Şimdi Ara

mf-3 63k mf-4 61k tm-3 55k YERİMDE OLSAYDINIZ NE YAZARDINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerçekten fazlazıyla yoruldum beslenme ve diyetetik istiyordum fakat ucretli okumak istemiyorum maksimum %50 olur yerimde olsaydınız ne yazardınız ve neden ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyseee -- 12 Temmuz 2014; 19:54:39 >

• hemşirelik yada veterinerlik yaz bence.o sıralamada mühendislik yazsan mezun olunca aç kalırsın.ama hemşirelik yazsan mezun olduğunda 3,5/4 milyara başlarsın devlette.atanma problemi de yok.tertemiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dt_huzurluksuz kullanıcısına yanıt
    ya evet ama hemşirelikte ilerleme gibi bir durum yok ve meslek unvanı olarak cok silik geliyor yani ben saglık meslek lisesinden de mezun olabilirdim ayni is icin isteseydim hicbir farki yok lisanla lise mezunu arasında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyseee -- 12 Temmuz 2014; 20:12:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyseee

ya evet ama hemşirelikte ilerleme gibi bir durum yok ve meslek unvanı olarak cok silik geliyor yani ben saglık meslek lisesinden de mezun olabilirdim ayni is icin isteseydim hicbir farki yok lisanla lise mezunu arasında...

fazla küçümsüyorsun hemşireliği.çok yakın bir arkadaşım seneye ege hemşirelikten mezun oluyor ve aldığı teklifleri görsen şaşırırsın.ayrıca seneye bitirdikten sonra yüksek lisansa başlayacak büyük ihtimalle.hemşirelik için ege ve hacettepeyi kesinlikle ayrı tut.bu iki üniversitede okuyanlar gerçekten çok ağır eğitim alıyorlar ve mezun olduklarında genelde baş hemşire statüsünde atanıyorlar.ayrıca sağlık meslek lisesi mezunu hemşirelerin hastabakıcıdan farkı yok ve üniversite mezunlarıyla aralarında meslek hayatlarında da fark oluyor.muhtemelen boş yere yazdım bu kadar şeyi ama belki kafanda küçük bir yer edinir hemşirelik

haddime degil kucumsemek, ve hayır tabi ki cok tesekkur ederim bu kadar ugrastınız yazdınız sadece kafamdaki endiseleri yazmak istedim, ayrı tutuldugunu bilmiyordum dogrusu bas hemsire olmanın ayrıcalıgı ne oluyor ve aldıgı teklifler dediniz ne gibi mesela?
  • Seneye kalma imkanin varsa kal. Ben gecen sene 60bindeydim. Bu sene 17.5 mf3

• quote:

Orijinalden alıntı: lyseee

haddime degil kucumsemek, ve hayır tabi ki cok tesekkur ederim bu kadar ugrastınız yazdınız sadece kafamdaki endiseleri yazmak istedim, ayrı tutuldugunu bilmiyordum dogrusu bas hemsire olmanın ayrıcalıgı ne oluyor ve aldıgı teklifler dediniz ne gibi mesela?

baş hemşirenin hem maaşı hem de itibarı hastanede normal hemşirelere göre daha farklı oluyor.teklif dediğim ege'de her sene 3. sınıf öğrencileri için yapılıyor.büyük özel hastaneler öğrencilere mezun olduklarında direkt gelip çalışmaları için teklif sunuyorlar.ayrıca benim arkadaşım açıköğretimde iki yıllık hastane yönetimi bölümü okuyor.yani kendini geliştirmek istersen hemşirelikte de geliştirebilirsin.ama bu iş tamamen senin kararın.ben mezuna kalır diş hekimliği,tıp kazanırım dersen saygı duyarım.ben öldürseler hemşirelik yazmazdım mesela.bu kadar yazdığıma bakma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sayısal 329K'dan 30K'ya
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Veterinerlik nasil

hahah iyiymis ya. mezuna kalmak istemiyorum vakiflara yonelecegim sanirim cok sag ol ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyseee -- 12 Temmuz 2014; 21:39:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dt_huzurluksuz

hemşirelik yada veterinerlik yaz bence.o sıralamada mühendislik yazsan mezun olunca aç kalırsın.ama hemşirelik yazsan mezun olduğunda 3,5/4 milyara başlarsın devlette.atanma problemi de yok.tertemiz

Sen nasıl bir kafa yaşıyorsun yahu o sıralamada mühendislik yazsan aç kalırsın diyorsun takma böyle memur zihniyetlileri dostum hemşirelikmiş garanti meslek diye git ömrün boyunca küfür et mühendis olmak istiyorsan sıralamana bakma git yaz çekinme böyle insanlar ne diyecek diye

• Bu siralamada ac kalirsin diyen neyin kafasindasin. Cukurova kocaeli okul degil mi

• lyseee L kullanıcısına yanıt
    Ygs1 kac k kardesim bi bolum onerebilirim

• Neither kullanıcısına yanıt
    ygs daha kotu ygs-1 80 k ygs-2 78k
  • lyseee L kullanıcısına yanıt
    70k olsa Bogazici Böte diyecektim de sana ODTU Böte de olur dusunebilirsin ya da EE oneriyorum ben bote dusunmezsen

• dinliyorum hocam
  • lepistes92 kullanıcısına yanıt
    Çok ama çok doğru soylemis akilli insanin hali bi baska

• quote:

Orijinalden alıntı: selosdinc

Bu siralamada ac kalirsin diyen neyin kafasindasin. Cukurova kocaeli okul degil mi

değil tabi asıl sen neyin kafasını yaşıyosun?

• quote:

Orijinalden alıntı: lepistes92

quote:

Orijinalden alıntı: Dt_huzurluksuz

hemşirelik yada veterinerlik yaz bence.o sıralamada mühendislik yazsan mezun olunca aç kalırsın.ama hemşirelik yazsan mezun olduğunda 3,5/4 milyara başlarsın devlette.atanma problemi de yok.tertemiz

Sen nasıl bir kafa yaşıyorsun yahu o sıralamada mühendislik yazsan aç kalırsın diyorsun takma böyle memur zihniyetlileri dostum hemşirelikmiş garanti meslek diye git ömrün boyunca küfür et mühendis olmak istiyorsan sıralamana bakma git yaz çekinme böyle insanlar ne diyecek diye

toz pembe düşüncelerinizi kendinize saklayın bence.söylediklerim üzerinde yaşadığımız ülkenin gerçekleri.kabul et ya da etme

• Bizim amcaoglu cukurova mezunu gitti bostonda yüksek lisans yapto toefl aldi suan 4.5bin dolar maas aliyor cukurova da okul dokuz eylülde kocaelide

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.