Şimdi Ara

Mevzu Selçuk İnan olunca medya 3 maymunu oynuyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sezon istatistikleri 32 maçta 6 gol 3 asist, bu gollerin 4 tanesi penaltı...Maaşı maç başı primlerle 3,5 m euro...

Son günlerde Sneijder basın tarafından yoğun şekilde eleştiriliyor, sebebi maaş ve performansı uyuşmadığı söyleniyor. Elbette her futbolcu eleştirilebilir, fakat mevzu Selçuk İnan olunca ne aldığı para ne performansı hiç bir şekilde konuşulmuyor.

Ben sezon sonrası çoğu programı takip ettim, yorumlarını merak ettiklerimi youtube üstünden dinledim. Çok nadir şekilde Selçuk'un etkisiz olduğu söyleniyor.

• Bende hiç anlamıyorum. Sneijder o kadar gündeme geliyor ama Selçuk ve ayrılık kelimelerini hiçbiryerde yan yana görmedik nedense.
  • sneijder'ı şuan satsan hiç olmazsa para kazanırsın maaş yükünden kurtulursun.

selçuğu kim ne yapsın isteyeni bile yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machan

Bende hiç anlamıyorum. Sneijder o kadar gündeme geliyor ama Selçuk ve ayrılık kelimelerini hiçbiryerde yan yana görmedik nedense.

Sneijder sabah akşam eleştiriliyor, tamam eleştirilebilir sonuçta performans odaklı bir oyun fakat Selçuk takımın kaptanı oyunun merkezinde olan bir futbolcu hiç bir şekilde eleştirilmiyor.

Ne aldığı para ne performansı ne yaşı, ben anlamıyorum medyayı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

sneijder'ı şuan satsan hiç olmazsa para kazanırsın maaş yükünden kurtulursun.

selçuğu kim ne yapsın isteyeni bile yok.

Tamamda medyanın eleştirmemesinin sebebi bu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Orijinalden alıntı: Machan

Bende hiç anlamıyorum. Sneijder o kadar gündeme geliyor ama Selçuk ve ayrılık kelimelerini hiçbiryerde yan yana görmedik nedense.

Sneijder sabah akşam eleştiriliyor, tamam eleştirilebilir sonuçta performans odaklı bir oyun fakat Selçuk takımın kaptanı oyunun merkezinde olan bir futbolcu hiç bir şekilde eleştirilmiyor.

Ne aldığı para ne performansı ne yaşı, ben anlamıyorum medyayı...

Medyanın alayı Galatasaray düşmanı hocam. Aynı zamanda A Spor ve TRT Spor'da. Hatta Güntekin Onay'da. 2 tane elle tutulur transfer yaptık diye hemen Sneijder'i göndertmeye çalışıyorlar. Önümüzdeki hafta Sneijder'e ilk günkü gibi bir karşılama töreni yapıp Dursun'a mesajı göndermek lazım ki taraftarda böyle birşey planlıyor zaten.http://www.webaslan.com/futbol/galatasarayda-4-transfer-karsilamasi-sneijdere-SXHBQ95781SXQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 2 Temmuz 2017; 12:40:14 >

• Türk futbolundaki en güçlü isimlerin başında geliyor. Galatasaray'ın, hatta milli takımın teknik direktörünün kellesini alabilecek kadar güçlü ve sinsi bir adam. Doğru dürüst eleştirebilen bir tek Uğur Meleke vardı en son, şimdi nerelerde bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 2 Temmuz 2017; 15:51:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Quaresma'mız Yok Malesef !!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selçuk İnan da Volkan Demirel gibi, adamın medyada dokunulmazlığı var. Kimse eleştirmiyor

Volkan ve bu adamın aldığı paraları herhangi bir yabancı alıp, bunların verdiği performansı verse aynı medya yerin dibine sokardı.

