Şimdi Ara

Metronet kullanıp da memnun olanlar var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ttnet pahalı ve telefon istiyor

dolayısıyla tercihim metronet olacak. ama nasıldır çoğu kişi almayın diyor ama memnun olanların da olduğunu düşünüyorum. arkadaşlar memnun olanlar bilgilendirirse sevinirim. 10 mbps lik simetrik paketi almak istiyorum

ayrıca metronette internet için sabit telefon şart mı

• Biraz şans işi metronet.Çerkezköyde 1 senedir kullanıyorum switch arızası dışında bir problem yaşamadım.Sadece biraz bekledik çünkü parça yurt dışından geliyormuş.Onun dışında internetim çok stabil.
  • Telefondan mı veriyorlar neti?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dedikleri gibi şans, altyapı iyiyse oldukça iyi. binanıza altyapı kurdular mı acaba..
    ilk üye olduğumda çok fazla kopmalar oldu. sonra apartmanın altına modem ve hub koydular sorun kalktı..
    tek sorun router ım ip yi otomatik almıyor, evde farklı cihazlarda net e girecekse, Access point özellikli router almanız..ve router olarak işe yaramazsa
    ap modunda başlatın wifi güvenlik ayarlarını yaptıktan sonra

çareyi onunla buldum..http://www.hizlial.com/zyxel-nbg-417n-4-port-150mbps-wireless-n-lite-access-point-router/30.026.1411.0009
    bendeki 416 modeli ve media markt ta 99 tl.

fşiyatı diğerlerine göre hesaplı, adil kullanım yok, torrent gibi işler ypıyorsanız upload hızı çok iyi

• elektrik hattından veriyorlar..evde istediğin odaya taşıyıp istedin cihazı kablolu net e bağlarsınız. daha fazla cihaz içinse üstteki zyxel e ihtiyacınız var.

** mod arkadaşlar "değiştir" düğmesi hata veriyor, mesaj düzenlenmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdmrx

dedikleri gibi şans, altyapı iyiyse oldukça iyi. binanıza altyapı kurdular mı acaba..
    ilk üye olduğumda çok fazla kopmalar oldu. sonra apartmanın altına modem ve hub koydular sorun kalktı..
    tek sorun router ım ip yi otomatik almıyor, evde farklı cihazlarda net e girecekse, Access point özellikli router almanız..ve router olarak işe yaramazsa

çareyi onunla buldum..http://www.hizlial.com/zyxel-nbg-417n-4-port-150mbps-wireless-n-lite-access-point-router/30.026.1411.0009

fşiyatı diğerlerine göre hesaplı, adil kullanım yok, torrent gibi işler ypıyorsanız upload hızı çok iyi

zyxel router işe yarıyormu
    bende netmaster wdn300n modeli var ve 3 senede 4 değişim 1 anakart değişimi bilmem kaç kere servise gitti geldi artık çöpe atma zamanı geldi az öncede tamamen gümledi kablolu baglanıyorum ve diğer pcler baglanamıyor evde
    metronet binaya tek ip verdiği için bu cihazlarda sürekli ip çakışması meydana geliyor sorun sorun sorun hiç bitmiyor siz memnunmusunuz bu cihazdan bende alıcam ama karar veremedim

masa üstü pc portdan kablo ile diğer notebook tablet cep telefonlarda kablosuz baglanıyor çekimi nasıldır ip çakışması sorunu olluyormu
    ap modunda başlatın demişsiniz pek anlamadım orasını

router olarak işe yaramama ihtimali nedir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tom Ford Black Orchid aldım
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

quote:

dedikleri gibi şans, altyapı iyiyse oldukça iyi. binanıza altyapı kurdular mı acaba..

bende netmaster wdn300n modeli var ve 3 senede 4 değişim 1 anakart değişimi bilmem kaç kere servise gitti geldi artık çöpe atma zamanı geldi az öncede tamamen gümledi kablolu baglanıyorum ve diğer pcler baglanamıyor evde
    metronet binaya tek ip verdiği için bu cihazlarda sürekli ip çakışması meydana geliyor sorun sorun sorun hiç bitmiyor siz memnunmusunuz bu cihazdan bende alıcam ama karar veremedim

masa üstü pc portdan kablo ile diğer notebook tablet cep telefonlarda kablosuz baglanıyor çekimi nasıldır ip çakışması sorunu olluyormu

diğer başlıklara cevap verdim.. bu cihazı alacaksınız ama Access point ayarı ile çalıştıracakasınız maalesef metronet le router ım 6 aydır çalışmıyordu. ne sistemi değiştirdilerse router, router olarak çalışamıyor artık..

