Şimdi Ara

MF-LERIN TM-DEN, TM-LERIN TS-DEN TERCIH YAPMA SORUNSALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oncelikle merhaba her şey gonlunuzce olsun Allah calisanin hakkini verir insallah. Bu yil cakma tmler cakma sozeller cogaldi neden? Arkadaslar bir insanin yalniz bir ideali olmaz mi? Nedne yer digerlerinin hakkini? Ya abi resmen döneklik yaptiginiz kusura bakmayinda biz calisip didinelim ister tm olsun ister sozel siz gelip biraz şansla bizim hakkimizi yiyin olur mu oyle sey! Senin bir hedefin olmali ona kitlenmelisin donek olmamalisin arkadasim en nefret ettigim insan tipi bu yil ortaya cikti cakma tmler cakma sozeller vsvs yapmayin Allah askina bi durup düşünün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sanemgormezz

Arkadaslar oncelikle merhaba her şey gonlunuzce olsun Allah calisanin hakkini verir insallah. Bu yil cakma tmler cakma sozeller cogaldi neden? Arkadaslar bir insanin yalniz bir ideali olmaz mi? Nedne yer digerlerinin hakkini? Ya abi resmen döneklik yaptiginiz kusura bakmayinda biz calisip didinelim ister tm olsun ister sozel siz gelip biraz şansla bizim hakkimizi yiyin olur mu oyle sey! Senin bir hedefin olmali ona kitlenmelisin donek olmamalisin arkadasim en nefret ettigim insan tipi bu yil ortaya cikti cakma tmler cakma sozeller vsvs yapmayin Allah askina bi durup düşünün.

O adam senin derslerine calismadigi halde seni geciyorsa oturup sen dusun bence

• Kendi adima konusayim. Mf de istedigim yer olmadi ve edebiyattan iyi bekliyorum. Sonuc olarak burda iddia tarzi sans oyunlari oynamiyoruz. Edebiyat sansla yapilcak bir sey degil. E tm siralmamiz iyi gelirse neden tmden tercih yapmayalimki sonuc olarak edebiyatada calistik.

mfler tmerden daha iyi sosyal daha iyi türkçe daha iyi mat daha iyi edebiyat,coğrafya yapıyorken tercih etmekte onların hakkı

mfler olmasa hukukların yarısı boş kalacak zaten sayısallara bakıyorum adam mf4 40k tmsi gelmiş 15k hukuk yazıyor

• sanemgormezz kullanıcısına yanıt
    arkadaş insanlar tercih yaparken sana mı soracak? senden iyi yaptıysa tercihini de o yönde kullandıysa oraya yerleşir bu kadar basit. insanlar geleceğini kurtarmaya çalışıyor,hala böyle abuk subuk başlıklar açılıyor. sen önündeki mfden tmden daha iyi yap güzel kardeşim onların da önüne geçmelerine izin verme.millete laf etmek yerine sınava oturup çalışmak daha mantıklıydı.
  • Ahahah, duygu somurusune bak, hak mak demis bir de. Sanki adamlar torpille falan giriyor. Diger konunuzda netlerinizi gordum, insanlara yol gostermek yerine, ideal mideal bik bik otmek yerine once kendi idealleriniz icin calismayi ogrenin. OSYM suclu, sayisalcilar, TM'ciler suclu, bir siz dogrusunuz.

• MF'ciyim istediğim yer gelmezse bırak TM ' yi TS'den bile iyi bir yer gelirse gitmeyi düşünüyorum niye gitmeyeyim ki millet mat sınavından önce kafa dinlerken ben gittim belim ağrıya ağrıya oturdum tarihe coğrafyaya psikolojiye kafa patlattım , benden iyi yapan TMci TSci önüme geçiyorsa geçsin ha geçemiyorsan da laf etmeyeceksin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • bu çok yanlış bi algı kusura bakma ama yanılıyorsun bir sayısal 800' er sayfa fizik kimya biyolojinin yanında edebiyat sınavlarına da giriyor okulda derslerini görüyor diye , pekâla alın teri döküyor ,aldığı puan da gökten zembille inmiyor ki? ayrıca tm de mf de aynı matematiğe giriyor geriye edebiyat sınavı kalıyor onun binlerce sayfa fen çalışması gerekirken sen sadece edebiyat bakıyorsun ve o adam senden daha iyi yapıyorsa edebiyatı kendini sorgulamalısın hatta sana yaklaşıyorsa bile kendini sorgulamalısın? Neden bir kişinin başarılı olması suçuymuş gibi davranmamız gereksin ki?

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.