok haklısın. Yoksa mg4'ün fiyatı pek hesap kitapla açıklanacak cinsten değil.

Google a mg4 europe price yazınca 28-29bin euro çıkıyor. Marvel r yazınca 40bin euro çıkıyor.

Bu fark dediğim gibi normal. ÖTV dilimi de değişiyor. Mg4 ucuz elektrikli b segment, marvel r daha özel premium d segment.

Hocam MG almanya sayfasının linkini veriyorum. Konfigüratör ile model seçip fiyat görebiliyorsunuz. Almancam yok, tam ne dediğini anlayamıyorum gerçi, ama fiyat en altta yazıyor.

MG4 luxury modeli için 39 bin euro

are

Marvel r Luxury modeli için de 45 bin euro diyor

mg motor germany
    Konfigurieren Sie Ihren MG MARVEL R Electric
    https://www.mgmotor.de/configurator/marvel-r

Yine almanya vw nin sayfasında polo style modeli için mesela 25 bin euro diyor ve buradaki fiyatı malum, mg4 ile aynı para. MG4 özelinde Türkiye'de fiyat inanılmaz sübvanse ediliyor. Ha bu durum ne kadar böyle devam eder bilmiyorum. Ama sübvansiyon olmasa normalde MG4 ün fiyatı en az 2 milyon lira.

• Allah rahmet eylesin 

Çin'li arabaların parça problemi var.

MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • 3.7 m ver aldığın araba kâğıt üstünde 370 reelde 250 km gitsin. Bir de bagaj hacmi 357 litre. Benim jazzda bile bagaj hacmi daha fazla…fiyatı tartışmaya devam…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 13 Ağustos 2023; 10:49:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: derfgt

Gümrük vergilerini biz göremeyiz. Aracın çıplak satış fiyatına distribütör o vergiyi yansıtır.

Bizler son kullanıcı olarak çıplak satış fiyatı üzerinden ÖTV hesaplayabiliriz.

Şu anda 160 KW üstü araçlarda araç fiyatı 1350'nin üzerindeyse %60 ÖTV uygulanır.

Bu arabanın üst modeli 160KW üzerinde olduğu için %60, ancak alt model 132KW olduğu için %40 ÖTV oranına sahip.

MG kesinlikle Avrupa'da var olmak istiyor. Çin devletinden de büyük sübvansiyon aldığına eminim bu doğrultuda.

Şu aşamada hiçbir firma ürettiği elektrikli araçlardan güzel para kazanamıyor.

Gelecek tamamen burada ve herkes bir şekilde kendine yer edinmeye çalışıyor.

Pek çok kullanıcı da elektrikli kısımda içten yanmalı araçlarda olduğu gibi konvansiyonel düşünmüyor, yeniliğe açık.

Çin bu sebeple sağlam bir şekilde bu alana girdi, bütün gücüyle asılıyor.

Sıfır vergili Renault Zoe 1350 lira iken %54 Çin vergisi yiyen ve Zoe'den en az 1 boy üstte olan MG4'ün fiyatının Zoe'den ucuz olmasını ben ancak Çin devletinin ana firma SAIC'e verdiği sübvansiyon ile açıklayabiliyorum.

Aynen öyle,Çın'e elektrikliler için %54 ek vergi konulması,Türkiye'ye değil ,başta Avrupa ve G.Kore olmak üzere herkese yaradı,adamlarda bu fırsatı gördü,öptükçe öptü,Zooe,1.350 olurmu yahu?sadece,%30 vergi var üstünde.
    Bak şimdi Çin'den adam gibi full hibrid alınabilir,%54 ek vergisi yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• en1gma kullanıcısına yanıt
    Avrupa ,G.kore ,Japon serbest ama,Onlar da fırsatı güzel değerlendiriyor.Olan sana bana oluyor.Eğer %54 ek olmasaydı,Megan e tech ayarında aracı,1.200.000.Tl.'ye alman işten bile değildi.Kim karlı çıktı bu işten;Fransa.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

sen ortadoguya iyy pis Arap afrikaya iyy pis zenci istemem sizin paranızı derken fransa Avrupa onları inek gibi sagdi yıllarca ,gelişmiş ülke haline geldiler

onlar nükleer santral kurarken sen ali Kırca ile atv ana haberde gülben hülya kavgasi izliyordun.

sen batık banka toplarken,2 film izleyip köşe dönmek için köyünü toprağını bırakıp şehre giderken onlar sabah 4 ten kalkip aksama kadar essek gibi çalışıyordu

herhalde onlar karli çıkacak ,çalışan kazanır yatan değil

Dünya endüstri 5.0 a geçti bu marka tesladan daha iyi araçları var . Belli standartlar var onlar olmadan satış yapılmıyor zaten Avrupa vs. Git MG ye bak İngiltere'de en iyi elektrikli araç seciliyor sürekli mühendisler tarafından , git norvece bak soğuk iklim olduğu halde satislarin çoğu çin malı araçlar başta mg olmak üzere. Senin dünyadan haberin yok

Aynen Çin'den gelen ürünlere ama amaç bize verin togg amblemi basıp satalım derdindeler

arenaev.com
    The MG4 EV gets an Extended Range configuration with 322 miles WLTP rating
    https://www.arenaev.com/the_mg4_ev_gets_an_extended_range_configuration_with_322_miles_wltp_rating-news-2242.php

• en1gma kullanıcısına yanıt
    yıllarca heygel yabtılar yigenim

• quote:

Orijinalden alıntı: bshaar387

araba fiyatları neden çıldırıyor dostum? bir araba alırken 2 tane de vergi ile devlete alıyorsun bundan olabilir mi hiç düşündün mü?

https://twitter.com/baharfeyzan/status/1690788306336858112?t=BapWeVahYFp9UotKYk9Azw&s=08

ülkenin muhalefeti bu haldeyken iktidarın ne olmasını bekliyorsun bay heykel?

nasıl,güzel mi hizmetler,yaptı mi acaba?

yoksa o paraları billboardlara resmini yaptırmak için mi harcadı

:))

piro dedeniz gelse herkese araba verecekti değil mi,bayram ziyaretine gitmediği partiyle ittifak yaparak hemde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 14 Ağustos 2023; 9:54:23 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.