Şimdi Ara

MEZUNUM ÇÖZMEYİ DÜŞÜNDÜĞÜM KAYNAKLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    TR:Beyaz Fem
    Bio:Final ygs\lys
    Fizik:YGS için fikrim yok Lys için Palme
    Kimya:Lys palme YGS:simetriden konu tekrar edip femsetten çözerim
    Arkadaşlar varsa tavsiyelerinizi beklerim şunu değiştir şunu ekle tarzında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhaan

MAT1 ve Mat2:Karekök sb.
    TR:Beyaz Fem
    Bio:Final ygs\lys
    Fizik:YGS için fikrim yok Lys için Palme
    Kimya:Lys palme YGS:simetriden konu tekrar edip femsetten çözerim
    Arkadaşlar varsa tavsiyelerinizi beklerim şunu değiştir şunu ekle tarzında

Karekok soru bankasi fazla zor.Fizik ve kimyada palmeler asiri ayrinti.Sinavda daha cok yuzeysel cikiyor.

• kapısızköylü kullanıcısına yanıt
    Peki sen ne tavsiye edersin ?

• Up

• quote:

Peki sen ne tavsiye edersin ?

Sanirim internetten tavsiye edilen kitaplara bakmissin.Mat 1 için fem konu ozetli soru bankasi yetmez dersen simetri.Mat 2 icin birey ygs lys mat soru bankasi falan olabilir.Turev ve integral icin apotemi oneririm.Biyolojide palme iyidir.Konu anlatim olarak simetri iyidir.Fizik ve kimyada hocalarina danis derim.Bize fizikte fem beyaz cozduruyorlardi ama sen fizik ve kimyada hocalarina danis.

• kapısızköylü kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• quote:

Teşekkürler

Geometride birey b,mat 1'de birey c gibi kitaplara bulasma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt biyoloji kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geometride birey b hatta daha da zorunu çözeceksin bunu diyenler bu sene Geometri sınavına girmediler sanırım.Çoğu soru birey b düzeyinde hatta daha da üsttü.

Kaç bin oldugunu söylememişsin bu sene çünkü karekök mat2 çok fazla zor.Mat 1 için karekök iyidir problem kısmı orta seviye ama diğer kısımlarını anlayıp cozersen bir eksigin kalmaz.Mat 2 için ise ilk önce orta seviye bir kitaptan çözmeni öneririm fem konu anlatimli (s.b dan daha fazla soru var),bilfen,körfez vb. Mezunsun zaten zamanın çok bence ilk önce bilfen mat2 yi bitirmeni öneririm karma testleriyle beraber yapamadıklarını sorarak çok iyi yerlere gelirsin.Üstüne de karekök çözersen bu iş olur.

Türkçe için sakın beyaz fem alma çünkü gereksiz bir kitap gayet kolay.Türkçe için ben bu sene palme çözdüm tavsiye ederim.Çevremde de çok fazla Güvender çözen vardı o da çok iyi bir kitap ama sana tavsiyem çok kalın bir türkçe kitabı cozme dil bilgisi için çünkü bu sene 3 tane çıktı 1'i de yanlıs soruydu biliyorsundur zaten.

Biyoloji için en basta 2 kitap gitmeni öneririm bu sene özel ders aldıgım hocamız bize konuyu anlatip FDD ve FEM çözdürürdü.FİNAL yeşil de çok güzel bir kitap ama içinde çok çok saçma ve gereksiz sorular var hiçbir mantıkla örtüşmeyen.Onları görmezden gelirsen güzel.Ben Fen Bilimleri yıldız serisini de öneririm çok çok güzel bir kitap.Tıp istiyorsan eğer Fen Bilimleri-Final-Palme diye gidebilirsin Palme gerçekten biyolojide mükemmel bir kitap.

Fizik için YGS güvender çok güzel tam ygs ayarında nerdeyse işlemli soru sayısı 0 hep sözel hep yorum öncüllü sorular.Baska bilmiyorum sene ortasinda TM'ye döndügüm için ben fizik namına pek bir şey çözmedim.

Kimya için ise palmeden şaşma.Piyasadaki en iyi ve en düzgün kaynak.

• Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Fizik ygs ve lys ayrı ayrı ekip yayınları tamamı çözümlü al.Uzman öğretmenlerin önerisi
  • Fem beyaz çok kolay paragraf al

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.