• Tabii ki medyada sneijder konusulacak. Durup dururken yerine 10m bayilip oyuncu aldik. Simdi de adami zorla göndermeye calisiyoruz.

Medyaya malzemeyi veren Galatasaray. Elestirecekseniz bunu elestirin.
  • ne zaman gidecek bu bela..
  • Bu kulüpte işler 3 şekilde yürür. Doğru şekilde, yanlış şekilde, benim istediğim şekilde..

Mevzu Selçuk İnan olunca medya 3 maymunu oynuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Tabii ki medyada sneijder konusulacak. Durup dururken yerine 10m bayilip oyuncu aldik. Simdi de adami zorla göndermeye calisiyoruz.

Medyaya malzemeyi veren Galatasaray. Elestirecekseniz bunu elestirin.

Orası öyle fakat Sneijder eleştirileri sezon biter bitmez başlarken, Selçuk İnan eleştirileri hiç duyulmuyor dostum...Bu sezon özelinde değil genel olarak böyle bir şey var.

Selçuk İnan'ın kulüp üstünde olumsuz bir gücü var, adam öyle yada böyle her türlü sahada ve eleştirilmiyor. Vazgeçilmez performansa sahip değil, takımda kimler gitti kimler eleştirildi bu adam geldiği günden beri orada duruyor.

Tamam etkili olduğu dönemler oldu fakat artık yeterli değil
  • Sneijder yerine Selcuk gonderilse, Belhandaya verilen 10 milyonla da Wofsburgtan Arnold alinsa, gs ortasahasi 1-2 seviye birden atlardi.

Arnold, fb ve gs ortasahalarinin tam aradigi tipte topcu. Maestronun krali adam.

Lemima Arnold
    Sneijder

Souza Arnold
    Lens Ekici Valbuena
  • gökmen özdenak'a göre 3 asistin 18 'i gol olmuş ondan kimse ses etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

gökmen özdenak'a göre 3 asistin 18 'i gol olmuş ondan kimse ses etmiyor.

Gökmen Özdenak gözünden Futbol bambaşka bir olay 😄

• http://atbunugol.blogspot.com.tr/2017/06/selcuk-ile-mumkun-degil.html?m=1

Selçuk İnan için hazırlanmış güzel bir blog yazısı, yapan arkadaş video ile desteklemiş.
  • Gol ve asist sayısı üzerinden futbolcuyu göklere çıkartmak ya da yerin dibine sokmaktan vazgeçmek lazım. Misal Luca Modric bu sezon 41 maçta 1 gol 5 asist yapmış. Hadi o zaman Modric kötü futbolcu diyelim mi? Modric'siz Real Madrid bu sene tek bir tane kupa alamazdı.

Selçuk çok iyi oynuyor demiyorum ama Galatasaray için hala önemli bir oyuncu. Selçuk'un yanında Melo varken neler yaptığını hepimiz biliyoruz. Burak'a, Elmander'e, Drogba'ya yaptığı asistleri de biliyoruz. Önünde hayalet gibi dolanan, sadece ceza sahasında ayağına top gelince vuran Podolski'ye asist yapmak zaten imkansız. Selçuk'un yanında top kullanma özürlü Tolga ve De Jong gibi adamlarla nasıl performans göstermesini bekliyoruz ki.
  • Selçuk İnan iskeletimizin tam ortasında yer alıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Regardy sth.

Selçuk İnan iskeletimizin tam ortasında yer alıyor.

Galatasaray neden son 2 senedir başarısız sorusunun cevaplarından biri bu işte :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Orijinalden alıntı: Regardy sth.

Selçuk İnan iskeletimizin tam ortasında yer alıyor.

Galatasaray neden son 2 senedir başarısız sorusunun cevaplarından biri bu işte :)

Bu haldeyiz çünkü;

Kaç senedir hep forvetlerimiz odun cinsinden. O çıplak ayaklarında 2 saniye top bile tutamıyorlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.