Şimdi Ara

mezunlar neler yapıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
5
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar nasıl basladınız calışmaya kendınızde ek konulara calışıyor musunuz yoksa benım gıbı dersheneyı mı takıp edıyorsunuz?ygs mı lys mı çalışıyorsunuz nasıl gıdıyor calışmalar?herkese kolay gelsın,basarılar

• ben ygs de ortalama 60 100 net yapiyorum ama lys ye daha cok calisiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs konularını bir tekrar ettim yüzde 80 i bitti.Şu an lys çalışıyorum onuda yüzde 40 ı felan bitti.
  • Polene Alerjisi Olan Arı kullanıcısına yanıt
    geçen sene kaç bindi sıralama hocam
  • çalışma problemi var hocam ya. şöyle söyleyim mat temelim sıfır. antremanlarla matematik aldım ona çalışıyorum 2 gündür, fizikkimya biyoloji için cep kitapları aldım ordan çalışıyorum,çalışabilirsem. acayip bi isteksizlik var.. istiyorum ama kalkamıyorum ders için. deliricem. fikriniz öneriniz varmı?
  • The Big Brother T kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen sene sınava girdiğimhafta çok ağır hastaydım.O yüzden o sonucu benim sonucum olarak görmüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben vicdani açıdan rahat olayım diye bir şeyler yapıyorum ama gün sonunda saymaya kalksam 70 soru civarı bir şey çıkıyor Düzen oturtamadım dershane işim geciktiğinden. Bugün kayıt oldum saatlerim, sınıfım belli olunca başlayacağım doğru dürüst. Şimdi kafama göre takılıyorum.
  • 2012 ygs-lysye girdim okulumdan pek memnun değilim tekrar össye çalışıyorum hedefim Gs-Sosyoloji ya da şuan bulunduğum üniversiteden başka bir üniversitede türkçe hukuk 3.sınıftan devam edebilmem için türkçe olması lazım.İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.
  • ygs bitti lys fizik bio bitti suan lys calisiyorum ygs netim 135-145 aralıgında

• Ygs eksigim yok pek fazla,dersaneyi pek takmiyorum ama dersleri dinlemek tekrar gibi oluyo,o iyi oluyor.ygs icin dersanenn verdigi aysetleri cozuyorum ve her gun ygs denemesi yapmaya calisiyorum,lys mat bitti sayilir oburlerine basliyacam yakinda.yani Allah a sukur rahatim bu sene

• valla dershane nereye biz oraya gidiyoruz su an pek de bişi işlemedik aslında 1 hhhafta oldu baslayalı
  • YGS + LYS.. ikisininde yarısı bitti
  • Ağır Müslümcü kullanıcısına yanıt
    TEBRİK EDERTİM HOCAM HARIKA SONUÇLARINIZ HEDEF NERESİ?
  • Başlamadım daha

• efe.1905se kullanıcısına yanıt
    benımde 2 hafta bıttı hocam 24 eylulde basladık bende sadece dershaneyı takip edıyorum ama pek birşey işlenmedi az calışıyormusum gıbı gelıyo kendımı kotu hıssedıyorum
  • Hocam hedefim büyük motivasyonunu diri tutmalısın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2014 ygs-lys

benımde 2 hafta bıttı hocam 24 eylulde basladık bende sadece dershaneyı takip edıyorum ama pek birşey işlenmedi az calışıyormusum gıbı gelıyo kendımı kotu hıssedıyorum

aynen banada oldu bu sıralar :Dsalı dan cumaya ders yaptık gunu gunue calıstım dünde test cözdum bugun yarın yapcak bişi kalmadı ilerleyen haftalarda konular biriktikce oturur galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2014 ygs-lys

TEBRİK EDERTİM HOCAM HARIKA SONUÇLARINIZ HEDEF NERESİ?

hacettepe turkce tıp veya cerrahpasa türkce

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.