Şimdi Ara

mevlüt fenerbahçede hayırlı olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dogan haber ajansının açıklamasınıa göre mevlüt fenerbahceyle her konuda anlaştım dedii

• Çöp ama afrika kupası için lazımdı bir forvet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • K U N kullanıcısına yanıt
    Neresi çöp hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayirli olsun .

• :(

• quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Çöp ama afrika kupası için lazımdı bir forvet

Mevlüt'ü kaç kere izledin de çöp niteliği veriyorsun? Adamın 10 tane maçını izlemişimdir Fransa Ligi'nde. Türkiye ortalamasının üstünde pas alışverişine giren, akıllı, iyi bir tekniği olan ve güzel gol vuruşları yapabilen bir oyuncudur Mevlüt. Zaten bu yerli furyasında alınabilecek en baş isimlerden biridir. Ne bekliyorsunuz ben anlamadım.

Gayet yeterli bir oyuncudur..
  • Ed Wood kullanıcısına yanıt
    Abartmayalım fransanin veysel cihanı işte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle çöp denilemez ama medyanın şişirdiği bir adam. Belki bizim lig için işe yarar. Ama zaman zaman kızmamak el de değil Semih i niye yolladık kardeşim o zaman ? diye sorasım var.
  • Fenerin umut bulutu işte.
  • Kötü bir transfer.
  • Semih Şentürk'ten bellirgin çok büyük bir artısı yok Mevlüt'ün. Webo'dan ise fizik olarak daha düşük bir oyuncudur. Öyle oyuna girdiğinde kısıtlı zaman içinde skora etki edebilcek niteliklere sahip değil hele ki bizim doldur boşalt oyun sistemimizde çok fazla zorlanıcaktır. He şuda var 5 yabancıda zaten elin mahkum yedek klübesine bir türk forvet şart ne yapalım hayırlı olsun diyelim.
  • Alinabilecek en iyi Turk forvet hayirli olsun

• Bu kadar erken transfer olayına girmez bizimkiler inandirici degil olursa sevinirim ama bizim lige fazla bi oyuncu

• Mevlüt iyidir iyi.
  • alinabilecek baska yerli forvet olmadigina gore gayet iyi bir transfer h.olsun

• yabancı sıkıntısı düşünüldüğünde iyi bi transfer hem bi forvet lazımdı hem de türk olması gerekliydi, o yüzden iyi oldu. ama mevlütten de pek bi şey beklemiyorum yani, sevmediğim bir forvet tipi zaten ama gelsin daha iyi anlarız, maksimum 3-4 maçını izlemişimdir umarım yararlı olur takıma
  • Yerli forvet için iyi bir seçim.Hayirli olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Semih Şentürk'ten bellirgin çok büyük bir artısı yok Mevlüt'ün. Webo'dan ise fizik olarak daha düşük bir oyuncudur. Öyle oyuna girdiğinde kısıtlı zaman içinde skora etki edebilcek niteliklere sahip değil hele ki bizim doldur boşalt oyun sistemimizde çok fazla zorlanıcaktır. He şuda var 5 yabancıda zaten elin mahkum yedek klübesine bir türk forvet şart ne yapalım hayırlı olsun diyelim.

Herhalde Fenerbahçe scout ekibindensiniz. Adamı ayrıntılı izlemeden,yakından tanımadan nasıl böyle kesin ifadelerle konuşuyorsunuz ? Anlamıyorum bunu. Benim videolardan gördüğüm adam boyuna rağmen hızlı ve çabuk ayrıca mücadeleci ayrıca kafasınıda çok rahat kullanıyor o hıza rağmen. Yani rakibe golü atıp olagan olarak hafif geriye yaslanıp bu adamı aldığımızda havadanda şişirsek yada yerden önüne de açsak bu adam topu değerlendirir gibi. Alper-kampl-emenike gibi adamlar aynı anda kadroda olursa o boş alanda mevlütle dağıtırlar.

Adam bu sene 35 maçta 12 gol 3 asist yapmış. Oyun süresini hesapladım yaklaşık 24 tam maç süresince sahada kalmış ve 12 gol atmış 0.50 gol ortalaması fransa liginde oynadığı takım da hesaba katılırsa çok iyi bir ortalama. emin ol biraz daha genç olsa bir iki gol atsa 10 dan okutmaya çalışırlar. ki daha rahat 5 yıl oynar. Şunu da unutma fransa liginden ligimize gelen adamlar genelde tutar. Bknz: sow,niang

• fransadan gelen forvetlerimiz başarılı oldular mevlüte güveniyorum 8 gol ortalaması ile oynar rahatlıkla.
  • Yerli forvet kıtlığının yaşandığı şu dönemlerde alabiceğimiz en iyi oyunculardan birini aldık 8-10 gol ortalamasıyla oynasa bizim için kafi.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.