1-2 günde bir ağda ünlem işareti çıkıyor..elektrik kblosunu çekip takın yeniden geliyor..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

quote:

diğer başlıklara cevap verdim.. bu cihazı alacaksınız ama Access point ayarı ile çalıştıracakasınız maalesef metronet le router ım 6 aydır çalışmıyordu. ne sistemi değiştirdilerse router, router olarak çalışamıyor artık..

1-2 günde bir ağda ünlem işareti çıkıyor..elektrik kblosunu çekip takın yeniden geliyor..

ozaman access point özelliği olan bir cihaz almam lazım
    benim routerdada şuan ünlem işareti cıkıyor 1 dakika baglı kalıyor hemen kopuyor
    yada en iyisi bu lanet metroneti bir an önce kapatıp ttnete geçmek yeter yani kaç yıldır bunlarla uğrastıgım rezaletten başka birşey değiller resmen

• merhaba, 2 yıl metronet bpl 10mbps kullandım.
    2. yılın sonunda 3 gün önce firmaya attığım maili isimleri değiştirerek buraya ekliyorum.
    firmadan(olmaz ya) ve kullanacak olanlardan sorusu olan varsa detaylandırlabilirim.
    fikir sahibi olmanız açısından yardımcı olacağını düşünüyorum.

metronet hakkında bende oluşan kanaat şudur.
    eski aboneleri bir bir yıldırma politikasıyla iptal ettirelim firmayı kapatıp gidelim.
    başka mantılklı açıklaması yok bunun.
    bu kadar ilgisizlik olmaz.
    hattı iptal ettrmek için arıyorum. memnuniyetsizliğiniz nedir?
    sorun varsa çözebiliriz, alternatif bağlantı deneyelim vs. diyen çıkmadı...

Merhaba,
    Kullanmış olduğum hizmet paketi (24 ay taahhütlü 10mpbs) EKİM AYI sonu itibariyle bitmiş bulunmaktadır.
    BPL internette, 10mpbs hızı sürekli ve sağlıklı alamama, kesilme kopma yaşandığı için fiber internete geçmeyi düşünüyordum.
    Superonline a geçmek için işlemleri başlattığım sırada daha önce açmış olduğum bir kayıt için şirketinizden tesadüfen xxxxx BEY aradı.

Neden iptal ettirdiğimi ve memnuniyetsizliğimi kendisine belirttim.

Bunun üzerine son derece çözüm odaklı olarak ETHERNET hizmetinizden bahsetti, bulunduğum sitede yer alan alt yapının daireme kadar kurulumu yapılarak kullanabileceğimi belirtti. Dilerseniz denersiniz; memnun kalırsanız taahhütlü paketlerimize geçebilirsiniz dedi.

Bunun üzerine kayıt yapılması için kendisi ile görüştüm. Kurulumun birkaç gün sürebileceğini, bu sürede mağdur olmamam için evde kullanmakta olduğum internetin açık kalacağını bildirdi.

Anlayışı ve çözüm odaklılığı için Kendisine teşekkür ettim, şu ana kadar bana METRONET’ten bu denli anlayışlı ve çözüm odaklı dönüş yapılsaydı iptal ettirmeyecektim dedim.

Buraya kadar firmanıza olan görüşüm olumlu anlamda değişmişti.

Ancak aradan geçen sürede DAİREME KURULUM SAĞLANMADI ve bununla ilgili ne zaman kurulumun yapılacağına dair bilgi verilmek için bana ulaşılmadı.
    Bunun üzerine çağrı merkezinizi 06.11.13 tarihine kadar üç gün aradım ve bilgi verilmesi yönünde talepte bulundum.
    Ancak yine dönüş olmadı.

Son aramamda vvvvv bey ile işlem yaptım.
    Kendisi kullanmakta olduğum interneti kapatması gerektiğini belirtti.
    Yeni bir paket kurulacağını ve bu sürede mağdur olmamam için firmanızdan xxxxx BEY tarafından bu şekilde memnuniyetimi gözetmek için yardımcı olunduğunu belirttim.
    Ancak prosedür neyse onu uygulaması gerektiğini belirterek internetimi kesti.

