Bu sene hedefim dişti. olmayacak. seneye hazırlanacağım inşallah. mezunlar bu sene ne yaptınız ? geçen seneye oranla nasıl ? yükseldiniz mi ? tabi nasıl çalıştınız ?
bende mezuna kalmayı düşünüyorum.. yıldız makina düşünüyodum.. önümüzdeki sene için yine inşallah yıldız makina ya da itü olur.. başarılı olan mezunlar çalışma sistemini de yazarsa memnun oluruz.. Ben ygs ve lys beraber götürmeyi düşünüyorum siz ne önerirsiniz ?
kaç binde oluyosun bu yıl ?
mlk.M
kullanıcısına yanıt
40-50 arası bir şey bekliyorum.. ygs kötü benim :/
kesin seneye tekrar (sıkılmadan,hakkını vererek) çalışcam diyosan bi daha dene derim. benim şükürler olsun çok daha iyi. ama sonuçta ne olursa olsun nasip işi bunlar. bu sene hoşuna kaçan bi yer varsa git derim.
Rainmaster13R
kullanıcısına yanıt
benim planım ygs çalışmamak her gün 1 ygs denemesi yapmak. yazdan türev integral limit falan ince ayrıntılarıyla bitirmek zaten eksiklerim onlar; ondan sonrada lys mat. denemeleri çözmek her gün mutlaka. ama sadece bir plan. bakalım hayırlısı.. ama ben kesin kalacağım.
genel olarak psikolojisi zor, çalışmayı bırakmamak gerekiyor yani çalışmadan geçilen her günün dönüşü çok zor oluyor. okul olmayacağı için çalışmak için bol vakit olacak o konuda sıkıntı olmaz, yüksek hedefliler için lys kasım gibi başlanabilir ki ben öyle başladım.daha ayrıntılı bilgi veya sorularınız için özel mesaj atabilirsiniz.
hiç hoşuma giden bir yer yok. burslu mühendislikler tutar güzel yerler herkesin gitmek istediği yerler. ama benim arkadaşlarımın hepsi çok iyi. o yüzden 1 sene bekleyip daha güzel bir yere gitmek istiyorum. sadece sağlık alanı istiyorum ki zaten ben lys çalışmadığım halde bu kadar yaptım. sıkılmadan çok iyi çalışacağım inşAllah :) sağolun.
quote:
Orijinalden alıntı: Iwanttobeadentist
Bu sene hedefim dişti. olmayacak. seneye hazırlanacağım inşallah. mezunlar bu sene ne yaptınız ? geçen seneye oranla nasıl ? yükseldiniz mi ? tabi nasıl çalıştınız ?
hocam mezun olmak kolay birşey değil bence çok kötü durumda değilsen bu sene gir.
Ygs'ye kadar zar zor çalıştım 20 bine girdim ygs'den sonra toplam oturup 20 saat çalışamadım hiperaktife bağlıyosun çok sıkılıyosun aynı şeyleri 2.kez görmekten bence iyi düşün
la pelopina
kullanıcısına yanıt
buradan cevaplarsan daha iyi olur herkesin bilgi edinmesi için. geçen sene kaçtı bu sene kaç olacak(tahminen tabi) ? dershane önerir misin ? ben çok iyi bir grup dershanesine gittim beğenmedim. ama ailem kesin bir dershaneye yazdıracaklarını söylüyorlar.
ygs puanın kaç?
ailen yanındaysa--1 sene kaybettim şimdi her şey 1 sene önce olcak gibi komplexlerin yoksa--1 sene daha aynı şeyleri görmekten bunalıp kendini daha da kötü yapmıcaksan senin için iyi---inşallah hakkında hayırlısı olur---bu seneyide bi düşün sıralaman o kadar kötü değil
quote:
Orijinalden alıntı: Vril
quote:
hocam mezun olmak kolay birşey değil bence çok kötü durumda değilsen bu sene gir.
Ygs'ye kadar zar zor çalıştım 20 bine girdim ygs'den sonra toplam oturup 20 saat çalışamadım hiperaktife bağlıyosun çok sıkılıyosun aynı şeyleri 2.kez görmekten bence iyi düşün
ben kalmayı düşünüyorum buna hazırım en azından ilerki zamanlarımda keşke kalsaydım dememek için.
367 maalesef.
quote:
buradan cevaplarsan daha iyi olur herkesin bilgi edinmesi için. geçen sene kaçtı bu sene kaç olacak(tahminen tabi) ? dershane önerir misin ? ben çok iyi bir grup dershanesine gittim beğenmedim. ama ailem kesin bir dershaneye yazdıracaklarını söylüyorlar.
geçen sene ygs2 16bin mf3 28bin bu sene ygs2 7bin mf3 2012 sıralamasına göre tahminen 13bine denk geliyor. dershane başlarda iyi oluyor ama ygsden sonra bırakan çok olduğu için ve havalar da ısındığı için ciddiyetini kaybediyor.
la pelopina
kullanıcısına yanıt
evet işte bende onu anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyorlar. etüt merkezi daha iyi olur diyorum ama dinlemiyorlar.
quote:
367 maalesef.
sana bi tavsiye.DERSANEYE GİTME.
çalışacaksan evde çalış.ARADA ETÜT MERKEZİNE falan git.
TEK YAPMAN GEREKEN DENEme sınavlarına gir..lys için konu+test ikilisini unutma
etüt merkezi tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum benim dershaneyi tercih etme nedenim girdiğim denemelerde sonucumu karşılaştırabileceğim birilerinin olması ve çözemediğim soruların çözümü içindi.
bende öyle düşünüyorum hayırlısı. inşAllah istediğin yere gidersin.
dostum öncelikle hedefin iin kalmayı göze almandan dolay tebrşk eedrm.
benim bu yıl ikinci yılımdı.ama seneye de giricem hemen sorunu cevaplıyım.
ilk sene 125k ikinci sene 35k (lysler ile 28k-29k olucak gibi nette öyle hesapladım.)