Şimdi Ara

mezunlar ve 12 ler bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar karekök mat ygs bitmek üzere. Bundan sonra bir soru bankası daha bitireceğim. Endemik mi 3-4-5 yayınları mat soru bankası mı sizce?

• Kardeşim 345 çöp. Aşırı basit diyebilirim. Bölüm denemesine yönel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ösym tarzında 345 kitabını diyorsunuz değil mi hocam 2018 basım olan. Pdf ini buldum forumda da klasikleşmiş sorular, ösym tarzi sorular , orijinal sorular gibi bölümlere ayırmışlar güzel gözüküyordu.

Endemik çözen var mi bu arada?

• bigsmoKee kullanıcısına yanıt
    Ben 345i bitirdim ama pek fazla katkısı olmadı. Sistemleri güzel ama kitap basite kaçmış.

• çöp ağır kaçtı sanki bölüm denemesi de yok piyasada ?
  • OliverQueenn kullanıcısına yanıt
    Hocam ben aldım bölüm denemesini. Yani kitabın güzel tarafı sadece orijinal sorular diyebilirim . Gerisi gerçekten zaman kaybı. Çok basite indirgemişler. Keşke onun yerine karekökü bitireydim diyorum.

• Saolun hocam.

Endemik hakkında fikri olan var mi eeeyy forum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bir sorum olacak.Benim temel fazla yok.Şuan Sonuç YGS matematik serisi var elimde.Ayretten 345 var.Ve problemlere geldiğimde Apotemi var.Her hafta birer bölüm denemesi yapmaya başlayacağım.Sözelim.10-15net civarı yapmam gerekiyor.Bu kitaplat yeterli olur mu?Ayrıca bunları bitirdikten sonra karekök de almayı düşünüyorum.Bunlari bitiridekten sonra karekök çözebilecek seviyeye ulaşabilir miyim?

• bölüm denemesi derken 345 inkini kastetmemiştim :) Böyle ösym'ye yakın deneme yok piyasada hala bence.
  • -_CEO_- kullanıcısına yanıt
    Temelin zayıfsa 345 seni bayağı ileriye taşır zaten. 345 bitince de kareköke geçersin. Yapılamayacak şey değil.

• Anladım hocam.Karekök denemeler ile 10-15 arası net yapılabilir değil mi hocam?Geometri hiç çalışmıyorum yanlız hocam.Calismayi da düşünmüyorum.7-8 soru civarı çıkıyor sanırım.Kisacasi 30-32 sorudan 10-15 net yapılabilir mi?

• -_CEO_- kullanıcısına yanıt
    Anlamadıklarını sorarsan yaparsin . Zaman çok. Eksiğini kapatırsın.

• Anladim hocam çok sağolun

Adam haklı hocam kitap çok basit. Sadece konuların sonundaki "ösym tadında sorular" kısmında özgün sorular var.
  • PeteMitchell01 kullanıcısına yanıt
    kitap çok mu basit? Siz antrenmanlarla matematikle karıştırdınız herhalde
  • 3 4 5 matematik bölüm denemelerini çöz kesinlikle soru bankasına hiç benzemiyor tam ygs tarzı sorular biraz zorlayıcı ama bu seni caydırmasın bu sene ygs de zorlayıcıydı

Hocam normal testleri hep klasik sorular bir tek testlerin sonuna koyduğu sorular özgün o anlamda dedim ben.
  • Mezunlarageldik kullanıcısına yanıt
    Matematik için her hafta deneme çözülür mü hocam YGS'yekadar? Yoksa şimdilik 2 hafta da bir çözsem yeter mi ki?

• 345 cozuyorum suan. Kolay geldi acikcasi. Daha problemlere gelmedim ama. Keske karekok mu çözseydim diye geçiriyorum içimden.

• 345 bitti benim.problem testleri ve osym tarzinda sorular orjinal sorular kismi guzel gerisi basit.bende endemik ya da apotemi almayi dusunuyorum.once apotemi problemleri bitiricem ama

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.