Şimdi Ara

Cursed Heart Biriktirme Yöntemi ->

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
7.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlığı yanlış anlamayın Böyle bir yöntemi ben arıyorum :) Ne yapabilirim? Daha çabuk biriktirmek için neler yapabilirim? Karakterimin içine ettim Düzeltmem gerek yoksa uyku uyuyamam!

Şimdiden teşekkürler...

Pathetic End Kid!
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeathWall

Kendinden 3-4 lvl düşüklere bot kur rahat kasarsın

Nukerim zaten iyi olur Deniyecem. Galiba tek çözüm bu yada millet burda post kasılmıyor diyip çıkıyor
  • 82 wizardla kasarken 60lık chara çok az düşüyor. 52 nukerle ongda 25 lik charlara çok fazla düşüyor. plvl yaparak biriktir. eğer 85+ isen ve bir skill ağacını komple kapatacaksan %100 sp almak için silkle almalısın 80 e düşürene kadar falan.
    The car is on fire, and there's no driver at the wheel, And the sewers are all muddied with a thousand lonely suicides, And a dark wind blows, The government is corrupt, And we're on so many drugs, With the radio on and the curtains drawn, We're trapped in the belly of this horrible machine, And the machine is bleeding to death, The sun has fallen down, And the billboards are all leering, And the flags are all dead at the top of their poles, It went like this: The buildings tumbled in on themselves, Mothers clutching babies, Picked through the rubble, And pulled out their hair, The skyline was beautiful on fire, All twisted metal stretching upwards, Everything washed in a thin orange haze, I said, "Kiss me, you're beautiful - These are truly the last days", You grabbed my hand, And we fell into it, Like a daydream, Or a fever, We woke up one morning and fell a little further down, For sure it's the valley of death, I open up my wallet And it's full of blood
  • Ben ben her zman toplarım.Çünkü genellikle lazım oluyo warlock kasıyorum kullanamdıklarımı geri çekiyorum.Yada farm yapıcaksam 3-4 lvl geri çekmek için.Ama bi kere lazım oldu geri çekmeme 3-4 lvl altıma bot kurmustum güzel toplamıştım
  • Jewel Box toplama taktigi var cursed heart tada işler sanırım ben yakında denicem ama bi dene istersen bandit veya onglarda bi spot ayarla sonra 2 tane char acabiliyorsan 1 level char aç al pt ye bi gecede 500 toplarsın (:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forgotten Temple Coin Nedir?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 yıl aradan sonra yeni yöntem çıkmışsa denemek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

2 yıl aradan sonra yeni yöntem çıkmışsa denemek isterim.

Kendinden 3-4 lv düşüklerde kas

Pathetic End Kid!
  • hahahaha
  • :D Baya Uzunmuş Ama Artık Curst Toplama Yöntemi Partylerde İyi Oluyor :)) 2 Yıl Sonr Bu Yöntemi Dene :D

BALIKESİRLİ
  • 2 yılda düzeltemedinmi hala çarı :D

Orijinalden alıntı: Qmandan

2 yılda düzeltemedinmi hala çarı :D

Üşengeçlik

Şehre gitmeyip sadece kasan bir bot bulabilirsem (ücretsiz tabi ki) skilleri düzeltebilirim. 3 gün bota bıraksam yeter. 3-4 lv. altında kasarken çabuk toplanıyor.

Orijinalden alıntı: Qmandan

2 yılda düzeltemedinmi hala çarı :D

2 yılda 0 dan yapar be adam
    AMD Phenom II 940 X4 (3.2 GHz) 8MB 940p Black Ed--AMD Radeon R7 200 Series (2GB)--Cooler Master 500W Power--OCZ Platinum 4 GB (2*2) 1333 MHz DDR3 Dual Kit CL7--Cooler Master RC-932 Haf ATX Kasa--Gigabyte MA790XT-UD4P/DDR3 S+GL+1394+16*2 938pin
  • bulan varsa banada söylesin

Curse heart toplama yöntemide var evet; min. 2 tane wizard'ın kastığı exp/item paylaşımlı partiye gireceksiniz (ben bard olarak bulundum partide). Bir de petiniz olacak.

Sonuç: 24 saatte 600-650 civarı curse heart. 11-12 saatte bir fulleniyor ve skilleri geri almaya gidiyordum. Yöntem budur arkadaşlar. Aslında bir çoğunuz biliri bilmeyenlerde buradan öğrenmiş olsunlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.