Şimdi Ara

Mezun öğrenciler sigortadan düşüyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim lise geçen sene bitti ama mezuna kaldım. Sağlık ocağına gidecem ama sağlık sigortası 18 yaşından sonra düşüyor mu acaba üniversiteye girmediğim için? Bilen biri aydınlatırsa sevinirim

• Nickim Minaj kullanıcısına yanıt
    Devletmiz onuda düşünmüş gene iyisin özel sağlık sigortası yaptrıp aylık 40 50 tl civarı verek sağlık ocağına gidersin ancak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Secxdx

Devletmiz onuda düşünmüş gene iyisin özel sağlık sigortası yaptrıp aylık 40 50 tl civarı verek sağlık ocağına gidersin ancak

Özel sigortayı ne yapayım devlet sigortam var zaten ama 18i geçtikten sonra kaç yaşına kadar devam ediyor onu soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickim Minaj

quote:

Orijinalden alıntı: Secxdx

Özel sigortayı ne yapayım devlet sigortam var zaten ama 18i geçtikten sonra kaç yaşına kadar devam ediyor onu soruyorum

Ben gitmiştim bir sıkıntı olmadı, sizde de olacağını zannetmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende sorun oldu 18 den sonra iptal oluyormoş özel ssk yapmsk zorunda kaldım babanın sigortasından düşüyorsun okumuyorsan

• Düşüyor o sene her şey ücretli oluyor

• Direk yasadigimi anlatayim..
    Haziranda mezun olduk..
    18ide gectigimiz icin sigortadan dusuruldum.
    Ve gidip test yaptirmadigim icin gelir testi
    Her ay yuklu bir ceza uygulanmis haberim yok.
    Sonra ogrendim ceza oldugunu
    Miktari duyunca bi korktum
    780Lira ceza yemisimm...
    Hemen yaptirdim gelir testi

Borcuda 240A cektiler.
    Simdi her ay 42 Oduyorum.

TEST YAPTİRMAZSNİZ HER AY BORC FAİZİ ARTİYOR....
    Eger test yapmazsaniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickim Minaj

Benim lise geçen sene bitti ama mezuna kaldım. Sağlık ocağına gidecem ama sağlık sigortası 18 yaşından sonra düşüyor mu acaba üniversiteye girmediğim için? Bilen biri aydınlatırsa sevinirim

Dostum 18'ini doldurduğunda üniversiteye devam etmiyosan devlet sigortan düşüyor.Aylık ortalama 40 tl vererek özel sigorta yaptırabilirsin.
  • ben şuan 12.sınıfım .Geçen hafta 18 ime girdim ve girdikten 1 gün sonra hastalandım(bademciklerim şişti ve ateşlendim)
    acile gittiğimizde para istediler.neyse orada durumu hallettik(yanımda para yoktu ve durumum acil olduğu için kayıtlarda ambulansla geldim diye geçirildi.)
    1 gün sonra lisemden öğenci belgesi aldık ve sgk ya mı ne gittik.sigortamı yaptırdık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.