Şimdi Ara

Mezuna Kalacağım Ne Yapmalıyım TECRÜBELİLER İÇERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mezuna kalma kararı aldım şuan 0 a yakınım tek avantajım paragraf sorularını iyi çözerim başka bişey yok elimde . MF-4 20K istiyorum sizce ne yapmalıyım gidip temel kitaplarımı çözeyim ? yoksa temel kitapları orta seviye kitaplarla paralelmi çözeyim ? yaza kadar bol vakit var amacım yaz bittiğinde ygs çalışmayı bırakıp sadece deneme çözmek ve sadece lys ye hazırlanmak eğer başarırsam sanırım 20k nın da üstüne çıkarım . Sizin tavsiyeleriniz nelerdir ?

• düşünürsen elimde 0veya 2. el çok kitap var satabilirim
  • Su an seviyen ne
  • Ygs yi hizlica bitirip lys odaklan. Ygs , lys calisirken alt yapin icin . Zaten yazdan sonra ygs geri donmek zorundasin cogu sozel bilgi. Antremanlarla matematik veya ilkadim kitaplari zaman kaybi gordugum kadariyla pek bulaşma .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu zamana kadar neden çalışmadın? Özel nedenlerden dolayı mi yoksa dersten mi kaçtı ben sıfırim bir yıl daha mezun kalırsam başarılı olurum diyerek. Bence ilk önce bunu sorgula. Mezuna kalinca çok daha iyi yapacaksın, her sey planladığını gibi olacak diye düşünüyorsan olmuyor. Şu an kaç net yapıyorsun mesela? LYS durumun ne? Sifirim derken ne kadar sıfırsin yani sifirim deyip 50 net yapan da gördüm 100 net de. Ben de böyle planlar yapıyordum geçen sene ama öyle olmadı olmuyor yani.

Tavsiyeme gelirsek mezunlugu kaldırırim benim hedefim en kötü 20k bu sene olmaz ztn diyorsan yaza kadar ygs çalış yazın LYS çalışır arada ygs denemesi yaparsın. Kışın da evde calisamayacak bir yapın varsa dersaneye kaydol imkan varsa. Hem tekrar olur senin için. Ancak 30k da yapsam olur başka yerler yazabilirn yine mutlu olurum diyorsan ya da ygs netlerin 100 net üstüyse ygs yi bitirmeye ve LYS yi ihmal etmemeye bak.

Temel kitaplara gelince matt mesela 15 net altı yapıyorsan mat0 kitapları al ve bitir. Hocalar geldik izleyebilirsin yanında. En az 20 net yapıyorsan bireyb Karekok fln çözebilirsin. Baya geliştirir seni. Ayrıca mf4 ten tercih yapacağın için fizik ağırlıklı gitmeden fayda var. Önemli olan mantığını kavrayabilmek ama Fizikte en az 2 kaynak bitirmende fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi will-graham -- 2 Ocak 2017; 16:15:28 >

• şuan çalışmazsan mezuna kalırsa da bi farkın olmaz yeni 12lerden ..
  • Mezuna kalma isin ucu bombok bir yere çıkıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • will-graham W kullanıcısına yanıt
    ygs 43 net lys hiç çözmedim ama lys daha kötü ondan eminim , aslında 2016 yazı çalışmaya başlamıştım ama dikkatim sürekli dağılıyordu ama öyle böyle değil cidden 10 dk bile odaklanamıyordum yazın bununla inatlaştım başarılı olmadım bıraktım sonra okullar açılınca geç kaldım tribine girdim motivasyonum düştü birkaç defa daha denedim ama zamanın az kalması benim beynimi yedi her dersin başına oturduğumda bukadar zamanda nasıl yapacağım diye düşündüm birde işin şöyle bir boyutu vardı ben 25k yapsam ailem mezuna kalmama müsade etmezdi o yüzden ya kesinlikle kazanacaktım yada çok kötü yapacaktım ki ailem mezuna müsade edecekti o yüzden bende bıraktım mezuna kalmaya karar verdim olay bu umarım yine ertelemem , psikologa gittim b12 düşük çıktığı için oluyor dedi iğne yazdı onu kullanıyorum bir faydasını göremedim ilaç bitince birdaha gideceğim bakalım ne yapacak yani senin dediğin gibi bu sene yaptıklarımı seneyede yapabilirim belki o yüzden iyi düşündüm eğer şimdi temel oluştur yaza güzel bir temelle girip konuları çalışırsam ve bir sıkıntı çıkmazsa beni kimse tutamaz

• Bu sene için sınavdan hiç mi beklentiniz yok hocam ?
  • meb1907 kullanıcısına yanıt
    hocam 20 bine girmem artık imkansız hedeflediğim üniversite de istediğim desteği alabilirim o yüzden başka yere gitmek istemiyorum
  • Hocam Klasik lafı söylemeyi unutmuşsunuz. (MEZUNA KALMA)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam hakkınızda hayırlısı olur İnşallah.
  • Mezunum, sağlam bir psikolojin ve güzel çalışma azmin yoksa kalmayı düşünme bile
  • Kalırsan boş kitaplarımı yollarım :D
  • hocam sen zorluğa gelemiyorsun seneye daha zorlu bir süreç seni bekliyor olacak şimdi içini rahatlatma boşuna.
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.