Sınava çalışmadım, kötü bir sonuç gelincede mezuna bırakma kararı aldım. 0 dan başlıyorum gibi düşünün ortalama mezun degil yani.Bütün gün evde olucagım full ders çalışmaktan başka lüksüm yok. Ders ders gidecegim, herşeyi baştan planlamak istiyorum ona göre hareket edicem. Özellikle iyi sıralama yapanlar yada önceki senelerin mezunları büyük, küçük öneriler verirse sevinirim. Hoca ve kaynak önerilerine açıgım, aşagıdaki listeye göre sırayla kaynakları kullanıcagım. Planım bu şekilde:
Tyt Mat: KAF 1,2 - 345 S.B - Apotemi Prob. - Belki Karekök S.B -Problemleri nasıl halledecigim bilmiyorum. Kaf2 de Problemleri çözmicem baya kötülemişler çünkü. Apotemiye giremeden önce problemlere temel atmalıyım sanırım.
Ayt Mat: Kaf 3-4 - 345 S.B - Karekök SB -Yeterli olur diye umuyorum. 345 yerine acil vb. gibi bir kaynak alabilirim.
Geometri: Nejdet veya youtubedan başka birini izleyecegim. Hangisini izlemeliyim? geo 0 açıkcası ondan sonra direk s.b dalıcagım. - Birey gelişim B S.B - Karekök Ayt S.B yada Acil S.B
Türkçe: Önder Hoca - Palme S.B
Biyoloji: Selin hoca yada bekir avşardan dinleyecegim. Hangisini dinlemeliyim?. - Palmenin kitaplarını kullanıcagım başka s.b de çözmeme gerek kalmaz herhalde.
Fizik: Umut Öncül'den sonra hangi kitaptan çalışıp, çözmeliyim? evde palme ygs k.a ve s.b var.
Kimya: Fizikle aynı şekilde evde palme kimya ygs k.a ve s.b var. Kimya Adasını kullanıcagım. Bu derstede kaynak önerisi gerekiyor.