Şimdi Ara

Meydan dayağından kıl payı kurtuluş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bisikletciyim. İmzamdan bakabilirsiniz Arkadaşım da benden ilham alarak iyi bi bisiklet aldı ve dün akşam kuşadası turu yapmaya karar verdik. Gece 12:35 gibi yola koyulduk. Merkeze vardığımızda arkadaşım acıkmıştı ( 23km ) Burger King'den menü aldı ve dışarıdaki masaya oturduk. Bisikletleri de yan tarafa yere yatırıp birbirine kilitledik. (Üst seviye bisikletlerde ayaklık olmuyor..) O sırada 2 tane velet gelmiş bisikletlerle oynuyor. Birisi benimkini kaldırmış üstündeki arka stop lambasıyla filan oynuyor. Koştum gittim yanına ittim çocuğu. Yere kapaklandı. kalktı geldi dikleniyor. Yanında da birkaç velet. Tuttum kolunu geriye doğru çevirdim. Sinirlendi. ''Bekle şimdi abilerimiz gelecek!'' deyip uzaklaştı. Diğer velet de bekliyor. Kafa sallıyor bekle bekle abilerimiz gelecek diyor Çantamda çakı vardı çıkardım hemen yandaki fileye koydum ne olur olmaz diye.
    Arkadaş daha menüsünü yemedi. Gidelim mi gitmeyelim mi karasız kaldık derken 2 çocuk ve 2 velet çıktı geldi. Soruyorlar kim vurdu falan filan gibisinden. Ben de ''dövmedik...'' demeye kalmadan birisi arkadaşa yumruğu çıkarttırdı. Diğeride ondan güç alarak dudağıma çıkarttı bitane. Bende ona vurdum. Geriye doğru kaydı. Kaçmaya başladı. Ben de peşinden kloşuyorum. Merdivenlere doğru koştu ben de takip ediyorum. O arada bisikletin yanındaki itelediğim çocuk yere düşmüş ( diğer arkadaş da yerde boğuşuyor diğerleriyle ) geçerken kafasına hızlıca bi tekme çıkarttım. Diğer çocuk beni görünce geri geri koşmaya başladı. Arkadan tursitler bağırıp çağırıyor ingilizce olarak yapmayın diye bağırıyorlar. Sonra burger King'in yanındaki kafeden barmen bi abi koştu geldi ne oluyo diye. Arkadaş ''biz iki kişiyiz 6 kişi gelmişler'' dedi. Arkadan birkaç abi daha geldi derken diğerleri kemerlerle sopalarla geldiler. ortalık baya baya karıştı. Herkes birbirine vuruyor. Bir anda 20'ye yakın insan karıştı olaya. Arkadaş salmış bisikleti aşağı doru gitmiş. benim hoşuma gitti tabi durdum izliyorum Cafeden gelen abiler fena girişti diğerlerine yerlerde yuvarlananlar, üstüne yumulanlar... Ara sokağa doğru koşmaya başlladı herkes. Sonra diğerleri sokatan geriye doğru koşmaya başladılar Aşağıda polis bekliyordu hemen haber verdik yukarıda olay var diye. O da ''asayiş ilgileniyor'' dedi. Kılını kıpırdatmıyor Olan arkadaşın menüsüne ve yırtılan tişörtüne oldu. Benim de dişim dudağımı kesmiş çay may içerken acıyor ve hafif şiş.

Kafedeki abiler olmasaydı eve sağ döner miydik bilmiyorum

bisikletleri şu dazlak adamın olduğu yere koyduk;

Bahsi geçen kafe;

• bende orda olmak isterdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel hikaye

• quote:

