< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzozan -- 18 Aralık 2020; 18:59:22 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzozan -- 18 Aralık 2020; 18:59:22 > |
Forumun sistem panelinde halen daha arıza var, duyurulur...
Kasa: Cooler Master Storm Scout MB: ASUS P8Z68-V Pro CPU: Intel i7 2600K (@4.2GHz, 1.205VCore, 30°C ~ 72°C) GPU: Powercolor HD6870 (@950MHz, Fan0%, 56°C ~ 103°C) RAM: 4GB Corsair Vengeance (@1600MHz, 9-9-9-24) HDD: 1TB Hitachi Deskstar 7200rpm 32MB Cache SSD: 120GB OCZ Agility 3 PSU: 700W Cooler Master Silent Pro Monitör: 22" ASUS VW228N TFT-LED 1080p DVD-RW: LG Super-Multi 22x Klavye: Microsoft Comfort Curve 2000 Fare: Logitech VX Revolution Hoparlör: Sony SRS-D5 2.1 50W ![]() |
|
With a good script, a good director can produce masterpiece. With the same
script, a mediocre director can produce a passable film. But with a bad script even a good director can't possibly make a good film. For truly cinematic expression, the camera and the microphone must be able to cross both fire and water. The script must be something that has the power to do this." Akira Kurosawa |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 18 Nisan 2011; 21:31:42 > |
İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
|
|
![]() Sergio Ramos |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 19 Nisan 2011; 0:02:03 > |
|