Şimdi Ara

Mezunlar Türev-İntegral Fikir Danışcam Gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezun arkadaşlar lys ötf limit türev integral harici bitti siz bu dörtlüyü ygs sonrasınamı bıraktınız yoksa ygs den önce bitirecekmisiniz?

• şuan onları bitirmek çokda mantıklı değil. lys ye kadar sürekli pratik yapmak gerecek buda bir zaman sonra bayar. bence türev integral için ocak şubat
  • Hocam bence ocak şubat daha kötü döneme denk geliyor.Ygs ye tam gaz vereceğimiz zaman.Zaman varken bitireyim diyorum diğer taraftan dediğiniz gibi tekrar etmeyince bir haltada yaramıyor iki ucu boklu değnek oldu.
  • ben 11 in yazında bitirdim bunları ve az ekmeğini yemedim sene içinde dershane okul tüm derslerde bu konuların sorusunu çözdüm
  • Hocam oda kafamı kurcalıyor geçen seneden bildiğim için konuları hızlıca bitirebilir baya soru çözebilirim ama 3 aydada yetişir o 4 konu acaba farkı olurmu şimdi bitirip soru çözsem zamanla yada bu konuları bitirip ocak gibi lys mat denemeleri?
  • tam zamanı dostum şimdiden başlayıp şubata kadar tekrarla ustalaşman lazım türev-integralde
  • Nrunke galiba öyle yapıcam dostum ocak gibi lys denemesine başlarım ygs den sonra bütün konular bittiği için istediğim gibi eksik kapatırım gibi gözüküyor.Tavsiyeler için sağolun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri öneri
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam analitik durumun nasıl bilmiyorum ama benimki mesela hiç yoktu bu yaz başında ekimde falan hem analitiğe hem türeve başladım analitik bitmek üzereyken geometrik yoruma başladım o şekilde ilerledim daha iyi oldu sanki ,eğer analitik durumun yoksa benim tavsiyem analitiği halletmen ve aynı zamanda türev uygulamaları kısmını bitirip geometrik yoruma başlaman , çünkü bu türev öyle bir konu ki her alt başlığında ayrı bir lys konusu olma potansiyeli var , max-min , grafik , geometrik yorum falan sonsuza kadar bitmicek gibi bir konu :D
  • Ben ygs-lys ne varsa hepsini ygsden önce bitirmek istiyorum bakalkm olacak mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı düşündeyim hocam yazın sadece soru çözmek istiyorum
  • Bişey sorabilir miyim?
    12 yim fonksiyon bilmeden limit anlayabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs sonrasına bırakacağım konular toplam çarpım log dizi (baya sağlam aslında önüme 100 er soru koysan max4-5 er yanlış çıkar bikere üzerinden geçerim anlamında)
    Geo (uzay geo konik hiperbol cart curt bunlarda iyi değilim ezber zaten ) organik kimya(geçen sene fulldü organiğim otursam 3 gün konu tekrarı 3 günde fem organik palme organik 6 günümü alır) bunları bırakmayı düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • matrak002 kullanıcısına yanıt
    Fonksiyon çarpanlara ayırma üslü köklü mutlak değer trigo %95 hakim olmadan vede oran orantı sigma pi log karmaşık %50-65 hakim olmadan sakın başlama lti ye sonra ben yapamıyom yaa derken bulursun kendini unuttuklarım varsa arklar eklesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen seneden bilgilerim olduğu için maximum 2-3 günde soru kaçırmayacak düzeye gelirim o yüzden LYS sonrasına bıraktım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.