Orijinalden alıntı: ceylanens

Guzel hikaye

Gerçek

• uçar buralar
  • Bi PM uzağındayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Ben bisikletciyim. İmzamdan bakabilirsiniz Arkadaşım da benden ilham alarak iyi bi bisiklet aldı ve dün akşam kuşadası turu yapmaya karar verdik. Gece 12:35 gibi yola koyulduk. Merkeze vardığımızda arkadaşım acıkmıştı ( 23km ) Burger King'den menü aldı ve dışarıdaki masaya oturduk. Bisikletleri de yan tarafa yere yatırıp birbirine kilitledik. (Üst seviye bisikletlerde ayaklık olmuyor..) O sırada 2 tane velet gelmiş bisikletlerle oynuyor. Birisi benimkini kaldırmış üstündeki arka stop lambasıyla filan oynuyor. Koştum gittim yanına ittim çocuğu. Yere kapaklandı. kalktı geldi dikleniyor. Yanında da birkaç velet. Tuttum kolunu geriye doğru çevirdim. Sinirlendi. ''Bekle şimdi abilerimiz gelecek!'' deyip uzaklaştı. Diğer velet de bekliyor. Kafa sallıyor bekle bekle abilerimiz gelecek diyor Çantamda çakı vardı çıkardım hemen yandaki fileye koydum ne olur olmaz diye.
    Arkadaş daha menüsünü yemedi. Gidelim mi gitmeyelim mi karasız kaldık derken 2 çocuk ve 2 velet çıktı geldi. Soruyorlar kim vurdu falan filan gibisinden. Ben de ''dövmedik...'' demeye kalmadan birisi arkadaşa yumruğu çıkarttırdı. Diğeride ondan güç alarak dudağıma çıkarttı bitane. Bende ona vurdum. Geriye doğru kaydı. Kaçmaya başladı. Ben de peşinden kloşuyorum. Merdivenlere doğru koştu ben de takip ediyorum. O arada bisikletin yanındaki itelediğim çocuk yere düşmüş ( diğer arkadaş da yerde boğuşuyor diğerleriyle ) geçerken kafasına hızlıca bi tekme çıkarttım. Diğer çocuk beni görünce geri geri koşmaya başladı. Arkadan tursitler bağırıp çağırıyor ingilizce olarak yapmayın diye bağırıyorlar. Sonra burger King'in yanındaki kafeden barmen bi abi koştu geldi ne oluyo diye. Arkadaş ''biz iki kişiyiz 6 kişi gelmişler'' dedi. Arkadan birkaç abi daha geldi derken diğerleri kemerlerle sopalarla geldiler. ortalık baya baya karıştı. Herkes birbirine vuruyor. Bir anda 20'ye yakın insan karıştı olaya. Arkadaş salmış bisikleti aşağı doru gitmiş. benim hoşuma gitti tabi durdum izliyorum Cafeden gelen abiler fena girişti diğerlerine yerlerde yuvarlananlar, üstüne yumulanlar... Ara sokağa doğru koşmaya başlladı herkes. Sonra diğerleri sokatan geriye doğru koşmaya başladılar Aşağıda polis bekliyordu hemen haber verdik yukarıda olay var diye. O da ''asayiş ilgileniyor'' dedi. Kılını kıpırdatmıyor Olan arkadaşın menüsüne ve yırtılan tişörtüne oldu. Benim de dişim dudağımı kesmiş çay may içerken acıyor ve hafif şiş.

Kafedeki abiler olmasaydı eve sağ döner miydik bilmiyorum

bisikletleri şu dazlak adamın olduğu yere koyduk;

Bahsi geçen kafe;

Çocuğu ittiğin zamanki bölümde dedim şimdi dayak yiyecek abilerinden okurken devamı geldi

• Okurken çok pis gaza geldim kardeşimi dövmeye gidiyorum.
  • geçmiş olsun
  • o çocukta hilmicem gibiymiş abiler diyo da başka bişey demiyo

• O kafelerdeki abiler seyirci kalmamış.Helal olsun onlara.Bütün Dhli olarak orada yer içeriz artık.
  • Geçmiş olsun dostum elemanlar kesin ingilizdir
  • geçmiş olsun. ne yazıkki çok kültürsüz bir milletiz ya of nefret ediyorum bu tarz çavolardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkheramos

Geçmiş olsun dostum elemanlar kesin ingilizdir

Hangileri

• quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

Bi PM uzağındayım

Teşekkür ederim hepinize.

Dostum Kuşadası'nda mı oturuyorsun?

quote:

AdiqeCaLe

Evet çok hoş birşey bi anda destek gelmesi ama onlarda tartaklandı bana kalırsa baya kalabalık geldi çünkü diğerleri kemerlerle sopalarla

Haftaya gidip bi teşekkür etmeyi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

Bi PM uzağındayım

Teşekkür ederim hepinize.

Dostum Kuşadası'nda mı oturuyorsun?

quote:

AdiqeCaLe

Evet çok hoş birşey bi anda destek gelmesi ama onlarda tartaklandı bana kalırsa baya kalabalık geldi çünkü diğerleri kemerlerle sopalarla

Haftaya gidip bi teşekkür etmeyi düşünüyorum

İstanbul'dayım Esenyurt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jens Lehmann -- 12 Temmuz 2013; 23:53:58 >

• konudaki resimlere görünce aha kuşadası dedim anlattığına göre çocukların çingene olma ihtimali %70 sen aydında oturmuyormuydun ta aydından mı çıktın kuşadasına gitmek için
  • Bekle şimdi abilerimiz gelcek nedir la ağır csb
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryptical

konudaki resimlere görünce aha kuşadası dedim anlattığına göre çocukların çingene olma ihtimali %70 sen aydında oturmuyormuydun ta aydından mı çıktın kuşadasına gitmek için

Taşındık bilirsin belki " komşumuzun bize gönderdiği ilginç mektup

Evet çingeneler de yazmak istemedim. Malum konu uçabiliyor...
    Ellerinde vazo içinde sattıkları güller filan vardı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.