Şimdi Ara

MEZUNLARA LAF ATAN BİT YAVRULARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    CANBJK MİDİR NEDİR.
    İNSANLARIN HAYALLERİYLE DALGA GEÇMEYİN.
    AKILLI OLUN YOLUNUZA GİDİN.
    BOMBOŞ ADAMSINIZ VALLAHİ.

• sabah akşam 2 doz okuyorsun bunu canım benim hadi bakalım

------------------------------------------------------------------Kamu Spotu-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mezunların %90'ı ilk 20k'dan dereceye giremiyor, yokatlas verileri de birkaç istisna dışında bunu dogruluyor. İlk sene kazanacak adam çalıştıysa ve çok büyük bir sanssizlik olmadıysa hedefine ulaşıyor zaten. Öncelikle sözüm meclisten dışarı yani ailevi, psikolojik sorunlar veya bir yakınıni kaybetmesinden dolayı mezuna kalanları ayrı tutuyorum. Muhakeme yeteneginden yoksun dandik liselerden mezun olan embesil güruh YouTube ve bilimum mecradaki gerizekalı kanaat önderlerinin gazına geliyor ve yasamlarinin en güzel yıllarını heba edip yayinevlerine, aptal hocalara para yağdırmaya devam ediyor. Üstüne üstlük ailelerine de yük oluyorlar. Bu kısır dongunun engellenmesi için bir sene tercih yapmayan sınav adayının ertesi sene sınava girmesinin engellenmesi lazım. Belki o bir senede bir yerlerde çalışıp hayatı ogrenirler veya universite okumadan da ülkede çok iyi konumlara gelinebileceginin farkına varirlar

Not:Gerçekten önemli bir sıkıntıdan dolayı veya hayalleri için mezuna kalan adamla sıkıntım yok.Ha ama 3-4 senedir deniyorsan ve olmuyorsa farklı alanlara yönelmeleri lazım. Yok 3.senem yok 4... Bu ne lan? Ülkede ara eleman kalmadı anasını satayım.

-------------------------------------- Gerçekler acıtır ----------------------------------------------------------------------------

• Abi farkinda degilsiniz ama her "Mezunların..." konusunda aktif olan 3 4 kisi var. Adamların tek derdi psikoloji bozmak.
    Elle tutulur tek bir basarisi olmayan tipler bunlar. Biz karsilik verdikce susmuyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Canbesiktask C kullanıcısına yanıt
    BİR ÇAKMA FREUD DA BURDA.
    HAYALLERİ İÇİN İNSANLAR NELERDEN VAZGEÇİYOR.
    SİZİ İLGİLENDİREN HİÇ BİR DURUM YOK.
    İNSANLARIN MORALİNİ BOZMAYIN BİRAZ İYİ İNSAN OLMAYA ÇALIŞIN.
  • Bu tarz bos yapanlar yani olmasın tabii ama eğer olur da bizim yasadığımız acıyı sıkıntıyı yasarsanız ne demek istediğimizi anlarsınız. Sınav sadece bilgiyi ölçmez. Bi heyecan bi kaygı adını dahi unutturur sana. Sonra pisman olursunuz saçma saçma konuştuğunuza. Sabahtan beri ağlamaktan gözlerim sisti konuların bölünmesine. Hala gelmis saçma sapan konusmalar yapılıyor. Tek ezberledikleri de "ilk seneden kazansaydın." Bizde biliyoduk 2016'da kazanıp sağlığımızdan zamanımızdan feda etmemeyi. Demek ki bir seyler ters gitmis ve olmamıs. Doğru düzgün durun olduğunuz yerde. Mezunlara laf atana kadar acaba bizim de basımıza gelir mi diye düsünün. Çok doluyum valla daha 5 sayfa yazarım bununla alakalı.

