Şimdi Ara

Mezun olmak ve üniversitede hazırlık okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler inşallah bir kaza çıkmazsa Bilgisayar Mühendisliğine gitmek istiyorum ve 1 sene ingilizce hazırlık okumak istiyorum ama mezun olduğum için çekiniyorum biraz, bölümdeki insanların genelinden 2 yaş büyük olacağım sanki 2 defa mezuna kalmışım gibi bir durum olacak 2000'lilerle beraber üniversite okuyacağım sizce ilişkiler bakımından bir sıkıntı falan çıkar mı? Bölümdeki insanların bana abi gözüyle bakması falan ondan sonra karı-kız ilişkisi ne düşünüyorsunuz bu konuda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam odtuyu gordum onu anlatayim ,cogunluk mezun,dgs ile gelmis 2 3 yas buyukler,ing ogrenmeye gelmis amca gibi kitleydi
  • Hocam 50-60 yaşında insanlarda gidiyor lise gibi değil ortam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper13

Hocam 50-60 yaşında insanlarda gidiyor lise gibi değil ortam.

Hocam yök atlasa göre konuşuyorum bölümün %80'i liseden yeni mezun %10 2 sene daha hazırlananlar geri kalanlar 3 senedir sınava girenler. Genel tablo bu şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monoton dizi -- 12 Aralık 2016; 18:22:00 >
  • olum saka misin kari kiz abi demesin diyon

kizlar kendilerinden olgun erkekleri tercih ederler avantajli olacaksin yani cevrende hic kendinden 2 yas buyuk cocukla cikan kiz gormedin mi ben cok fazla gordum yasitini tavlamaktan daha kolay 2 yas kucugu tavlamak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ananas1998

olum saka misin kari kiz abi demesin diyon

kizlar kendilerinden olgun erkekleri tercih ederler avantajli olacaksin yani cevrende hic kendinden 2 yas buyuk cocukla cikan kiz gormedin mi ben cok fazla gordum yasitini tavlamaktan daha kolay 2 yas kucugu tavlamak

Aynen hocam valla unuttuğum detayı hatırlattın tabi liseden mezun olunca körelmişiz ben 10.sınıftayken 12'ler hep bizim sınıftan kız götürürdü anlam veremezdim geçen sene kız deryası içinde yüzdüm de o kadar samimi olmamıştım unutmuşuz bazı şeyleri

• Hazırlık okudum ve hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. 2 sene mezun kalan mı dersin, bir üniversite bitirip ingilizce eğitimi almak için tekrardan sınava giren mi dersin, yıllar önce kazanıp başlamadığı okula 40 45 yaşlarında başlayan mı dersin her türden insan var. Benim sınıfımda bizden 2 yaş büyük biri vardı ama onun yaşını biz 2. döneme doğru öğrendik mesela. Dolayısıyla böyle meseleleri hiç takmana gerek yok. Üniversite orası her türden insan var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KÖTÜ ÜNİVERSİTEDE OKUMAK
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstikbalGöklerde

Hazırlık okudum ve hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. 2 sene mezun kalan mı dersin, bir üniversite bitirip ingilizce eğitimi almak için tekrardan sınava giren mi dersin, yıllar önce kazanıp başlamadığı okula 40 45 yaşlarında başlayan mı dersin her türden insan var. Benim sınıfımda bizden 2 yaş büyük biri vardı ama onun yaşını biz 2. döneme doğru öğrendik mesela. Dolayısıyla böyle meseleleri hiç takmana gerek yok. Üniversite orası her türden insan var.

içimi rahatlattın valla hocam gönül rahatlığıyla çalışmaya devam edebilirim şimdi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.