Şimdi Ara

Mevcut aboneler için 1 yıllık sabit fiyat garantisi sonrasındaki süreç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aralık 2018'den beridir VDSL 24 Mbit tarife üzerinden interneti kullanıyorum. Mevcut tarih itibariyle 24 Mbit tarife yok, bu durumda benden yeni pakete geçmemi mi isteyecekler? Ayrıca sayfasındaki tarifelerin bir bölümü yeni müşterilere açık, bu durumda biz hangi tarifeleri seçebileceğiz, bilgisi olan var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serenas kullanıcısına yanıt
    Mevcut müşterilere kapalıydı o tarife.

Benim de 1 yıllık sabit ücret geçen hafta sona erdi. 24 mbps kullanıyordum. 35'lik tarifeye geçirildi diye sms geldi. Hızım aynı kaldı. Bugün facebook'tan mesaj gönderdim ve hızımı 35'e yükselttirdim.
    44 lira zaten ocak gibi 56 olmuştu, haziran gibide 66 oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero-man kullanıcısına yanıt
    44 iken uye olmustum 56 yı yansıtmadılar 44 den 66 yapınca %50 zam agır geldı bırden netgalaksıye gecerım her halde
    kanka 200gb kotası var o tarifenin 200 geçince max 76 tl oluyor her gb 50 kuruş.63 tl gelirse heray güzel olur tabi ama sanmam ben fazla download yapmıyorum ama 500gb geçiyor banada direk 76 tl senin aynı tarifenin smart olmayanını verdiler çünkü 200gb her türlü geçiyorum.
  • 2 yıldır aboneyim. 24 mbps kullanıyordum kotaları kaldırdık sınırsız yaptık dediler 46'dan 66 oldu. 12 aylık süre doldu 66 oldu 76. Arıyorum 63'lük 200 gb kotalı tarifeye geçirin yok olmaz. Siz sınırsız kullanıyorsunuz kotalıya geçme hakkınız yok. Diyorum siz beni sınırsız yaptınız ben istemedim, vay efendim olmaz canım efendim olmaz. Şikayet yazdım eğer geçirmezlerse fazla para verir başkasına geçerim.

Netspeed'ten aradılar ve 63 liralık pakete geçiş yaptılar. Müşteri temsilcisinin geçiş yapma yetkisi yokmuş onun için yapamamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAbesni -- 9 Şubat 2020; 9:39:39 >

2 yıl oncesı netpeedden 100 mbps tarıfe kullandım gecen yıl 100 mbps kaldırıldı en yuksek hız olan 75 mbps tarıfeye gectım..subat sonu olması 1 yıl bıtecek bıtecek 15 gun oncesı aradım hızınız yıne 75 de kalır dedıler ararız dedıler bakalım arayan olacakmı..fıyat ne teklıf yapacaklar.

hızlar fıber yayıldıkca dusmeye basladı nedense ısık hızına dıılde eskı sısteme donecek gıbı gıttıkce..

nerde eskı o dial up modemler neydı o eskı hızlar .:::::))))
    14400 bps modemım vardı ılk ınternetı aldıgımda faxmodem....-_- yıl kactı bılmem 96-97 olsa gerek -_-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 14 Şubat 2020; 20:44:35 >

Orijinalden alıntı: frantic2

slm

2 yıl oncesı netpeedden 100 mbps tarıfe kullandım gecen yıl 100 mbps kaldırıldı en yuksek hız olan 75 mbps tarıfeye gectım..subat sonu olması 1 yıl bıtecek bıtecek 15 gun oncesı aradım hızınız yıne 75 de kalır dedıler ararız dedıler bakalım arayan olacakmı..fıyat ne teklıf yapacaklar.

hızlar fıber yayıldıkca dusmeye basladı nedense ısık hızına dıılde eskı sısteme donecek gıbı gıttıkce..

nerde eskı o dial up modemler neydı o eskı hızlar .:::::))))
    14400 bps modemım vardı ılk ınternetı aldıgımda faxmodem....-_- yıl kactı bılmem 96-97 olsa gerek -_-
    Selam

Şu anda netspeed internet hızınız ve ücretiniz ne oldu?
    Onlar mı sizi aradı yoksa siz mi onları?
    Taahhüt karşılığında fiyat değişikliği / indirimi oluyor mu?