• Can tek yumruk ile canını alırım

• Bu şiir benden canbjk adlı biç gurusuna gelsin

adıymış can bjk
    Çok konuşma
    Stabilo sokarım zütüne

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İrisEymen kullanıcısına yanıt
    HOCAM BUNLAR NEFRETLE BESLENİYOR.
    GERÇEKTEN ÇOK İLGİNÇ BİR TARİKAT OLMUŞLAR.
    DALGA GEÇTİKLERİ ŞEYİ YAŞAMADAN ÖLMESİNLER NE DİYELİM.
  • mikailiov kullanıcısına yanıt
    BORDO KLAVYE TEAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrisEymen

Bu tarz bos yapanlar yani olmasın tabii ama eğer olur da bizim yasadığımız acıyı sıkıntıyı yasarsanız ne demek istediğimizi anlarsınız. Sınav sadece bilgiyi ölçmez. Bi heyecan bi kaygı adını dahi unutturur sana. Sonra pisman olursunuz saçma saçma konuştuğunuza. Sabahtan beri ağlamaktan gözlerim sisti konuların bölünmesine. Hala gelmis saçma sapan konusmalar yapılıyor. Tek ezberledikleri de "ilk seneden kazansaydın." Bizde biliyoduk 2016'da kazanıp sağlığımızdan zamanımızdan feda etmemeyi. Demek ki bir seyler ters gitmis ve olmamıs. Doğru düzgün durun olduğunuz yerde. Mezunlara laf atana kadar acaba bizim de basımıza gelir mi diye düsünün. Çok doluyum valla daha 5 sayfa yazarım bununla alakalı.
    sağlık sıkıntısından mezuna kalan adamla sıkıntım yok kardeşim.
    sıktıysam canını özür dilerim.

• o konularda dikkat ederseniz hep aynı kişiler yorum yapıyor.
    organize olup gelmişler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3/4 TANE BİT YAVRUSU FORUMDA KRİPTO ŞEKİLDE YAPILANMA KURMUŞ.
    EMİR GELDİĞİ GİBİ OPERASYONA BAŞLADILAR.
    ÜSTESİNDEN GELİRİZ EVELALLAH.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rotekampfflieger

o konularda dikkat ederseniz hep aynı kişiler yorum yapıyor.
    organize olup gelmişler
    valla hiçbirimiz birbirini tanımıyor, bugün aramızdan biri ilk taşı attı, hepimiz kinimizi kusuyoruz

kudurun
  • rotekampfflieger R kullanıcısına yanıt
    BELKİ DE TEK KİŞİ FARKLI HESAPLARDAN YAZIYOR.
    BU ÜST AKIL HER KİMSE YARGILANACAK
    KİNİNİZDE BOĞULUN İNŞALLAH
  • ANAN REYİZ kullanıcısına yanıt
    Gel gösterim sana

BİRLİĞİMİZİ KSKANIYORLAR DOSTUM
  • isimsizkullanici7 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kötü bir seyde söyleyemiyorum. Çünkü bu çok ağır bir yük. Yani herkes belki bu kadar düskün olmaz okula/sınava ama ben/biz bu kadar önemsiyorken etrafta konusulanlar artık çıldırtmaya basladı. Konuların kalkmasına sevinen bile var saka gibi. Sistemi bilmiyorlar cahillermdiyip geçmeye çalısıyorum ama geçilecek gibi değil.

• İrisEymen kullanıcısına yanıt
    Hocam ruh sagliginiz icin yazmayin, "Olmuyorsa olmuyor zorlama geri zekalı herif" yazıyorlar cunku.
    3 4 sene sinava hazirlananlar istedikleri bolumleri kazanip ekmegini eline alirlarsa bir yila kalmaz ailelerine verdikleri butun "zarari" karsilarlar.
    Icinize sinmeyen bir üniversitede istemediginiz bir bolumu okumak yerine imkaniniz yettigi kadar deneyin. Onunuzdeki 40-50 yili etkileyecek bu karar.
    Herkes mezunlara salliyor da bu mezunlarin kaci bir yere yerlestikten sonra memnun kalmayip bir daha girdi sinava, değil mi? Bunu yasamaktansa sıkın disinizi, kulak asmayin bu dallamalara.
    Iyi calismalar.

• mikailiov kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.