Şimdi Ara

MEZUNA KALMAK ÇOK MU ZOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Korktuğum başıma geldi YGS'de halt yedim YGS-1 92 bine girdim MF4 13 bine girip İTÜ Makine mühendisliğine gitmek istiyordum şuan çok korkuyorum yarın nedense pek ümidim yok yani 13 bine çekme ümidim yok yoksa hala yapabileceklerim var. Fakat mezun çok ağır bir yük gibi geliyor. Mezun kalıp mutlu olan var mı? Mezuna kalan akrabalarım var. Keşke kalmasaydım yine aynı puanı aldım(2 kere 10 bine girdi-ÖSYS) dedi. Burada mezun kalıp yapanlar var mutluyum iyi ki kaldım diyorlar. Siz ne diyorsunuz? İstemediğimiz üniversiteye gidilir mi?

• imzan cevabı veriyor zaten
  • yoo çok kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kalacam.1 sene cok birşey değil.birşey kaybetmedik.sadece tecrübe ettik hepsi bu.
  • Kalirsin be hocam ne olacak sanki. Bende seneye girecegim ama hedefim 10k oldugu icin 2019 a mezuna kalacağım. 1 seneyle birşey olmaz.

• Ben ygs'de yarı yarıya daha iyi yaptım ama keşke geçen sene 2-3 soru fazla yapıp gitseydim.

Çok mecbur değilseniz mezuna kalmayın.
  • daha hiç sınava girmeden mezuna kalmaya nasıl karar verdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Ben ygs'de yarı yarıya daha iyi yaptım ama keşke geçen sene 2-3 soru fazla yapıp gitseydim.

Çok mecbur değilseniz mezuna kalmayın.

Hocam mecburluğu değil de. Yani ben 30-40k üzerindeki üniversitelerden pek iyi duyumlar almıyorum. Ekipmanlar,eğitim öğretim,öğrenciler vs. berbat diyorlar. Bana geçen SDÜ öğrencisi dedi bizzat gelme burası çok iğrenç eşek gibi otur çalış demişti. Sene başında müthiş iyi gidiyordum. 130 net civarında takılıyordum. Hocalar bana ilk 10 bin girersin sen dediler. Sınava girdik 9 katı geldi aylar geçti hala üzülüyorum acayip yardırmıştım okuldaki bazı hocalar yüzünden iyice aksattım her şeyi mahvettim yaşama isteğim alındı.

Hocam yani bu ülkede üniversiteler birbirine benzemiyor. Biri harbi iyi,biri harbi kötü. Yani iş bulmak anlamında da öyle ortalıkta bir sürü makine mühendisi diplomalı eleman var kaçı işinin ne olduğunu biliyor ki? Çok garip bir ülkede yaşıyoruz yapacak bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 10 Haziran 2017; 22:4:4 >

• Soğuk suya girmek gibi bir şey..

Alisiyorsun zamanla

• bu konuyu sonuçlar açıklandıktan sonra açsan daha iyi olur. ben hep iyi ki mezuna kalmışım diyorum ama bakalım temmuzda rezil mi olacaz vezir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheerfulmind -- 10 Haziran 2017; 22:15:55 >
  • cheerfulmind kullanıcısına yanıt
    Haklısınız erkenci davrandım lakin aklımı epeydir kurcalıyor yakında akıl hastanesine yatıracaklar.
  • Geçen sene ygs 5 siralamam 150 k idi bu sene 29 k allah nasip ederse 4 k ya çekeceğim kesinlikle kendine guveniyorsan kal sana çok şey katar

• HedefAnkaraHukuk kullanıcısına yanıt
    Kendime güven dışında sahip olduğum başka bir şey yok artık zaten. Onu da kaybedersem yaşayabileceğimi sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.