Şimdi Ara

Mezuna mı kalmalı yoksa gitmeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Bu sene gerçekten harala gürele çalışmam doğru düzgün konuları bitirmemem dolayısıyla böyle bir sonuç yaptım.Çevremdeki arkadaşlarım genelde 100 binin yukarısında olduklarından bu sonuca bayağı iyi bir sıralama olarak bakıyorlar fakat benim hedefime çok çok uzak bir sıralama bu.
    Aileme durumu açtım bu sene doğru düzgün çalışamadığımı dershanenin verimsiz olduğunu okul ile birlikte enerjimi ve zamanımı aldığını vs. belirttim onlar da destekledi. Fakat arkadaşlarım vs.bu sıralamayla mezuna kalıp daha aşağı çekemeyeceğimi daha kötü hale bile getirebileceğimi belirtiyorlar.
    Bu yüzden de acaba gitsem mi sorusunu kendime soruyorum bir de sizlere sormak istedim. Bu sıralamalarla bilgisayar mühendisliği okunmalı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Zevke, eğlenceye hayvan da koşar

• Up

• Bilgisayar mühendisliği hakkında bilgim yok pek ama ben de 36k yaptım ve aynı şeyi yaşıyorum herkes iyi olarak görüyo fakat benim hedefimden uzak mezuna kalıcam sanırım sen de kalabilirsin hedefin başkaysa

• Hocam arkadaşlar hep kendileri yapamayacakları için sana da bok atarlar çekemezsin bunu vb. diye kimseye kulak asma derim ben. 60k sıralama yaptım bende aynılarını duydum çekemezsin sıkılırsın bırakırsın ama hiçbirine kulak asmayıp kendime inanmayı seçtim ve mezuna kalmaya karar verdim. Oturup kendi kararını kendin ver ki 1 yıl hiçbir şekilde kayıp değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30ED6F310 -- 23 Temmuz 2019; 12:3:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mezuna kalan var mı
    4 yıl önce açıldı
    Dönmek mi, kalmak mı?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yıllar boyu keşke demektense burnumun dikine gitme niyetindeyim. Seneye de herkesi şaşırtacağıma fazlasıyla inanıyorum.

• Bence iradeli bir insansan seneye iyi şeyler yapcan gibi duruyor netler

Orijinalden alıntı: itsmyturn_

Bence iradeli bir insansan seneye iyi şeyler yapcan gibi duruyor netler
    Hocam irade konusunda kendimi bu sene olabildiğince zorlama hedefindeyim sütten ağzımız yandı artık

• Hocam 65k'dan kalan arkadaşım bu yıl 9k yaptı yani yapanlar ama diğer bir çok arkadaşım ve ben mezun senemizde olduğumuz yerde saydık.

Bu sene doğru düzgün çalışmadıysanız seneye çalışacağınızın garantisini verebiliyor musunuz? (Ben kesin çalışırım dedim ama yıl içinde öyle olmadı.) ve genelde yıl içinde sürekli çalışmaya müsait bir ortam da olmuyor üstüne de bunalım oluyor.

Ama hani çalışırsanız neredeyse kesinlikle yükseltirsiniz

Eğer 12'yseniz bence kesinlikle kalın ama eğer mezun senenizse biraz daha düşünün derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tats -- 23 Temmuz 2019; 15:1:21 >

Orijinalden alıntı: Tats

Hocam 65k'dan kalan arkadaşım bu yıl 9k yaptı yani yapanlar ama diğer bir çok arkadaşım ve ben mezun senemizde olduğumuz yerde saydık.

Bu sene doğru düzgün çalışmadıysanız seneye çalışacağınızın garantisini verebiliyor musunuz? (Ben kesin çalışırım dedim ama yıl içinde öyle olmadı.) ve genelde yıl içinde sürekli çalışmaya müsait bir ortam da olmuyor üstüne de bunalım oluyor.

Ama hani çalışırsanız neredeyse kesinlikle yükseltirsiniz

Eğer 12'yseniz bence kesinlikle kalın ama eğer mezun senenizse biraz daha düşünün derim.
    Hocam ilk mesajda da belirttiğim gibi okul, dershane vb. yüzünden tüm enerjim gidiyor kafam allak bullak eve geliyordum. Böyle olunca da doğru düzgün çalışılmıyordu. Ama son 2 ay okula gitmeyince idare eder bir şekilde çalıştım. Bu sonucun sebebi de belki o 2 ay yoksa bunu yapamazdım kesinlikle.Hedefim o 2 aydaki tempoyu artırarak ve düzenli olarak tüm yıla yaymak hedefim.

• Hocam kendinizi en iyi siz bilirsiniz tempo işlerine çok yorum yapmayacağım o yüzden zaten denemelerle de takip edersiniz doğru gidip gitmediğinizi
    Önerim beraber çalışabileceğiniz hedefi yüksek başka mezunlar bulun hatta denemelerde iddialara falan girebileceğiniz sizden ders konusunda biraz iyi kişiler olursa baya faydalı oluyor .

Edit: siz kendinizen iyi bilirsiniz ne kadar anlamsız saçma bir ifade olmuş onu düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tats -- 23 Temmuz 2019; 18:54:51 >

Orijinalden alıntı: Tats

Hocam kendinizi en iyi siz bilirsiniz tempo işlerine çok yorum yapmayacağım o yüzden zaten denemelerle de takip edersiniz doğru gidip gitmediğinizi
    Önerim beraber çalışabileceğiniz hedefi yüksek başka mezunlar bulun hatta denemelerde iddialara falan girebileceğiniz sizden ders konusunda biraz iyi kişiler olursa baya faydalı oluyor .

Edit: siz kendinizen iyi bilirsiniz ne kadar anlamsız saçma bir ifade olmuş onu düzelttim.
    Sağolun hocam önerileriniz için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.