< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Konuları biliyorsan kalan zamanda bu işi neden bitirmiyorsun. Mezunum 8-9 aydır evdeyim. Psikolojim bozuldu bunalıma girdiğim zamanlar oldu hiç arkadaşım kalmadı. Bu işi bu sene bitir kardeşim. Ayrıca geçen sene bende senin gibiydim içimde aşırı bir heves vardı. Bu duygu beynin bir oyunu. Kafana bir kere mezuna kalma fikri girdiyse daha sınava girmeden emin ol seneye de aynı durumu yaşayacaksın
|
ben mezuna kaldım aynı senin mantığınla ilk öncellikle sana kısaca kişiliğimden bahsedeyim kendine göre yorumlarsın kendi kendimi eğitmeyi çok seven bir insanın bugüne kadar öğrendiğim herşeyi kendi çabalarımla elde ettim (b2 ingilizce algoritma,programlama dilleri,genel kültür,vsvs.) stresle az çok baş edebilen bir insandım ve dünyada hiçbirşeyi kafaya takmam kolay kolay rahat bir insanım yani. her neyse geçen sene bende okulun beni çok etkilediğini doğru düzgün ders çalışmadıgımı düşünüp mezuna kalma psikolojisine girdim son 2.5 ay ve hiç ders çalışmadım o süre boyunca sınav patlattı beni. mezuna kaldım. ilk başlarda düşündüğüm gibi ilerledi günde 6-10 saat arası verimli tek başıma çalışıyordum . 3-5 ay sonra çok büyük bir deprosyona girdim deneme sınavları ve 4-5 ay boyunca 1 veya 3 gün dışarı çıktıgımam gibi faktörler beni tamamen bitirdi herşeyi kafaya takan karamsar bir insana dönüştüm sağlığımı bitirdi. Anksiyete Bozuklugu, DEHB, Diyabet, uyku bozukluğu gibi hastalıklara sebep oldu psikolojimi yerle bir etti. yazılımda üretken bir insan olmamdan gelen özgüveni tamamen bitirdi. 0 özgüvene sahip bir insana dönüştüm. Ve bu sene de kazanmazsan ciddi ciddi intihar etmeyi düşünüyorum en büyük sebebi başarısızlığı kabullenemeyen bir insanım. bu sözleri bugüne kadar hiçkimseye açmadığımı belirmek isterim. sende bu duruma düşme diye yazdım hepsini ne yap ne et kazan bu sene benim tavsiyem bu yönde.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meturan. -- 30 Nisan 2019; 21:56:31 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 30 Nisan 2019; 23:52:3 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maysa24 -- 1 Mayıs 2019; 0:9:14 > |
|
|