Şimdi Ara

MEZUNA KALANLAR... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mezuna kaldığım seneyi o kadar çok özlüyorum ki anlatamam acayip güzel bir düzenim vardı 3. Girişimdekini diyorum bu arada ilk sene bir bölüme yerleşmiştim.şimdi hayat daha yorucu geliyor kitapçıda test kitaplarına bakıp sonrasında yemek yemeyi özledim valla tabi kişiden kişiye değişir belki benim 3. Girişimin bir tecrübesi vardı ama benim için gayet eğlenceliydi dershaneye de gitmedim ama arkadaşlarla da vakit geçirdim oyun da oynadım belgesel de izledim zamanı kullanabilene gayet güzel hatta bağımlılık yaptığını bile söyleyebilirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 12 de olmadıysa kararını da verdiysen kal mezuna kime ne kim karışır kimi ilgilendirir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pişman değilim yazabilecegim bir yer olsa kesin yazardim geçen yıl ama mutlu da değilim keske gecen yil gitmis olsaydim

• Ribozomal Rna kullanıcısına yanıt

Hocam geçen yıl kaç k yapmıştınız sanki geçen yıl da görüyodum forumda sizi.

• Mezunluk gerçekten berbat bir şey. Geçen sene istediğim bölüm gelmiyordu başka bir seceneğim yoktu mecbur mezuna kaldım. Mezuna kaldığım için pişman değilim ancak geçen sene de iyi çalışmıştım bir sene daha aynı şeyleri görmek aynı soruları çözmek çok zoruma gidiyor. Tek tesellim üniversitelerin bu sene uzaktan olması ve son gün istemeden yaptığım tercihi iptal etmek oldu. Gecen sene forumda çok kişi vardı sırf aynı senaryo yaşanacak diye istemedigi bölüme yerleşenler. Eminim onlar da pişmandır. Istemediğim bölüme gitsem muhtemelen okuyamazdım bu sene de olmazsa en azından denedim derim ama içim rahat çalıştım olmazsa yapacak bir şey yok her şeyin hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Detrusorkası -- 8 Haziran 2021; 20:12:19 >
  • Yok ben bu yıl kayit oldum gecen yil uye olmadan okuyordum 42k yapmistim

• mezuna kaldım ve iyi ki kalmışım 115 binden 18 bine çektim mezun senende tek yapman gereken şey düzenli çalışmak 1 seneden hiçbir şey olmaz

• iyi ki kalmışım dedim ya bomboş sene geçirdim ünide olsam pişman olmazdım ama şimdiki aklım olmayacağı için

şu an ünide olmadığım için mutluyum

• Vapauss33 V kullanıcısına yanıt

• ekanosfer456 kullanıcısına yanıt
    Günde ortalama kaç saat çalıştınız? 12 de düzensiz de olsa iyi çalışıyormuydunuz yoksa mezunda hem düzenli hem çok mu çalıştınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.