< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bütün aptal arkadaşlarım bilgi özyeğin ışık %50 lere kaçtılar
onlar kaçarken arkalarından şöyle dedim :"Bu eli siz kazandınız ama oyunu ben kazanacağım." Şuan İTÜ'yü bekliyorum o gavatlar ise instagram facebook'da takılarak hayatlarını heba edecekler hemde yılda 20 bin 30 bin lira ödeyerek Mezuna kalmak beni kendimle tanıştırdı,hayattan en keyif aldığım anlardan birinin gece 3 4 gibi karanlık ve sessizken klasik müzik dinleyerek saatlerce geometri çalışmak olduğunu farkettim Mezun senemden sonra potansiyelimi farkettim uzun gecelerde hep kendime sorular sordum,değişik hislere kapıldım İyiki kalmışım lan mezuna |
Hocam şöyle düşün, kazandıktan sonra mezuna kaldığını bile hatırlamıyorsun bırak yaşadığın duyguları. He iz bırakıyor mu kesinlikle sene başındaki insan değilsin bunu çok rahat bir şekilde fark ediyorsun. Nasıl şöyleki sene boyunca kendine ve düşünmeye çok fazla vakit ayiriyorsun, kendini yapabileceklerini katlanabilecegin durumları en önemlisi de yapamayacagin-katlanamayacagin şeyleri fark ediyorsun. Şunu da asla unutma her mezuna kalan şuan içinde bulunduğun hisleri yaşar ama sadece çalışıp kazananlar bunu atlatır, kendine güvenmeyen,tam performans vermeyen ise hep pişman kalır üniversite hayatı dahil.
|
2.mezuna kalmanın yanında hiç
![]() |
Geçiyor diyemem ama çalışmaya başlayıp hedeflerine yaklaştıkça azalacak. Bir sürü adam ilk yıl yapmış sen yapamamışsın, herkesin 4 yılı vardı onlar değerlendirmiş sen "ösym ağbi 1 yıl daha ağbi ehehehe" demişsin tabii ki böyle hissedeceksin, bunları düşüneceksin.
Ama bu duygu maalesef akraba vb. ortamda "bizim çocuk da kazanamadı işte bir daha hazırlanıyor" "ne iş yapıyorsun çocuğum" "lise bitti mi" "boş beleş lan bu adam olmaz, odasına giriyor ne yapıyor haberimiz yok" "git çalış lan adam ol bari hala evde pinekliyor" gibi replikleri duyduğunda, barajı zar zor geçip sana tavsiye vermeye çalışanlar çıktığında hortlayacak. Bu duyguyla baş edemeyeceksen kalman kötü bir karar olmuş. Bunu atlatan kazanıyor. Senin için hırs kaynağı olmalı bu. Vakit kaybetmeden gazla ve yarışı bitir ![]() |
Seni 3. Kez başaramamanın verdiği luzırlık hissiyatına davet ediyorum hocam. Gel, buralar çok güzel.
|
Hocam süper bi sene olacak senin için. Ben mezun senemdeki arkadaşlarımla tanıştığım için çok mutluyum. Ayrıca mezun senesinde netlerin arttıkça mutlu oluyorsun. Ama sakın sene içinde dağılma yoksa bir yılın çöpe gitmiş olur. Benim arkadaşlardan aynı sıralamalarda kalan da var bu yıl daha kötü yapanı da. Ben 150 binden 28 bine çektim sen 10 bine de çekersin çalışmana ve o an ki psikolojine bağlı
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 16 Ağustos 2018; 2:44:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestofmath -- 16 Ağustos 2018; 3:10:35 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|