Şimdi Ara

MG HS Kullanıcıları... (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.568
Cevap
154
Favori
352.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 038poyraz

Muharrem Gökçeyoutube
    CUPRA FORMENTOR 1.5 TSI 150 HP DSG VS MG HS 1.5T-GDI 162 HP DCT PERFORMANS VE HIZLANMA TESTİ
    https://www.youtube.com/watch?si=-DP_VvsY-BKS5bZP&v=vYHKvZoMII8&feature=youtu.be

İyi seyirler

Cupranın arkasında kalır diye düşündüm, daha cüsseli, daha ağır araç ama fena iş çıkarmamış.

MG HS Kullanıcıları...Muharrem Gökçeyoutube
    Bugün sizler için Cupra Formentor ile Segment karşılığı MG HS ile güzel bir kıyaslama yaptım. Herkese iyi seyirler. www.instagram.com/muharremgokce
    https://www.youtube.com/watch?v=vYHKvZoMII8

• Oblomòv kullanıcısına yanıt
    1270’e vavacarstan aldım. Ufak tefek çizikleri var bakımı vs yeni yapılmış. Boya yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaitreSkiLL -- 29 Şubat 2024; 13:41:3 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • discrepancy kullanıcısına yanıt

WhatsApp linki alabilir miyim lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • discrepancy kullanıcısına yanıt
    Ben de katılmak isterim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • WestDay1 W kullanıcısına yanıt

Kablosuz carplay için wireless adaptör önerisinde bulunabilirim ben usb gibi olandan aldım içinden uzatma kablosu da çıktı gayet memnunum takıp unutuyorsunuz siz araca bindiğinizde anında bağlanıyor teli elinize bile almıyorsunuz hiç ve bu sayede cihazınız da USB'den sürekli şarjda kalmamış oluyor.

• ghostiki kullanıcısına yanıt

3 Bin Km ortalamam 8.3LT (2 bini Ankara şehiriçi)

• By`Dahi B kullanıcısına yanıt

Yakıt aldığınız yerle de alakalı olabilir başka yerden alın bir de öyle bakın,

ben katkısız 95 kullanıyorum TSI aracımda da depo kapağında özellikle belirtiliyordu katkısız benzin diye oradan alışkanlık oldu sanırım :)

• 038poyraz kullanıcısına yanıt

Hocam lastik basınç sensörü ile ilgili bir problem oldu mu? Jant değiştirmeyi kafaya koydum ama sırf kırılır dökülür hata verir basınç sistemi korkusundan bir yaptiramadim.

• Dr_395 D kullanıcısına yanıt
    Yeni jantlara yeni sensörler takıldı, üzerindeki orijinal sensörler yeni sensörlere klonlandı. Hiçbir sorun olmadı, çekinilecek bi durum söz konusu değil. Sadece ekipmanı düzgün ve yeterli yerlerde yapmanızı tavsiye ederim.

• Doğan trend basın expres şubesine aylardır olmayan periyodik bakım için hava filtresi dün itibari ile gelmiş muhtemelen bütün şubelere dağıtılmıştır

• Merhabalar,

HS Luxury donanım için güncel fiyat alan var mı? Liste fiyatı 1.689 görünüyor, 80 takas indirimiyle 1.609’a mı veriyorlar? Bayiler ekstra indirimler yapıyor mu?

Teşekkürler.

• 1. Yıl bakım tutar gidecek olanlar varsa fiyatlama bu şekilde çıktı

MG HS Kullanıcıları...

• msenol11 kullanıcısına yanıt
    Çok uygun.

• necozorro N kullanıcısına yanıt
    Bugün teklif aldım 2023 ler 1569 dan 1500 e indi. Comfort için 1390 teklif aldım. Önerir misiniz. 1200 nakit var.

• kagan06 kullanıcısına yanıt

kılavuz olarak plastik cırtlardan kullandık.Kabloya bantlayarak

• Herkese merhaba. 25 Ocaktan bu yana HS Luxury kullanmaktayım, genel olarak memnun olduğumu çok rahatlıkla söyleyebilirim. Ses sisteminin kalitesi çok iyi olmadığı fikrine katılsamda yeni birşeyler denemenin de kapıların sök tak işinden sonra nasıl bi sıkıntı yada trim sesine sebep olacak kestirmek zor aslında korkum o.

Asıl problemim eski aracımdaki gibi youtube ve netflix tarzı uygulamaları kullanamıyor olmak. Beinconnect bile yüklemiştim aracımdaki ekrana ama bunda orjinal haliyle o şansımız yok tabi. Çok fazla model var ama aslında bazıları sadece kablosuz bağlantı aparatı ve kurulum yapılan hafızalı modeller de kafa karıştırıcı. Bu tarz bi cihaz alıp kullanan oldumu aranızda acaba sormak istedim.

• bloodstar kullanıcısına yanıt

Ben de 21 Şubatta aldım. Aracı genel olarak beğendim. beğenmemin en büyük nedeni de ötv muafiyeti ile 835 bin tl'ye almam  

Bana göre eksileri

-Çok kötü kamera çözünürlüğü

-Çok kötü ses sistemi

-Zayıf multimedya ve sürüş ekranı (anlık yakıt tüketimi ve vitesi görememek büyük saçmalık)

-karter koruma olmaması (serviste 5000 TL'ye takıyorlar.. Taktıracağım)

-Yakıt tüketimi (ama büyük ve ağır yapacak bir şey yok)

-Dik yokuşa devirli girmediyseniz yığılıyor

Artıları

-İçi çok ferah

-Yolda gidişi güven veriyor çok konforlu

-Direksiyon yumuşacık

-Malzeme kalitesi bu fiyata göre çoğu araçtan iyi.

-Yalıtım çok iyi

Bu arada sorunuza cevap vereyim. AŞağıdaki gibi bir aleti C5 aircross, audi a3 ve bu aracımda kullandım. Sorusuz. Kablousu kısa, usbye taktım ve kapağı kapattım. Ben aracı çalıştırdığım anda kablosuz android autoya bağlanıyor.

O dediğiniz video izleme, youtube, iptv olayını fermata auto ile yapabilirsiniz. Yalnız bende s23 ultra var ve android sürümü 14. Henüz daha çözülmüş değil bu sürümde. Ama önceki sürümde iseniz kullanabilirsiniz.

• metin-88 kullanıcısına yanıt

Kendi aracımı istediğim fiyata satabilirsem ciddi bir şekilde düşünüyorum hocam. Ama ben alırsam 2024 alırım büyük ihtimalle.

Öneri kısmına gelecek olursak; ben aracı kullanmadım ama dediğim gibi düşünüyorum. Burada kullanan arkadaşlar zaten fikirlerini uzun uzun paylaşmış. Karar sizin. Hayırlısı olsun inşallah

• Wp linki alabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: msenol11

1. Yıl bakım tutar gidecek olanlar varsa fiyatlama bu şekilde çıktı

MG HS Kullanıcıları...
    Kazasız güzel günlerde kullanın fiyat bence de iyi, yağ olarak hangi marka kullanıyorlar acaba bilginiz var mı?

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.