Şimdi Ara

Mezun senesi kilo almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mezuna kaldım yeni yeni başladım calismaya bu yıl 2017 ekim den sonra kilo almaya başlamıştım ve hazirana kadar 6 kilo aldım şimdi okul da yok dikkat etsem bile daha çok alır miyim mezun senesi ne kadar kilo aldınız kilo almamak için ne yaptınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• akşama doğru ara verirsen çık bir dolaş etrafta. hem hava almış olursun hem de hamlamazsın.

+ ders çalışırken yemek yeme. ciddi dikkat dağıtıyor + deli gibi kilo aldırıyor.

"meyve bu bir şey olmaz hehehe" deme sakın, ayarında ye.

sabahları yumurta ye (sevmezsen farklı pişirme metotları var, karabiber, pulbiber koy abi bir şeyler şu meretin üstüne.) tok tutar+zengin protein kaynağı.

kahve iç. ama nescafe olanından değil. çoğu kişinin sevmediğini gördüm ama geçen sene kaynar su üstüne 1 tatlı kaşığı falan türk kahvesi atıyordum. kahve dibe çöktüğü an gömebiliyorsun. ama kafein toleransı geliştirmemek için kahveyi de şöyle 2 günde bir içmek gerekiyor-muş.

inşallah bu sene kilo almam bu taktiklerle (tercihler açıklanana kadar bile kilo alan biri diyor bunu)

• Mezun senemde 7 kilo verdim ben de saskinim.

• başlarım kilosuna istediğim yere gireyim yeter

• zyhrr Z kullanıcısına yanıt
    Siz kilo aldınız mı hocam

• success_for_access kullanıcısına yanıt
    Ama bu da motivasyonu etkiler

• 185 boy var 80 kiloydum 95 oldum mezun senemde ders calisirken 1lt kola iciyordum su lipton icetealar bitirdi beni kahvalti yapzmadim evde kahvalti çikmazdi zaten ebeveynler ise giderdi ben içeceklerle aldim full simdi 5 kg fln verdik :d ins veririz sakin almayin dikkatli olun ders calisirken nescafe fln bile içmeyin only su
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.80 boy 73 kg idim mezun senemde 79 a kadar çıktım şimdi tekrar 73 üm
  • 2 aydır spor mu

• mezuna kalmadım ama 11-12 de 30 kilo aldım sınavdan sonra 10 kilo verdim. İstediğim yere girdim. Önemli olan bu kiloya takma. Ama yine de dikkat et. Korumanın yolu yememek. İlla spor yapcam diyosan Couch to 5k diye bi koşu programı var. Duşla beraber en fazla 1.5 saat harcarsın. Hem de güzel stres atılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sorrymybad

185 boy var 80 kiloydum 95 oldum mezun senemde ders calisirken 1lt kola iciyordum su lipton icetealar bitirdi beni kahvalti yapzmadim evde kahvalti çikmazdi zaten ebeveynler ise giderdi ben içeceklerle aldim full simdi 5 kg fln verdik :d ins veririz sakin almayin dikkatli olun ders calisirken nescafe fln bile içmeyin only su
    Hocam kolayı diyet kola icseydiniz çok da sıkıntı olmazdı aslında.

• Mezuntipci M kullanıcısına yanıt
    Aynen
  • Sabah kahvaltı

1 Tabak Yulaf + Yağsız Süt bunları mikrodalgada ısıtıyorsun, üstüne 1 tatlı kaşığı bal + tarçın + istediğin herhangi bir meyveyi atıyorsun yiyorsun. Tarçın'ı çıkarabilirsin.

Hangi saatte uyandığına göre bu seni 4-5 saat tutar, acıkınca bir tabak yoğurt yanında meyve ye.

Akşam yemeğini annen ne yaptıysa ye başka bir şey yeme.

Ara öğünlerde 1 tabak kuruyemiş + 1 tabak yoğurt yiyebilirsin. Ya da Eti Form bisküvilerden al.

Şekerli şeyler sakın içme, hamurlu şeyler sakın yeme. Ekmek yerim diyorsan 4 dilimi geçmesin. Börek falan yiyeceksen bir gün ye 4 5 gün yeme. Arada dışarı çık 30-40 dakika hızlı tempo yürü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 8 Eylül 2018; 13:20:3 >
  • Başıma gelmesini istediğim ama olmayan ve muhtemelen 45 kilodan da aşağıya düştüm

• Yada bizde en kötü sınav sonrası spor yapip kilo verecez sizin gibi hocam

sınava doğru 7 kilo verdim. açıklanana kadar verdiklerimin hepsini geri aldım.
  • İnşallah mezun senemde kilo alırım dahada zayıflafım ben

• 57 --> 59

2kg aldım =)
  • hekatesredum H kullanıcısına yanıt
    Bende veririm insallsh hocam hareketsizlik kilo yapio bnde

Hocam yürüyüş yapmaktan kaçmayın mesela bir yere giderken bir önceki durakta inip biraz yürüyebilirsiniz hem stresinizi alır bu nefes almış olursunuz hem vucudunuza iyi gelir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.