Şimdi Ara

MEZUNA KALMA ÖĞRENCİ KART İETT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
4.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu mevzu nası oluyo tercih yapmazsak öğrenci kartından yararlanamıyor muyuz

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mezuniyet Sonrası Öğrenci Kartı ve İETT Ulaşımı

Mezuniyetinizin ardından, öğrenci kartınızın geçerliliği sona erer. Ancak, İETT (İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel) ulaşımından faydalanmaya devam etmek istiyorsanız, mezun öğrenci kartı çıkarmanız gerekir.

Mezuniyet Sonrası Öğrenci Kartı Nasıl Alınır?

Mezuniyet sonrası öğrenci kartı almak için şu adımları takip etmelisin:

• Mezun olduğun üniversitenin öğrenci işleri birimine başvur.
    • Mezun olduğunu belgeleyecek bir belge (diploma veya transkript) sun.
    • İETT tarafından verilen bir "Mezuniyet Sonrası Öğrenci Kartı Başvuru Formu"nu doldur.
    • İki adet vesikalık fotoğraf ve kimlik kartının fotokopisini ekle.

Başvurun onaylandıktan sonra, öğrenci kartın İETT Genel Müdürlüğü'nden teslim alabilirsin. Kartın teslim süresi üniversiteye göre değişebilir.

Mezuniyet Sonrası Öğrenci Kartının Avantajları

Mezuniyet sonrası öğrenci kartı, İETT otobüsleri, metroları, tramvayları ve vapurlarında %50 indirimli ulaşım imkanı sağlar. Kart, mezuniyet tarihinden itibaren 1 yıl boyunca geçerlidir.

Önemli Notlar

• Mezuniyet sonrası öğrenci kartı, sadece İstanbul'da ikamet eden öğrencilere verilir.
    • Kartın geçerliliği dolduktan sonra, yenilenmesi için tekrar başvurman gerekir.
    • Kayıp veya çalınan kartlar için İETT Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmelisin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İzmir'de yararlanamıyorsun. İstanbul'da da öyledir sanırım. Eğer belediye bir kıyak geçmediyse

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Venuuex V kullanıcısına yanıt
    tercih yapıp tutmazsa yararlanabiliyo muyuz acaba
  • Bizim şehirde yeni mezunsan liseden devam ettirebiliyordun öğrenci kartını ama ilk sene,yaz gerekli yerlere ya da konuşabileceğin bir yer varsa git konuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thedeathlymezun -- 14 Ağustos 2020; 20:7:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isimsizkullanici7 kullanıcısına yanıt
    İzmir'de o şekilde de yararlanamıyorsun. İstanbul'u bilmiyorum

• İstanbulda öğrenci kartından yararlanabilmen için tercih yapman lazım

• saheen kullanıcısına yanıt
    kesin bilgi mi hocam kaynak nedir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Koç tıp yaz başa istanbulda oturuyorsan öğrenci indirimin devam eder

• ekanosfer456 kullanıcısına yanıt
    gazi pc yazdım 120k ile aspgojdıghdsdgıh
  • evrensel.net
    İstanbul'da lise mezunları ve sözleşmeli öğretmenler indirimli karttan yararlanacak
    https://www.evrensel.net/haber/386658/istanbulda-lise-mezunlari-ve-sozlesmeli-ogretmenler-indirimli-karttan-yararlanacak

Hocam böyle yazıyor. Geçen tercih yapmak gerektiğini ben de okudum ama başka yerde de artık onun zorunlu olmadığı yazıyordu kafam karıştı ama yapmayacağım ben tercih.

• Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    hocam ne kaybederiz ki ben yaptım 2 tane sansasyonel tercih :Dd
  • gelmeyecek bir şey yaz arkadaşım yapmadı 3 3 basıyodu

• EdilEe67 E kullanıcısına yanıt
    allah bu forumdan razı olsun biri yazmış ben de gördüm yoksa 3 3 basacaktık aq
    Valla geçen sene ben yaşadım kaynak benim.Tercih yaptığını gösteren kağıtla akbilini güncelletiyorsun.Ben yapmadım hala tam basıyorum

• saheen kullanıcısına yanıt
    katılıyorum marmaranın taşındığını burdan öğrendim her gün 2 saat yol gitcektik

• EdilEe67 E kullanıcısına yanıt
    Metrobüse 5.20 basmamak için ablamın akbilini kullandım 5 ay çok kötü

• Aktif etmek için 10tl yatırıyorsun ya hocam onun bitiş tarihine kadar kullanırsın sonra kullandırtmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tercih yapmak gerekiyor diye biliyorum. Tercih yapmadığı için tam basan arkadaşım vardı.

• Kullanamıyorsun. Liseden mezun olduğundan dolayı öğrenci statün gidiyor dolayısıyla öğrenci istanbulkartı kullanamazsın, tercih yapsan da yapmasan da.
  • istanbulkart'ın sitesine girip öğrenci kartı bilgilerine bakabilirsin.
    mezun olduktan sonra almak için ösym'den tercih yapıp yerleşemedi belgesi götürmen gerekiyor.MEZUNA KALMA ÖĞRENCİ KART İETT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pipola -- 14 Ağustos 2020; 20:42:56 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.