Şimdi Ara

Mezuna kalmak isteyenlere tavsiyem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendinizden emin değilseniz kalmayın.Geçen sene psikolojik sorunlarım yüzünden egoma yenik düştüm "ya seneye çok daha iyi bir yer kazanırım bu sene yorucu oluyor seneye okul yok kafa rahat yeaa" gibi şeylerle kendimi kandırdım ve mezuna kalacak çoğu kişi bunu yapıyor.YAPMAYIN.Ha içinden gerçekten hedefi yüksek olan ve günde en az 6 saat çalısabilirim diyip kendine güvenen varsa kalsın.Eğer kendinizi kandırıyorsanız veya seneye gireceğinizde daha yüksek alacağınızı falan sanıyorsanız yanlış yapıyorsunuz.
    Az önce okuldan mezun olanların listesini gördüm öyle bir üzüldüm ki kendime.Ben de onlar arasında olabilirdim.Neden ilk senemde kazanıp kafayı rahat ettirmek varken aileme bir sene daha dersane parası verdirtiyorum ki ? dedim kendime.Ben de onlarla aynı sıralarda oturdum aynı hocaların dersine girdim ama okulda adamlar tıp kazanmıs ben kendimi kandırıp ailemi üzmek dışında birsey yapmadım.

Bakın önünüzde 1 ay var.Hala çalışmaya başlamayan varsa bile başlasın.Hala birşeyler yapılabilir.Gerçekten mezuna kalmak çok zor.Herkes kazanıp gidiyo siz oturuyorsunuz psikolojiniz bozuluyor.Evde tek kalıyorsunuz sabah akşam.Uyarıyorum önünüzdeki zamanı iyi değerlendirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63340B9F6 -- 13 Şubat 2017; 17:47:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dershaneye gerek yok ki? tanıdığım mezunların büyük bir kısmı dershaneye gitmiyor, dediklerine katılıyorum da mezuna kalan biri dershaneye gitmek zorunda değil, konuları zaten biliyor ve internette hocaların en kralı var zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ananas1998

dershaneye gerek yok ki? tanıdığım mezunların büyük bir kısmı dershaneye gitmiyor, dediklerine katılıyorum da mezuna kalan biri dershaneye gitmek zorunda değil, konuları zaten biliyor ve internette hocaların en kralı var zaten

aynen katılıyorum ben mezuna kalıcam internetten calısıcam ama parasız olanların bir cogu herseyı anlatmıyor malesef sadece ozet ve kolay kısmını gecıyorlar paralılarda dershanedekilere bin basar
  • mezuna kaldım, geçen seneye göre 30 net kadar arttırdım inş. daha da artacak. dersaneye gitmiyorum ücretli dersler ve kitaba verdiğim para dershanenin çeyreği etmez ve derhaneden çok daha faydalı. kütüphaneler beleş zaten kullanın. mezuna kalmak hiç de kötü değil abartıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheerfulmind

mezuna kaldım, geçen seneye göre 30 net kadar arttırdım inş. daha da artacak. dersaneye gitmiyorum ücretli dersler ve kitaba verdiğim para dershanenin çeyreği etmez ve derhaneden çok daha faydalı. kütüphaneler beleş zaten kullanın. mezuna kalmak hiç de kötü değil abartıyorlar

Valla hocam sizin psikolojiniz sağlammış demek ki.Ben asosyalin tekiyim ona rağmen dayanamadım evde kalmaya.Başta bende dersaneyi bıraktım sonra başka dersaneye yazıldım.Ne kadar internetten dinlesemde LYS yi evde yapamayacağımı düşündüm
  • ben de psikolojik olarak çok yıprandım,zorlandım ama eğer istemediğim bir yer yazıp gitseydim çok daha kötü olurdu depresyona girerdim. mezuna kalmaktan korkmamak lazım. bunaldığımda sayılı gün çabuk geçer diyorum, ki öyle zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7. mezuna kalmak?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.