Şimdi Ara

metu proficiency itiraz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yardım edin 58.5 ile kalmışım 59.5 ile geçiriyorlar itiraz edersem geçirirlermi writingden 1-2 puan vererek nereye itiraz edebilirim lütfen yardımcı olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !mmortal -- 25 Haziran 2010; 22:12:07 >

• uppp up
  • geçen sene ingilizce dersinden 59.3 ile kalmıştım . onu hatırlattın bana
  • Öğrenci işlerine git.Onlar seni yönlendirir.Note taking ve writing in yeniden okunmasıyla ilgili bir dilekçe yazman gerekir muhtemelen.
  • hacı ögrenci işlerine mi yoksa dbe de deniz hanıma git dediler bide dilekçe yazıyodum da sınavın tekrar gözden geçirilmesini istiyecektim ölemi yapayım yoksa o bölümleri mi diyeyim sadece
  • Note taking ve writing dışında kalan kısım test zaten.Onların itiraz edilecek bir durumu yok.Nereye başvuracagını bilmiyorum.Ögrenci işleri bir öneriydi
  • tamam hacı deniz hocaya git diyolar öyle yaparım o seni yönlendirir diyorlar cok acı koydu ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtü proficiency girenler
    2 yıl önce açıldı
    itü proficiency
    11 yıl önce açıldı
    yeni mezun ceng hk.
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam mutlaka okula git Deniz Hoca koordinatördü sanırım zaten o seni yönlendirir.Puanın yükselir merak etme itirazla 7 puan yükselten adam tanıyorum(Ben de muafiyet aldım bu arada)
  • hacı lan inş yaparlar yaa ama bu sefer aklıma şöyle bişi geliyo bu adamlar yaz okulunu doldurmak için bırakmış olabilir milleti ona ragmen puan eklerler mi canım sabahtan beri nası sıkkın ya ulan 6 puan writing
  • Adamların garezi mi var neden yaz okuluna bırakmak istesinler seniİlk kısım test zaten yapılabilecek birşey yok da ikinci kısıma itiraz et bir puan biryerlerden bulunur mutlaka.
    Bu arada alakasız ama bu sınav sonucu pazartesi açıklanacak dediler bugün sonuçlar hazırdı hala öğrenci sayfasında açıklama yok bilmeyen insanları neden boşuna bekletiyorlar ki
  • hacı yaz okulları dolunca para geliyo adamlara olm umarım geçirirler dertsiz başıma dert ya o tanıdıgın adam ne zaman yapmış
  • hayırlısı bakalm umarım bişey çıkar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.