Şimdi Ara

MEZUNLAR İÇİN SİGORTA KONUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belli bir para veriliyomus ama ben hıc ugrasmadım o işlerle.(İşsiz gözüküyormuşuz ) nasıl yapılıyo onu da bilmiyorum dogum tarihim temmuz

• quote:

Orijinalden alıntı: nakor955

Belli bir para veriliyomus ama ben hıc ugrasmadım o işlerle.(İşsiz gözüküyormuşuz ) nasıl yapılıyo onu da bilmiyorum dogum tarihim temmuz

Takip

Ah devlet ah,soyguncusun sen bildiğin soyguncu

Gerçekten ne yapacağız bu işi,bi tanıdığın dükkanından sigorta yaptırsak aynı parayamı denk gelir acaba ?
  • Takipteyim.
    Bildiğim kadarı ile genel sağlık sigortası yapılabiliyormus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neler yapilabileceği aciklanirsa ana konu olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VV ABSTRAKT -- 16 Ağustos 2013; 10:56:19 >
  • önümüzde iki seçenek var ya ek tercilerde 2 yıllık kontenjansız aöf yazıp öğrenci olucaz ya da Genel Sağlık Sigortası kapsamında her ay belli miktar para verip sigortalı olucaz. GSS için ilk önce gelir testi yapılıyo ona göre belli bir miktar çıkıyor. 35-250 civarı olması lazım tam emin değilim.
  • Babası emekli memur öğretmen falan yani kısaca memuriyetten emekli olanlar 20 yaşına kadar sigortalılar bir şey yapmalarına gerek yok
  • bugün kaymakamlığa,sigortaya vs. gittim.gelir testi yapılıcakmış.bir form dağıttılar.onu doldurup pazartesi tekrar gidicem.duruma göre aylık 30 tl veya daha yüksek miktar verilcekmiş.dershane hocasıyla konuşup kontenjansız aöf olayını sorucam.daha mantıklı geldi bana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Bilgiç

Babası emekli memur öğretmen falan yani kısaca memuriyetten emekli olanlar 20 yaşına kadar sigortalılar bir şey yapmalarına gerek yok

Babam emekli hocam mezunum benim sigortam var mıdır acaba ? yaş 18 daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Vengeance_

quote:

Orijinalden alıntı: Bay Bilgiç

Babası emekli memur öğretmen falan yani kısaca memuriyetten emekli olanlar 20 yaşına kadar sigortalılar bir şey yapmalarına gerek yok

Babam emekli hocam mezunum benim sigortam var mıdır acaba ? yaş 18 daha

Ne emeklisi meslek neydi ?
  • Acil gelir testi yaptır yoksa aylık 230 tl gibi bir para yazıyolar borç hanene ona gore sonra başını taşlara vurma
  • Gelir testi işinden bahsedecek biri var mı? gelir testi yaptırıyoruz ve az ödüyoruz, hepsi bu mu? Muhtemelen ne kadar ödüyoruz ayrıca?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elasmosaurus -- 16 Ağustos 2013; 14:04:16 >
  • aile planlama kurumu muydu başka bir şey miydi emn değilim öyle bir yere gidiyorsunuz.
    bir form veriyorlar onu doldurup teslim ediyorsunuz o kadar
    sonra belli bir ücret ödemeye başlıyorsunuz,gelir testinin sonucu belli olunca
  • quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

aile planlama kurumu muydu başka bir şey miydi emn değilim öyle bir yere gidiyorsunuz.

nerde yapıyoruz bu gelır testını ?? bi de ne zamana kalırsa faiz biniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nakor955

quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

aile planlama kurumu muydu başka bir şey miydi emn değilim öyle bir yere gidiyorsunuz.

nerde yapıyoruz bu gelır testını ?? bi de ne zamana kalırsa faiz biniyor

tam olarak adını hatırlayamıyorum o kurumun maalesef

bir an önce başvurman gerek,yerinde olsam şuan kalkar giderdim

• BOYLE DEVLETİN GOzUNU SevEYİM
  • takip..
  • Kaymakamliga gitmeniz gerekiyo. Bana aylik 40 tl geldi ama itiraz dilekcesi verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: .1327.

Kaymakamliga gitmeniz gerekiyo. Bana aylik 40 tl geldi ama itiraz dilekcesi verdim

itiraz dilekçesi verince noluyo?
  • Bana 40 tl geldi ama aylik 200 e kadar gelebiliyo para. Dilekce verip para vermemeyi dusunuyorum

• Devlet eliyle soygun. Belki ben istemiyorum sigorta. O nolcak ? Hem bana hizmet vermiyor, sigortalı yapmıyor hem de üstüne para bindiriyor. Yok ya ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.