Şu an ben 75 mbps'ye kadar vdsl olanı 76 tl'ye kullanıyorum. Taahhüt 2 ay içinde bitecek. Hızım ve ücretim değişecek mi onu merak ettim.
    Kendi sitelerinde en yüksek 35 mbps göstermişler. Açıkçası hızımın düşmesini istemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: marcusxxx

Selam

Şu anda netspeed internet hızınız ve ücretiniz ne oldu?
    Onlar mı sizi aradı yoksa siz mi onları?
    Taahhüt karşılığında fiyat değişikliği / indirimi oluyor mu?

Şu an ben 75 mbps'ye kadar vdsl olanı 76 tl'ye kullanıyorum. Taahhüt 2 ay içinde bitecek. Hızım ve ücretim değişecek mi onu merak ettim.
    Kendi sitelerinde en yüksek 35 mbps göstermişler. Açıkçası hızımın düşmesini istemem.

Alıntıları Göster
    tahaddut yok o sekıl devam edıyor hız aynı devam edıyor fıyat 84,00 tl olarak devam edıyor.
    yenı abonelere dogru 35 mbps den yukarı vermıyorlar.((bu cok sacma bız hız yukseltelım derız onlar hız dusurmecede eskıye gıdıyoruz sankı...-_-
    ben aradım bıtmeden ararız dedıler gunu geldı 1 gun gectı ben aradım yıne donus yapacaz dedıler donus yaptıalr dedıgım gıbı yaptılar eskı abone oldugum ıcın..
    yoksa 35 hız olsaydı hemen tasıma arayısına gırmıstım. okey dedıler sorun kalmadı.

benımde aynı durumdu cunku 75 mbps 76 oduyordum ..1 fatura geldı cunku 84 tl ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 21 Mart 2020; 15:31:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: frantic2

tahaddut yok o sekıl devam edıyor hız aynı devam edıyor fıyat 84,00 tl olarak devam edıyor.
    yenı abonelere dogru 35 mbps den yukarı vermıyorlar.((bu cok sacma bız hız yukseltelım derız onlar hız dusurmecede eskıye gıdıyoruz sankı...-_-
    ben aradım bıtmeden ararız dedıler gunu geldı 1 gun gectı ben aradım yıne donus yapacaz dedıler donus yaptıalr dedıgım gıbı yaptılar eskı abone oldugum ıcın..
    yoksa 35 hız olsaydı hemen tasıma arayısına gırmıstım. okey dedıler sorun kalmadı.

benımde aynı durumdu cunku 75 mbps 76 oduyordum ..1 fatura geldı cunku 84 tl ..

Alıntıları Göster
    Cevabın için teşekkür ederim.

Diğer firmalarla kıyasladığımda 75 mbps için 84 tl yinede iyi. Zaten büyük bir şikayetim de yok. Ara sıra internet gidiyor ama o hepsinde oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: marcusxxx

Cevabın için teşekkür ederim.

Diğer firmalarla kıyasladığımda 75 mbps için 84 tl yinede iyi. Zaten büyük bir şikayetim de yok. Ara sıra internet gidiyor ama o hepsinde oluyor.

Alıntıları Göster
    kısacası bende mennunum 3 yıla gecıs yaptım net speed te

Orijinalden alıntı: cengizps3

Merhaba hocam. Taahhüd bittikten sonra onlar mı arıyor yoksa biz mi aramamız gerek.
    slm . siz son gün arayın donus yapıyorlar....
    fakat tahatdut vermıyuorlar gecmıs yıllardakı 1 yıllık sabıt fıyat olayı yok.
    ben devam edıyorum bakalım su an mennunum ılerleyen gunler ne olur ne kalır.
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.