Aynaya baktığımda kendimi iyi hissetmek için Mewing başlıyorum kesinlikle karı kız için değildir. Yapan varsa deneyimlerini paylaşsın. |
Mewing başlıyorum

-
-
işe yaramıyor verdiğin efora değmez damaklık taktır onun yerine mewingde 5 yılda alcağın verimi 6 ayda al
-
-
chewing çene kası çalışmak oluyor mewingle çok farklı şeyler
-
mewingte kemiklerin yapısını değiştirmeye çalışıyorsun ve bu diş teli gibi aletlerle bile yıllar sürüyor sen dilinle yapmaya çalışıyorsun (gece mewing yapamadığını da düşünürsen daha da uzuyor süreç) işe yarar mı yarayabilir ama çok uzun sürer ve genetiğine bağlı
-
bilmiom hocam youtube'da gördüm paylaştım çokl bilgim yok ama mewing de de kasları geliştirsen işe yaramaz mı?
Kemikleri hareket ettirmek biraz saçma ama o hareketleri yaparkende yine kasların hareket etmiyor mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dene kubi
-
Ben yaptım dişlerim ağrımaya başladı dişçiye gittim, yapma dedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bone smashing daha etkili
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o ne knk
-
niye ağrıyo knk
-
Yüz kemiklerine sürekli yumruk yada çekiç gibi birşeyle vurarak çok küçük kırıklar oluşturmak. Bu kırıklar kaynaşırken oradaki kemik genişliyor. Böyle yaparak yüz hatlarını düzeltmeye çalışıyorlar. Youtubeda videoları var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sıkıntılı iş bence knk o
-
hocam mewing dili damakta tutmak oluyor ve çene kasına bir etkisi yok amacı maxillayı genişleterek alt çeneyi genişletip öne almak, kasları geliştirmek işe yarayabilir onun için sakız kullanabilirsin veya özel aletleri var(ama bu aletler dişleri zorluyor önermem)
-
Mewing hangisiydi dili ön dişlerin arkasına koymak mı, sakız çiğnemek mi. Neyse işte, sakız cigniyordum ben iki üç tane falımı bir araya getirip, onu yapma dedi. Çok sert oluyor üç sakız, çiğnemesi zor biraz ama fark etmişti sanki çene
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 14 Kasım 2021; 23:17:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben 1 ay jawline egzersizi yaptım çenem eridi suratımdaki yağlar gitti şimdi mewing deniyorum dili ön dişlere koymayı
-
Ha onu yap o iyi bir zararı yok. Ben de alıştım, gece yatarken daha rahat uyuyorum bayağı faydası oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X