Şimdi Ara

meybek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bir meybek duydum ama hiç resimini bulamadım meybek nedir

• Maybach yaz google görsellere görürsün
  • Maybach asaletin zarafetin konforun güzelliğin ve tabikide zenginliğin simgesidir

http://www.maybachusa.com/index.php
  •  meybek

meybek
  • Maybach artık hakkın rahmetine kavuştu yalnız. 2011 Kasım ayından beridir üretilmiyor. Daimler kapattı şirketi.

Daha da ilginci Satılan her Maybach şirkete 500.000 $ evet yanlış okumadınız her satılan Maybach tamı tamına 500.000 $ zarar ettirmiş. Yaklaşık 3000 adet satışı gerçekleşen otomobil 1.5 Milyar $'a yakın zarar vermiş yaklaşık 9 senede Daimler'e.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McLaren64 -- 8 Aralık 2012; 0:36:51 >
  • S class'ın babası oluyor kendileri ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunanca israf tanrısı anlamına gelen exelero modelini üreten firmadır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sezen Aksu itirafı
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

Maybach artık hakkın rahmetine kavuştu yalnız. 2011 Kasım ayından beridir üretilmiyor. Daimler kapattı şirketi.

Daha da ilginci Satılan her Maybach şirkete 500.000 $ evet yanlış okumadınız her satılan Maybach tamı tamına 500.000 $ zarar ettirmiş. Yaklaşık 3000 adet satışı gerçekleşen otomobil 1.5 Milyar $'a yakın zarar vermiş yaklaşık 9 senede Daimler'e.

Bunu anlamıyorum işte,bu adamlar bedavaya mı satıyorlar bu arabaları da araç başı 500bin dolar zarar ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: causeandeffect

quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

Maybach artık hakkın rahmetine kavuştu yalnız. 2011 Kasım ayından beridir üretilmiyor. Daimler kapattı şirketi.

Bunu anlamıyorum işte,bu adamlar bedavaya mı satıyorlar bu arabaları da araç başı 500bin dolar zarar ediyorlar.

Valla bende anlamadım. Gerçekten büyük başarı. 500.000 $ zarar ne demek ya. Her araçtan yaklaşık 900.000 TL zarar etmişler. 3000 araçta 2.7 Milyar TL yapıyor. Şaka gibi.

• Zamanında sahibinden.com da vardı 1.2 milyon tl idi.
    Bu arada meybek ne yaaa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.