Şimdi Ara

Mezunlar Ne Yapıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an ne yapıyorsunuz ? Hangi konudasınız? Günde ortalama kaç saat ayırıyorsunuz derse?

Edit: Bir de Geometriye nasıl çalışıyorsunuz? Ben metin hoca + karekök soru çözümü ama sanırım metin hoca'yı bırakıp esenden hızlı hızlı özellikleri vs. öğrenip kendim ilerleyecem çünkü bu şekil yavaş oluyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İTÜinş -- 29 Ekim 2018; 18:36:1 >

• 1.üniteler bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam nerelerdesiniz bir yazsanız geride miyiz yoksa normal miyiz anlasak

• Minimum 5 saatimi ayırıyorum tyt-ayt karışık gidiyorum konularda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayt mattan 1 tyt ayt geo dan 1 kitap bitti. Bu hafta da ayt mattan 1 tyt ayt geodan 1 kitap bitiyor inşallah.

Bitenler bilgi sarmal ve yayındenizi bitecekler karekök ve nitelik.

2 hafta çok çalışamıcam vize var ona üzülüyorum sizce bu zaman diliminde nasıl çalışayım:(

• Hocam konu olarak neredesiniz

• Hocam konu olarak neredesiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hdhdjdjdbdbd -- 29 Ekim 2018; 18:4:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NE İŞ YAPIYORSUNUZ?
    8 ay önce açıldı
    Ne yapıyorsunuz?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 gündür yatıyordum mezunum fakat dershaneye gidiyorum lise 5 okur gibi 😂😂 her gün 7 saat dershane var Cumartesi günü özel ders veriyor dershane 1e1 etüt adı altında. Pazarda sınav oluyoruz

• hocam ben ayt henüz girişmedim. geçen seneler zaten boş geçti sayılır benim. şimdi tytyi bitirdim sayılır türkçe hariç. fkbden 2.kaynakları temizleyecem kasım sonuna kadar ayrıca kaf2 yi bitirip 345 temizlerim. aralık gibi de ayt ye başlayıp tam gaz yardırıcam. günlük çalışma olarak mümkün mertebe 7 nin altına düşmüyorum. ha bazen verimsiz olan günler oluyo 5 saat çalışmışım gibi. bi de 2 gündür hastayım hiç bi şey yapamıyom ama foruma giriyom. vicdan azabındayım
  • CODE BUSCH kullanıcısına yanıt
    Hocam konu olarak neredesiniz dershanede?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sukruunall S kullanıcısına yanıt
    Hocam fkb de video izlediniz mi nasıl hallettiniz? Bir de tyt matı nasıl hallettiniz?

• İlk defa. Dershaneye gidiyorum tyt ayt ikili gidiyoruz fizikte optik tork denge vektör bitti elektrostatike başladık
    Biyoloji. Hücre bitti sınıflandırma az kaldı
    Kimya elektro kimya bitti maddenin halleri bitti simya bitti
    Matematik 3 ayrı dalda işliyoruz bi hoca temel kabram bitirdi bölme bölünebilme bitti ebob ekola başlıcax sonra sene sonuna kadar problemler işlicez
    Diger hoca temel kavramlar işledi 1. Derece denklem çarpanlara ayırma eşitsizlik işledi
    Ayt hocasıda fonksiyon bitirdi 2.derece denklem az kaldıydı heralde Dershane genellikle 1 kere bitirip 1 kere tekrar ediyormuş mezunlarda ama ben meslek liseliyim ne kadar yetişirim bilmiyorum

• TYT-AYT karışık gidiyorum Mat Sayılar Üslü Köklü Logaritma Limit bitti Türevde max min problemlerindeyim Kimyaya bu hafta modern atom ile başlayacağım Fizik vektörler tork bitti Denge bitmek üzere Biyolojiye de yeni başladım Canlıların ort. özellikleri bitti(zaten 2 sayfa konu ) temel bleşenleri de bu hafta çalışacağım Geometride Açılar Özel üçgenler Eşlik benzerlik bitti
  • aynen izleyerek hallettim. tyt matta kaf serisini kullanıyorum. kaf2 de problemler kısmını atladım onun yerine apotemi çözüyorum bi yandan. tyt adına bitirmediğim matematik kaldı bi tek onu da kasım sonuna kadar hallederim. geometriyi tam stabil hale getiremedim ama önce birey b çözüp sonra farklı şeyler çözücem. kasım sonuna kadar onu nereye getiririm bilmiyorum. tek sıkıntım türkçe. onun da bi çaresine bakcaz bakam
  • sukruunall S kullanıcısına yanıt
    Önder hoca var ama çok uzun 😒

• Mat 345 tyt karekök ayt bitti fizik mekanik bitmek üzere biyoloji kimya tyt az kaldı geometri 2 haftadır başladım

• ben fkb için fizikle barış ve kimya adası izliyorum. biyolojide selin hoca ve bekir hoca karışık gidiyorum hangisi hoşuma giderse diyeyim
  • fizikte kimyada birkaç konu bitti tyt adına.
    matematik tyt konuları bitti. ayt tyt ortak konular da bitti. şu an ayt çalışıyorum. ama pr.kom binom olasılık da aytye dahil ettim ben.
    biyoloji ekoloji hariç tyt bitti. sistemler başlayacağım.
    tr den soru çözüyorum.
    geoda üçgenler bitti dörtgendeyim.

nasıl sizce? çok mu yavaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hdhdjdjdbdbd

Hocam konu olarak neredesiniz?
    Hocam ;

MAT: Trigonometri bitmek üzere , yani logaritma diyebilirim. TYT kısmı bitik sadece soru çözüyorum.
    Geo: Eşkenar üçgendeyim daha. Çok yavaş ilerliyorum geoda. Siz nasıl çalışıyorsunuz geometriye?
    Fizik: TYT kısmı ve AYt'den bir kısım bitti gibi.
    Biyo. TYT kısmı 1-2 konu kaldı.
    Kimya: TYT kısmı 1-2 konu kaldı.
    Türkçe: Dil bilgisi son kısım kaldı fiiller o da bitince 1 gün paragraf çözümü 1 gün Türkçe deneme atarak giderim.
    Tarih: YOK
    Coğrafya: YOK
    DİN YOK
    Felsefe YOK.
  • Hocam fkb yi ne kadar sürede geldiniz?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.