Şimdi Ara

Mezunlar yardım(tecrübeliler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yardım Beyler durumu kısaca özetleyeyim Türkçe'den 6-7yanlış civarı mattan 2-3 civarı yanlışım çıkıyor sos 35 i de buldum ama ygsde böyle gelmeyeceğini biliyorum (sınava girmemiş olsam da) fenim ise 3-8yanlış arası Değişiyor boş yok sizce son hafta fen kapsül MÜ çözeyim ya da karakök ve bilmenden 20şer tane kimya ve biyoloji mi fizik için de elimde mfy 100 lü deneme var çok güzel sizce hangisini yapmalıyım yardımları bekliyorum tecrübelilerden olursa sevinirim hedef 10 k sizce olur mu bi de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• .

• .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler saçma saçma şeylere yazıyorsunuz tavsiye bekliyorum

• Ne diyelim tebrik ediyoruz seni. Çok kasma ilk 1k

• Ciddi cevaplar bekliyordum ama

• Amacın ne sayısaldan gir sınava

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sayısalım zaten hedefim de Anadolu tıpları öyle çok ahım şahım toplar zaten zor ben uşaktayım ve Afyon yakın ama gelirse duruma göre Çanakkale de tercih edebilirim Afyon da yazabilirim

• kimse cevap vermemiş ben vereyim bari.son hafta deneme çöz..günde 1-2 fark etmez artık.bundan sonra öyle büyük bir değişiklik yapaman..sınavda son 20 denemenin ortalamasını al ona göre hazırla kendini..
  • hocam tavsiye vermesi için birinin sizden tecrübeli olması gerek o nedenle cevap gelmiyor olabilir 10k çok rahat gelir az kaldı bence hafif tekrar ve denemelerle geçirin kalan süreyi sınavda da relax olursanız çok iyi sonuçlar gelir bu netlere
  • Fen bilimlerinde 35 net yapılabilir mi sizce

• deneme çöz deneme
  • Peki deneme olarak Türkçe'den denge karekök palme hangisini çözeyim fenden de yukarıda dedim gibi tek tek mi kapsülü MÜ bitireyim dengeyi çözdüm

• quote:

Orijinalden alıntı: umut emre koç

Peki deneme olarak Türkçe'den denge karekök palme hangisini çözeyim fenden de yukarıda dedim gibi tek tek mi kapsülü MÜ bitireyim dengeyi çözdüm

Mfy'nin souları güzel fakat geçen seneki sınavda fizik "çok çok" kolay gelmişti. Mfy'nin yanından bile geçemez

** Denge çözüyorum piyasadaki en iyi türkçe denemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyada1 -- 10 Mart 2015; 18:55:07 >
  • Kapsül fen güzel çöz yeterli

• Deneme çöz eksiğine göre konu çalış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.