Şimdi Ara

Mevcut durum nedir PS3 için? (Uzmanlarına)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun zamandır konsol dünyasından ciddi anlamda uzak kaldım. En son PsONE'ım vardı, PS2 almanın eşiğinden döndüm ve oyun PC'si aldıktan sonra PS3 alma ihtimalim rafa kalkmıştı, şimdi tekrardan cidd şekilde PS3 alma niyetindeyim zira PS4'ün gelmesiyle fiyatlar daha da ucuzlayacaktır. Sorum şu, bilindiği gibi Ps1, Ps2'deki gibi modchip olayları PS3'de tam işlemiyordu, USB Jailbreak ile kopya (korsan) oyunlar oynanıyor, internet kafeler en azından böyle işletiliyor. Bildiğim kadarıyla system software 3.55 ve yukarısında jailbreak ve benzeri yöntemlerde işe yaramıyor. Acaba mevcut durum nedir? Oyunların birçoğu system software'i Sony yüzünden güncellemeye çalışıyorlar ve başarısız olunca da oyun açılmıyor, PS3 servis modunda kilitli kalıyor diye şeyler okudum.

Bunlar ne kadar doğrudur? Kopya oyun çalıştırma olayı hangi yöntem ve sistemle PS3'lerde mevcuttur? Yoksa orjinal oyun almaktan başka çaremiz yok mu? Tavsiye babında görüş bildirebilecek arkadaşlara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 14 Eylül 2013; 20:37:55 >

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    dostum şunu söyleyeyim hakiki eski oyuncular ps2den aldığı zevki ps3 neslinden alamadı bir şeyler eksikti bence ps2 alın onun efsanelerini oynayın yok grafik falan dersenizde ps3 ü es geçin derim biraz daha biriktirin ps4 alın hoş korsan kullanacakmışsınız kırılmasını beklemelisiniz
    bu arada forumda korsan yasak
  • Aynen. konsol al ama korsandan uzak dur para verip orjinali almanin keyfi bir baskadir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danger_snake -- 14 Eylül 2013; 23:26:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.
  • Olay parana bakar paran varsa korsan oynatlara yönel 750-800 arasıydı fiyatları düüşmez ama paran çok yoksa ps3 artı olarakta 1 senelik plus çek yanına.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 İçin Ufak Bir Soru
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.