sorun bendemi arkadaşlar dersane çok ödev veriyor ve kendi sistemleri var lys ağırlıklıklı şuan ygsden çoğu konuyu unuttum dersane ile gidiyorum gördüğümüz yere kadar olan sınavlarda sorun yok, fakat bu sefer olduğumuz ygs denemelerinde moral bozukluğu oluyor açıkçası,3,5 ay kaldı şurada geçen seneki ygs netlerimi yapıyorum 350-380 arası değişiyor hedef 420 küsürdü aniden yükselmeyeceğinide biliyorum ister istemez stres oluştu sizde durumlar nasıl ?
aynı benim durumu anlatmışsın :(
geçen yıldan beri yaptığım puanı yapıyorum hala :( hep ortalama 360 puan. hedefime çok uzak. bi türlü artmadı puanım, eksiğim de çok var.. stres yaptım ve karamsarlığa kapıldım
Ygs ve Lys'nin konuları genelde benzer olduğu için Lys çalışman sana artı getirir.. Ben Ygs'yi bitirdim Lys'den de edebiyatı bitirdim ocak sonuna kadar Lys'yi tamamen bitirmeyi düşünüyorum.. Ve son 2 ayı Ygs soru çözümüne ayıracam.. Son olarak Lys'yi Ygs'den sonra tekrar bitireceğim için çok şanslıyım yetiştirememe gibi bir derdim olmayacak.. Yani sık çalışıp Ygs-Lys birlikte götürmen senin çok işine yarayacaktır.
dersahenede işlediğin yere kadar yapabiliyorsan sorun yoktur. önden gitmenin bir artısı yok burada. daha çok soru çözerler vs fakat sen hedefin için yeterli puanı yapmış olursun
Ben de mezunum ve ben de dershaneyle paralel gittiğim için YGS de hala konu eksiğim var.Ama karamsarlığa kapılmamak gerekir.