Şimdi Ara

Mezunlar napiyonuz başladınız mı? Gelin az dertleşelim :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu tercih konuları bitmeden bize rahat yok ama yine de açıyım dedim. Çalışmaya başladınız mı yoksa dersaneyi falan mı bekliyosunuz? Ya da dersaneniz başladı mı? Benimki 11 ağustosta başliyo bu aralar başlicam tekrar çalışmaya. Ama nasıl bir yol izleyim bilmiyorum. Şu an YGS denemesine gitsem 120 net falan yaparım. YGS mi çalışsam lys mi? En kotu hatta tek kotu dersim fizik sadece ona mi calissam bilmiyorum. Bi de mat2 için erken mi sizce çünkü ygsde 35 net yaptim mat1le vakit kaybetmek istemiyorum. Kendi yol haritanizi yazarken benim sorulara da cevap verirseniz sevinirim beyler. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepiniz mi tercih yaptiniz be :( Yoksa ders mi çalisiyonuz hepiniz? :O

• bende başladım ama şimdiden sıkıldım
  • tm'cilere diyeceğim tek şey mat2 mat1 edebiyat türkçe. matematiğin üzerinde çok durun bakın ygs'de türkçe matematik. lys'de mat2 kurtaracak sizi. mat2'yi ygs'ye kadar çoğunlukla bitirin +40 yapın mat2'yi. edebiyat ters köşe yapabilir ama ben matematikde denemelerde +45 yapıp sınavda 30 yapan görmedim. edebiyatta +48 dolaylarında yapıp sınavda 40 yapmanız çok olağandır ama mat2 için aynı şeyi söyleyemeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: I'd name it Marla.

Şu tercih konuları bitmeden bize rahat yok ama yine de açıyım dedim. Çalışmaya başladınız mı yoksa dersaneyi falan mı bekliyosunuz? Ya da dersaneniz başladı mı? Benimki 11 ağustosta başliyo bu aralar başlicam tekrar çalışmaya. Ama nasıl bir yol izleyim bilmiyorum. Şu an YGS denemesine gitsem 120 net falan yaparım. YGS mi çalışsam lys mi? En kotu hatta tek kotu dersim fizik sadece ona mi calissam bilmiyorum. Bi de mat2 için erken mi sizce çünkü ygsde 35 net yaptim mat1le vakit kaybetmek istemiyorum. Kendi yol haritanizi yazarken benim sorulara da cevap verirseniz sevinirim beyler. :)

Hocam hangi dershaneki 11 Ağustosta başlıyor.

• bende mezunum bu sene 20k yaptım gel dertleşelim faceden
  • pdrye gidecem bu yil ama yine de ygsye girecem.cok cabuk baslamayin calismaya.dershaneyle baslayin dershaneden once bitirin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bayramdan sonra başlıyorum kısmetse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: secilcevik

bayramdan sonra başlıyorum kısmetse.

Kalirsam +1

• Benimde son tercihim tutmazsa mezunum ve tutmasini istemiyorum nasil bi kafayla yazdiysam. Ya mezunlara dersane o kadar erken mi basliyo ben agustos sonu gibi dersane ayarlayabilcem.

• Üzülmek yok oturun ve sıfırdan başlayın önünüzde ciddi bir süre var ve
    En iyi kararı verip 1 yıl daha düşünüp bütün ömrünüzü kurtarmayı planlıyosunuz
    Yılmayın azmedin ve kulaklarınıZı kapayın
    Hiçbirşey ve hiçkimse sizden önemli değil .

• Allah kolaylık versin arkadaşlar.
  • Bayramdan sonra başlayın

• allah sabır versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzafiyet2334

Üzülmek yok oturun ve sıfırdan başlayın önünüzde ciddi bir süre var ve
    En iyi kararı verip 1 yıl daha düşünüp bütün ömrünüzü kurtarmayı planlıyosunuz
    Yılmayın azmedin ve kulaklarınıZı kapayın
    Hiçbirşey ve hiçkimse sizden önemli değil .

Şu son 2 cümlen süper

• Fem hocam. 11'inde diye mesaj çektiler valla ben de eylül falan bekliyodum aslinda.

Ben de bayramdan sonra başlayayim diyorum. Ama ne çalışacağıma karar veremiyorum. Fizik çok kötü ona baştan başlayıp abanacam. Mat1'den sadece kısa bi tekrar yaparım. Olasılık çalışıcam bi tek eksiğim o. Sonra ver elini mat2.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.