Şimdi Ara

MEZUN OLDUM AMA CANIM SIKKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezun oldum yarin artık liseden bundn 2 yıl once bıktım bu liseden diyordum ama simdide icimde bir burukluk var sanki mezun olunca hayat dotoma koyacakmis gibi hissediyorum ..
    Ama bir yandan psikopat edebiyatci gaffardan kurtulduguma mutluyum 4 yıl hefi bizim sınıfa kene gbi yapisti her yıl bizim sinifa aliyordu ne çile cektirdi bize vay arkadas .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o geçen günleri çok arayacaksın o ortam bir daha bulunmuyor
  • Bende sevmiyorum okulu, insanları ortamı falan ama sonuçta 4 senelik yaşanmışlık var iyisiyle kötüsüyle. Zaman akıp gidiyor yanımızdan ve sessizce ve biz bu duruma alışmak için kendi içimizde karışıklıklar yaşamak zorunda kalıyoruz yapacak bir şey varmış gibi de gözükmüyor.Hayatın kuralı böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: -TheDoctor-

o geçen günleri çok arayacaksın o ortam bir daha bulunmuyor

lise hayatımın en berbat dönemiydi

ayrıca benimki de bittiğinde burukluk hissetmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrkN67

Bende sevmiyorum okulu, insanları ortamı falan ama sonuçta 4 senelik yaşanmışlık var iyisiyle kötüsüyle. Zaman akıp gidiyor yanımızdan ve sessizce ve biz bu duruma alışmak için kendi içimizde karışıklıklar yaşamak zorunda kalıyoruz yapacak bir şey varmış gibi de gözükmüyor.Hayatın kuralı böyle.

Okulu sevdigimden değilde yasanmisliklar adına ..

• O anlar harbiden geri gelmiyor yillar gectikce anliyor insan 4 yil olmuş liseden mezun olali vay be universiteden mezun olcaz hale bak daha dun gibi hatirliyorum lisede gecen sira muhabbetlerini ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 güne geçiyor merak etme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam gibi üniversiteye gidersen lisedeki günlerine "ulan ben yaşamıyormuşum" diceksin, adam gibi iş bulursan da "ulan öğrenciyken ne çekiyormuşuz be" diyeceksin..
  • git istedigini yap ozgursun artik kole...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dralbansexi

git istedigini yap ozgursun artik kole...

La gaffar az cektirmedin bize la ne adamsin burdadami karsima çıktın pislik gibisin nereye baksam seni goruyom nasi bi mikrop insansin sen 4 yil kölelik yaptirdin bize not icin kicina yapistirdin bizi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.