mezuna kalırsak sıralamamız tam burslu kontenjana yetse bile tam burslu bir şekilde okuyamıyor muyuz ? |
Bildirim
mezuna kalırsak sıralamamız tam burslu kontenjana yetse bile tam burslu bir şekilde okuyamıyor muyuz ? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-52BC9CD9A -- 16 Mart 2023; 14:37:5 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-52BC9CD9A -- 16 Mart 2023; 14:31:6 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
''şimdi saldım biraz'' dediğim kısmına diyorsanız onu dersler için demedim, yavaş çalıştığımı artık çok dert etmeyi bıraktığım anlamında söyledim. 11. sınıf olduğum için diyorsanız; dediğim gibi çok yavaş çalışıyorum ve kendime pek güvenemiyorum. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
valla hocam bende tam olarak bilmiyorum bir yerden duydumuştum bunu. internette arattım ama düzgün bir şey göremedim bunun hakkında. umarım doğru değildir :/ |
eyvallah hocam |
Oluyor ama YÖK Atlas'a baktığımda hep tekte kazanmış insanlar :D < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B6F6EEF8 -- 16 Mart 2023; 16:44:11 > |