< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

2 Mobil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bazı bankalar yapıyor bazıları yapmıyor heralde. arkadaşım akbanktan almış iade yapmamış. ben ykb den. 7 gün erken ödedim 1800 küsür iade yaptı. (3.cü taksit- yani kalan borç fazla) edit: 4.taksit 27gün önce ödedim. 3700 iade yaptı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 20 Şubat 2024; 10:20:41 > |
|
|
|
MG HS Luxory gri gümüş - kırmızı iç renk aracımı bugün Kuzey Oto dan teslim aldım. Nurgül hanım , çok ilgilendi ve süreçte çok yapıcı ve yardımcı oldu sağolsun. Sigorta , kasko yu da Kuzey Oto dan yaptırdım. Sevgi hanım çok yardımcı oldu , eski aracımdaki hasarsızlık indirimi sorunsuz yansıtıldı yeni araca. Eski aracım peugeot 3008 allure dizel. Yakıt konusundaki tasarruf durumu , MG de benzinli versiyonda aynı km lerde yaklaşık %50 daha maliyetli gözüküyor ama sadece 1 gün sürdüm , 50-60 km yol yaptım İstanbul trafiğinde, genel sürüş keyfi ve konfor açısından 3008 den daha iyi olduğunu söyleyebilirim ki 3008 allure dizel , MG Luxory den 350 bin tl daha pahalı , 3008 in Türkiye de piyasası oluştu , 2.el de talep görüyor , absürd fiyat istemedikçe kısa sürede aracını satabiliyorsun. MG konforu tabi ki bir BMW , Range Rover değil ama verdiğin paranın hakkını veriyor araç gerçekten. Özellikle arkadan BMW ix3 e çok benzetiyorum MG yi. Kuzey Oto Nurgül hanım 2 saate yakın aracı anlatarak teslim etti . Araba gerçekten iyi , sürüşü , yol tutuşu , şanzıman ile ilgili de gayet tatminkar buldum . Şanzıman ile ilgili bazı sıkıntıları okudum forumda ama ben katılmıyorum , çok fazla zorlamadan klasik aile arabası tarzında sürüşlerde sıkıntı yok , müzik sistemi de söylenilenin aksine onu da yeterli buldum açıkçası. Motor kaputunun altının boş olması mantığını hala anlayamadım ki ben haftaya perşembeye servis gün verdi , taktırıcam. Arabayı 5 bin tl daha fazla paraya sat ama bu motor altı korumayı mutlaka opsiyonel olmaktan çıkarmali yetkililer. Hava filtresi yokmuş deniliyor önceki sayfalarda ama özellikle sordum servise , sıkıntı yokmuş . Arabanın sürüşü zevkli , ama göstergelerle ilgili bazı acemilikler yaşadım , sanırım 1-2 hafta da anca alışıcam. |
|
Merhaba. Bende Ankara Herter bayiden mg ha aracımı teslim aldım. Araç çalıştırıldığında araç bakım modu derhal diye bir ibare çıkıyor.Araç kapatıldığında herhangi bir ibare çıkmıyor. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Yeni alanlara da hayırlı olsun. Bir de araçta kullanma kılavuzu bulunmuyor. Sizin aldığınız araçlarda var mıydı? Bilgi verirseniz sevinirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albatros14 -- 22 Şubat 2024; 17:12:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Watsapp linkini bana da gönderirseniz sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Nurgül hanım çok tatlı bir insan. Ben de ondan almıştım aracımı. Bıraksanız sabaha kadar da anlatır, seviyor konuşmayı :) |
|
Hocam bende de oldu yol bilgisayarından sıfırlamak gerekiyor. Yazılım eski olunca 2014 algilamisti aracı ondan kaynaklı olduğunu söyledi servis sonrasında yazılım güncellemesi yaptırdım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Merhaba. WhatsApp linki alabilirmiyim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|