Şimdi Ara

MG HS Kullanıcıları... (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.465
Cevap
150
Favori
316.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bayilerde toplu fiyat ile yapılan filmlerin kalitesi iyi degil. Dışarda Llumar solarguard vb markalarin yerlerinde yaptırmanizi tavsiye ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 038poyraz kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam, dediğiniz gibi kasım girişli araçlarda bu fiyatları verdiler bende 5 aralıkta almıştım aralık girişlilerde 1410-1420 gibi rakamlar vermişlerdi. Zaten olay bitmiş kafanıza takmayın kazasız belasız kullanın şu saatten sonra önemli olan bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cam tavan için uv koruması amaçlı film yaptırmaya gerek var mı?

• 1350 1310 1370 gibi rakamlar gerçekten çok iyi. Ben hafta sonu 1550 + takas indirimi ile 1450 fiyat aldım. Bir kuruş bile indirim yapmadılar. Yani piyasaya yeni girmiş bir marka için az rakamlar değil bunlar. Bence 1500 gibi rakamlar çok fazla sonuçta bir yıl sonra olmadı çekiliyorum dese bu aracı alanlar ne yapacak. Aracı alanlar büyük bir riske giriyor ama firma kuyruğu dik tutmaya çalışıyor heleki Çin li bir çok marka gelmeye devam ederken. Ben doğrusu bu aracın 1.3 milyon üzerinde satın alınmasının efektif olmadığını hesaplarım çünkü bunun üzerine çıktığınızda bilindik ve piyasası oluşmuş çok araç var, fiyat uygun değil bu araçlar için şu anda.

• Arkadaşlar araca seramik veya film kaplama yaptırmayı düşünüyorum. İstanbulda yakınlarda nereyi (lokasyon istanbul Bahçeşehir) önerirsiniz ve hangi tür malzemeyi önerirsiniz? Seramik le film ikisi birden mi yaptırmak gerekiyor yoksa birini mi tercih etmek gerekiyor. Film sanırım çizikler ve taş vuruklarına karşı bir nebze koruma sağlıyor? Fiyat olarak kaça patlar? Daha önce yaptırmış arkadaşlar yorum yapar ve yardımcı olurlarsa memnun olurum.
    Bu arada cumartesi günü alt koruma için askale servisten randevu aldım montajla birlikte 5500TL ödemeyi önden yaptım, kalmayabilir elimizde çok yok dedikleri için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergelen -- 18 Aralık 2023; 21:34:43 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cüneyt K. kullanıcısına yanıt

hocam merhaba bende mg hs comfort paket düşünüyorum comfort pakete 360 derece sonradan takılıyor mu acaba ve ön farlar halojenden led e çavrilebiliyor mu acaba bilgisi olan var mı ?

• foxwoods kullanıcısına yanıt

whatsapp gurubuna nasıl katılabiliriz acaba

• ergelen E kullanıcısına yanıt

Karter koruma 4900 gibi fiyatlar duyduk Askale neden 5500 dedi acaba işçilikte mi yazıyorlar eğer öyleyse ayıp etmişler

• samet3534 S kullanıcısına yanıt
    Evet bende gördüm o fiyatları ama açıkcası 600 TL için pazarlık edecek zamanım yoktu. Başkasına 4900 e yapıp bana 5500 e veriyorlarsa evet o zaman ayıp etmişler diyebilirim.

Seramik ikitelli topkapi teknik okullarında yaptırdım 8000 tl isterseniz telefon paylaşabilirim

Gyeon marka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersoyesra -- 19 Aralık 2023; 9:7:25 >
    İşçilik maliyeti ile 5500₺ yapıyor. Taktıranların hepsi servis ücreti ile 5500₺ ödediğini paylaşmıştı.

• akgökhan A kullanıcısına yanıt
    Buradan link ekleyince değiştirdiğini farkettim. Özelden yazarsanız bendeki linki yollarım.

• akgökhan A kullanıcısına yanıt

Merhaba, bu konuda çok bilgim yok fakat opsiyon, paket vs sunulmadığı için olabileceğini pek sanmıyorum. Diğer markalarda baz paket üzerine ekleyebiliyor. Bir önceki aracımı öyle yükseltmiştim. Zaten sonradan eklense bile neredeyse luxury fiyatına gelmiş olur.

Para tuzağı hepsi. Hiç gerek yok bence.

• AO A kullanıcısına yanıt

Aylık 2bin civarı satış yapan bir marka neden çekilsin? Risk falan yok. Ayda 100-200 satan markalar bile yıllardır devam ediyor.

Fiyata gelince 1450bence de yüksek ama sizin bayii biraz tok satıcı oynamış. 1400 altına veren bayiiler var. Bu araç için bu rakamlar bence yüksek değil. Boş tiguan, tucson falan bile 1600 diyorlar. Bu aracın onlardan aşağı kalır yanı yok.

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Aslında dediğinize katılıyorum, ama park halindeyken yan araçların kapı vurmaları ve uzun yolda taş vurukları olmaya başlayınca insanın canı sıkılıyor. Bunlardan bir nebze koruyacaksa yaptırayım diyorum ama ne kadar süre korur bu da kafamı karıştırıyor. Kaplanan filmde sararma olacaksa 1-2 yıl idare edecek birşey ise yaptırmam gibi geliyor, minumum 3-4 yıl koruma sağlayacaksa kabul edilebilir yaptırılabilir gibi.

Can sıkacak bir durum yok bence. Çizilirse çizilsin ne olacak? Altı üstü basit araç bunlar, gereğinden fazla anlam yüklüyoruz. Seramik vs uzun ömürlü olmuyor. Koruyuculuğu zayıf. Yine çizilecek yine iz olacak. Uzun vadede boyaya zarar veriyor ve bakım gerektiriyor. PPF kaplama yapıyorlar o da aşırı pahalı. Kaput alırım o paraya :)

• leoc07 kullanıcısına yanıt

merhaba yağmurlu havalarda sigara içen için çok sıkıntı oluyor

içeri tavandan su geliyor aralık bırakınca

bu tip bir koruyucu Sart bence nereden aldığınızı özelden yazarsanız bende almak istyorum .

• commandx C kullanıcısına yanıt

Son verilere göre ayda 1000 adet civarı satıyor en büyük rakibi Chery 5.000 civarı satıyor. Bu duruma göre satışları çok sayılmaz bir de piyasaya çok Çinli giriş yapıyorken. Chery pazarlama tarafında çok daha akıllıca davranıp tabana daha fazla yayılıyor. Bence ayda 1000 adet araç satmak çok bir satış değil ve riskler içeriyor. Diğer taraftan fosil yakıtlı araca bu saatten sonra yatırım yapmakta ayrı bir risk tüketici açısından. Önümüzdeki 2 sene içinde fosil yakıtlı otoların çok büyük değer kaybedeceği hesaplanıyor bu da yine tüketicinin sırtlandığı bir risk.

• 1 haftalık MG HS Luxury kullanıcısıyım.

bluetooth ile ilgili bir sorunum var araçtan çıkıp geri geldiğimde her seferinde telefon listem siliniyor.

Yükle düğmesine en az 5-6 kez basıyorum.

Ulaşılmadı yada kişi listenize izin verin mesajlarından sonra lütfederse 3 den sonra etmez ise 6-7 den sonra listemi getiriyor.

o zaman zarfında aradığım yada gelen tüm aramalar gizli numara diye yazıyor.

Ben eksik bir şey mi yapıyorum yoksa herkeste bu sorun varmi.

Telefonum samsung 22 serisi ve kişi listeme bağlanırken izin ver ve paylaş seçeneklerine onay veriyorum.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.