Şimdi Ara

Mezarlıktan çıkan ilginç kağıtlar ? SSli ve sonuc (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
60
Favori
39.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadın oğlunu sevdiği kızdan ayırmak için büyü yaptırmış ve her hangi bir mezara gömmesi söylenmiş.arkadaşımın bir tanığı yapmış bunu bu da o tarz bir şey olsa gerek her halde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Viseinn

quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Büyü gerçekten var ve kullanan da çok.
    Babannem hocadır ve anlattığı şeylere bir ara kulak misafiri olmuştum.

Bir komşuya muska yapılmış, muska boğaz düğümlesi olarak geçiyormuş.
    Muska yapılan kişi asla ama asla yemek yiyemiyormuş, (zayıflamak için ideal gibi :) neyse işte bu artık ciddi bir duruma geçince babannemi çağırıyorlar.
    Bu şahıs 3-4 gün tam anlamıyla bir şey yiyememiş. Doktora falan götürmüşler bir şey çıkmamış.
    Bizimki gidip biraz araştırdıktan sonra evin bir yastığının içinde düğümlenmiş, bağlanmış bir ip ve kağıt parçası buluyor.
    Ayetel kürsi v.s gerekli duaları okuyup o şahsı kurtarmış bir nevi.
    Anlatılınca pek inanmadım da muska yapılan şahıs babannemi her gördüğünde direk elini öpüp Allah razı olsun v.s diyor o garibime gitmişti, o günden sonra ben de inanmaya başladım.

Güzel hikaye kardeş

Hikaye değil birebir anlatırken duydum.

• up
  • Mesajım 2 dakika kıvrılsın şurada
  • Bu bir büyüdür, yanlış hatırlamıyorsam Druid büyüsüdür. İki sevgiliyi birbirinden ayırmak için kullanılır. Kağıttan emin değilim, yani her çeşit vardır. Ayrı ayrı mezarlara gömülür. Genelde gece 00:00 gibi ayna karşısında yapılır. Dediğim gibi kağıttan emin değilim çeşit çeşittir, büyük ihtimal tahmin ettiğim büyü.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Viseinn

quote:

Büyü gerçekten var ve kullanan da çok.
    Babannem hocadır ve anlattığı şeylere bir ara kulak misafiri olmuştum.

Bir komşuya muska yapılmış, muska boğaz düğümlesi olarak geçiyormuş.
    Muska yapılan kişi asla ama asla yemek yiyemiyormuş, (zayıflamak için ideal gibi :) neyse işte bu artık ciddi bir duruma geçince babannemi çağırıyorlar.
    Bu şahıs 3-4 gün tam anlamıyla bir şey yiyememiş. Doktora falan götürmüşler bir şey çıkmamış.
    Bizimki gidip biraz araştırdıktan sonra evin bir yastığının içinde düğümlenmiş, bağlanmış bir ip ve kağıt parçası buluyor.
    Ayetel kürsi v.s gerekli duaları okuyup o şahsı kurtarmış bir nevi.
    Anlatılınca pek inanmadım da muska yapılan şahıs babannemi her gördüğünde direk elini öpüp Allah razı olsun v.s diyor o garibime gitmişti, o günden sonra ben de inanmaya başladım.

Güzel hikaye kardeş

Hikaye değil birebir anlatırken duydum.

Tamam o zaman

• mezarlığa gömülenler genelde kötü amaçlı,büyük ihtimal kağıt eriyene kadar yapılmıştır,kağıdı yakma.hocaya götür önce. mezarlık yetkilisine olaydan bahsedin bu işi meslek edinen şarlatanlar en azından bu şekilde bulunur ve önlem alınabilinir. bu arada kuranı kerimde büyü nün harut ile marut isimli iki melek tarafından zamanında ilim olarak insanlara iyilik amaçlı öğretildiği ayetlerde vardır,peygamberimize de yapılmıştır,sonrasında bozulması için felak ve nasr suresi indirilmiştir. Allah istemedikçe büyü ,sihir tutmaz şüphelenen var ise felak ve nas surelerini çokça okusun.

büyü vardır fakat bu kadar basit bir olay değildir.
  • Merkez yerimizi aldık gelişmeleri bekliyoruz tamam
  • Beyler büyüyü babama gösterdim kendisi biraz bu konulardan anlar hemen kapat bunu dedi ve bu büyü kimin elindeyse hocaya sorsun usulünce hemen ortadan kaldırsın yoksa kötü şeyler olabilir dedi butür şeyleri evde bulundurmak pek iyi değilmiş çünkü bildiğiniz gibi büyüler 3 harflileri kullanmak için yapılır dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kirito* -- 20 Ağustos 2012; 22:32:20 >
  • Bakara 102'nin açıklaması: Hz Süleyman zamanında bazı şeytanlar, Harut ve Marut adlı meleklerden büyü yapmayı öğrendiler. Halbu ki burada melekler bir imtihan aracı olduklarını söylemelerine rağmen hem büyüyü öğrendiler hem de Yahudilerin bir kısmına öğrettiler. Bazı yahudilerindüşüncesine göre Hz Süleyman bir peygamber değil bir büyücüydü.

UP
  • yokmu gelişme arkadaşlar.merakta kaldık şimdi.gizlimabet.com'a atın resmi.orda yardımcı olurlar
  • ilginç bişeymiş...

cin ler şeytan lar büyüler falan :)
  • Ürkütücü 2-3 saniyeden fazla bakamıyorum.
  • Biri size küçük sürpriz yapmak istemiş.
  • ilgincmis
    up

• quote:

Orijinalden alıntı: deadmanku

Mezarlıktan çıkan ilginç kağıtlar ? SSli ve sonuc
    analiz yaptırdım.

mantıklı
  • Son durum ne hocam adam korkuyor valla
  • Takip
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.