Şimdi Ara

Mezuna kalabilirim ama hiç çalışma isteğim yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Var mı böyle olan çalışmaya başlayınca geçer mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Günlük 3-4 saatle başla 3 hafta her gün üşenmeden yaparsan alışkanlık haline gelir sonrası çorap söküğü

• 3. Sene basında yasadım bunu. Eylül sonunda başlayalabildim derse. Size tavsiyem dişinizi sıkıp Bu hafta veya haftaya başlayın. Seri seri dersler konular bittikçe motive olacaksınız. Aytniz iyiyise ayt denemesi falan çözün haftada bir moral ve umut verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki anlık olabilir hocam. Bende haftalardır neyi ne zaman yapıp kaç saat çalışabileceğimi düşünüyordum ama şimdi hiç içimde enerji kalmadı.

Umarım açılırım birkaç güne.
  • Kaç binden bırakmayı düşünüyorsunuz mezuna?

• tmehmet42 kullanıcısına yanıt
    Aslında kalmam kesin değil ama 75k

• Benim 3. senem olacak muhtemelen ve bu durum bende de var. Zamanla alışırız ama çok takmamak gerek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CharlesLeclerc kullanıcısına yanıt
    Hocam benim de kalmam kesin değil ben veterinerliğe giderim diyorum ailem istemiyor mezuna kal diye baskı yapıyor ama içimde çalışma isteği yok anlatamıyorum bunu onlara

• anlık oluyor düzenli program yapıp ne kadar çalıştıgını görmeye başlayınca daha da motive oluyosun süreç ilerledikçe yeni 12ler bıkkınlık geçirirken sen ne yaptığının ne için yaptığının farkında oluyorsun amacın var bu çok önemli ben bu hafta başlıyacağım şimdiden başarılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.