Şimdi Ara

Mezunlar Ne Yapıyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam geoda kötüyseniz yavaş gitmeniz normal ben geçen sene öyleydim mps çözmüştüm. Ama devam edin üçgenden sonra kolaylaşır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İTÜinş kullanıcısına yanıt
    Hocam baya iyi gitmişsiniz maşaallah . Ben nasıl gitmişim sizce hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hdhdjdjdbdbd

Hocam geoda kötüyseniz yavaş gitmeniz normal ben geçen sene öyleydim mps çözmüştüm. Ama devam edin üçgenden sonra kolaylaşır.
    Valla hocam en kötü olduğum ders herhalde. Mesela bir de çok düşünüyorum soru üzerinde o da yavaşlatıyor beni.

Bence iyi gitmişsiniz hocam hem de baya iyi özellikle geometri ve matematikte. Bu şekil ilerlerseniz fullemeniz işten bile değil
  • quote:

Hocam fkb yi ne kadar sürede geldiniz?
    biyoloji eylülde bitmişti zaten tyt kısmı.
    kimya tyt hoca işliyor test çözüyorum
    fizik tyt geçen sene sağlam bitirdim ama yine de umut öncülü dersane hocamı dinleyip 2 kaynaktan çözüyorum bu da 1.5 ay sürdü,sürüyor
  • bence ön yargıyı kırıp düzenli soru yardırmakla gidiyor . eksik konularda metin hocam ya da kenan kara dinle bol soru çöz bol bol bol. ben de daha dörtgenlerdeyim ama olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-67714B014

bence ön yargıyı kırıp düzenli soru yardırmakla gidiyor . eksik konularda metin hocam ya da kenan kara dinle bol soru çöz bol bol bol. ben de daha dörtgenlerdeyim ama olsun
    hocam mesela konuyu dinliyorum falan iyi güzel atıyorum dik üçgenle alakalı 6 test var. İlk 2-3 test iyi güzel gidiyorum kalan 3 test bazı sorularda kalem oynatamıyorum. Bununla uğraşacam derken zaten zamanımı çok harcamış oluyorum. Ne yapmalıyım sence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İTÜinş

hocam mesela konuyu dinliyorum falan iyi güzel atıyorum dik üçgenle alakalı 6 test var. İlk 2-3 test iyi güzel gidiyorum kalan 3 test bazı sorularda kalem oynatamıyorum. Bununla uğraşacam derken zaten zamanımı çok harcamış oluyorum. Ne yapmalıyım sence?

Alıntıları Göster
    çözümlü kaynak
  • İTÜinş kullanıcısına yanıt
    Çapı tavsiye ederim hocam hem çözümlü . Hem de iyi kaynak dörtgenleri güzeldi konu anlatımında vakit kaybetmeyin derim. Bol bol soru.

• quote:

Çapı tavsiye ederim hocam hem çözümlü . Hem de iyi kaynak dörtgenleri güzeldi konu anlatımında vakit kaybetmeyin derim. Bol bol soru.
    Eyvallah hocam teşekkürler.
  • Matematikte pkbo çalışıyorum
    Fizikte mekanik+ygs tekrar
    Kimya LYS başlicam
    Biyoloji tekrar ediyorum baştan sona
    Türkçe dilbilgisi çalışıyorum
    Cmt-pazar sosyal çalışıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tyt fizik kimya bitti biyoda daha canlilarin siniflandirmasindayim ama sistemlerde iki tane konu kaldi.ayt kimyada gazlardayim fizikte dinamikte .ayt mat logaritmaya kadar konu anlatimli bi kitaptan örnek inceledim test şimdilik 345 ten cozuyorum.yuzdeyuz yayinlarindn trigoyu halletmeye calisiyorum + apotemi fonk . türkçede ise arada sirada test cozuyorum limitten

• Matematik tyt bitti ayt türev,limit,İntegral apotemiyi bekliyorum.

Geometri bitti tyt-ayt.

Kimya tyt bitti ayt hız-denge-organik kaldı.

Biyoloji genel olarak bitti.

Fizik madde ve özellikleri , iş-güç-enerji, doğrusal hareket, atışlar,vektörler ve bağıl hareket bitti.

Türkçede anlatım bozuklukları,yazım kuralları ve noktalama işaretleri kaldı.

Sosyal bitti.

Ancak son denememde zamanımı iyi kontrol edemedim ve normalde iyi yaptıklarımın hepsini **k gibi yaptım iki gündür çalıştığımdan verim alamıyorum ancak bugün yine gaza basıcam ama önce bir deneme çözüp özgüven kasmam lazım.Zamanla ilgili önerisi olan varsa sevinirim.Çünkü bildiği şeyi zamandan yapamamak insana çok koyuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam neden zaman kaybediyorsunuz? Ben daha denemelere başlamadım ama merak ettim.

• Hocam matematik full olsun diye uğraşırken süreyi kontrol etmede sıkıntı yaşıyorum. Mükemmeliyetçi olmamın dezavantajı.Matematiğim iyi ama şu son sınavda zamanım yetişmeyince çok özgüvenim sarsıldı ama toparlarım daha bunlar ilk denenlerim.

• Toparlarsınız hocam bir de ilk hangi dersten başlıyorsunuz? Size tavsiyem matematikten kitap çözün çeşitli insan geliştiğini hissediyor 1 kitapla bırakmayın bence

• Tyt mat kimya biyoloji Türkçe bitti. Ayt mat lti kaldı ayt biyoloji bikaç sistem kaldı. Ayt kimya yeni başlıyorum. Fizik tyt ayt kötü oldugundan yavaş ilerliyorum. Geo fena değil karışık cozuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyt mat sadece denemelerle götürüyorum şimdilik.
    Ayt mat bilgi sarmal bitti.
    Geometri geçen yıldan temelim olduğu için fazla bakmadım sadece arkadaşların sorularını falan çözüyorum. Bu hafta acil geoya başlayıp yavaş yavaş ilerlerim.
    Tyt fen konularında dershaneyle ilerliyorum. tyt fizik elektrik hariç bitti. Kimyayı kendim calısıyorum dershanede anlamıyorum.
    Biyolojide sınıflandırmadayım.
    Ayt fene başlamadım daha geçen özdebirde de 16 netim vardı zaten konu eksiğim çok fazla.
  • TYT Matematiğin çoğu konusunu tekrar etmedim ama geçen seneden bayağı hatırlıyorum zaten netlerim iyi. Geometride üçgende alandayım, aynı zamanda trigonometriyi yarıladım.

TYT Türkçe ara sıra bakıyorum. Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam, Paragraf, Ses Bilgisi ve Yazım Kuralları çalıştım şimdiye dek. Bu derste de netlerim iyi çok kasmıyorum.

TYT Sosyal başlamadım.

TYT Fende fizik doğru düzgün çalışmadım, yarım yamalak alt yapım var. Biyolojide sınıflandırmadayım. Kimyada 9. Sınıf bitti.

AYT Mat yarısı bitti. Fene dair bi' tek fizik baktım, elektrik bitiyor. Yakın zamanda sistemlere başlayacağım. Dershanede işlenince de tekrar olur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.