Konuyla ilgili xxxxx beyle görüşmesi ve ondan sonra kesmesini talep ettiysem de bir sonuç alamadım.
    xxxxx bey den olumlu dönüş aldığım için kendisi ile görüşmek istediğimi belirtiyorum ancak kendisinin bulunduğu birime telefonla ulaşamıyorum.

Sonuç ve talep:
    Firmanıza olan memnuniyetsizliğim eski boyutuna ulaştı. xxxxx beyle görüştükten sonra umutlanmıştım ancak hiçbir şeyin değişmediğini gördüm.
    Firmanızdan ayrılıp kesinti olmaksızın SUPERONLİNE a geçseydim evde internet kesintim olmayacak ve mağduriyet yaşamayacaktım.
    Eşim ve ben işlerimizi evden takip ediyoruz. Bugün itibariyle internetimi keserek güzel bi memnuniyet yakaladınız.

Oturduğum sitede birçok kişi gibi bana da diğer firmalara geçme yolunu gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum…
    Kalın sağlıcakla…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afanesavo -- 7 Kasım 2013; 13:15:41 >

• benimde taahhüt aralıkta bitiyor.

benim hızım 3 mbt sınırsız BPL di. pek sorun yaşadığımı söyleyemem.
    kopmalar falan oldu tabiki 3-5 kez (24 ayda normaldir.)

şikayet var sitesinde de gördüm . kendi ödeme sistemlerinde ödenmiş olarak görünen faturalarım vardı.
    belgeleyip kanıtlayamadığımdan 3 fatura ek ödedim geçen bu 24 ayda o canımı sıktı.
    (tabi gerçekten fazla ödeyip ödemediğimi bende bilmiyorum o ayrı konu)

genel olarak evde telefon istemediğimden ucuz seçenek olarak yine buna devam etmeyi planlıyorum.
    ödemelerimide artık kredi kartından otomatik ödemeye aldım. belgeliyorum yani.

taahhüt bittikten sonra site dışında eski abonelere kampanya falan yapıyorlarsa
    yine devam etmeyi düşünüyorum.

sizede bu konuda teklifleri olursa haberleşelim derim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 7 Kasım 2013; 15:21:25 >
  • olumlu bir dönüş yaparlarsa yazarım ancak bu metronet çok ilgisiz...
  • Bende Metronet kullanmak istiyorum yeni yapılan bi' binaya taşındık aylardır internet bağlanmadığı için internet kullanamıyorum . Metro elektrik kablolarıyla bağlandığı için kullanmak istiyorum. Dediğim gibi binada baplantı yok ve ev telefonu kullanmayacağım. Metront kullanabilir miyim ? 2. sorum memnun kalır mıyım ? ( 5 mbit bpl simetrik )

- Yan binalarda internet bağlantısı var. @afanesavo
  • Metronet alt yapısı varsa kullanabilirsiniz. Cagri merkezini arayın, bulunduğunuz yerde ne tür hizmet saglaayabilirler anlatsinlar. Bu arada bana hala dönüş yapan olmadı. Ethernet paketlerinde çalışma yapıyorlar galiba...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzak durun, sakın ama sakın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahruj -- 14 Aralık 2013; 21:03:20 >
  • 50mbıt metroethernet ıcın metronetı aradım son bır yıldır metroethernet hızmetını veremıyoruz dedıler ankarada suan sadece adsl hızmetı verıyorlarmıs ınanmadım pek ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metronet alacaklara tavsiyem mümkünse BPL'den uzak durmalarıdır.
    Metronet Ethernet de öyle kusursuz bir hizmet değil. Ben son zamanlarda 2-3 günde bir kesinti yaşıyorum ve bahsettiğim bu kesintiler saatler sürüyor, bazen akşam eve geliyorum, Metronet kesik oluyor, bir sonraki güne kadar gelmiyor. Müşteri desteği hak getire! Detaylı bilgiyi buradan okuyabilirsiniz: http://metronetmagduru.wordpress.com/
  • Ben her akşam eve geldiğimde kesilmiş internet için METRONET i arıyorum bulunduğum yer kiptaş 2 ömerli konutları, ve 1 senedir metronet kullanıcıısıyım,haftada 3 gun veya hergun gıdıp gelme lı kesıntıler zaten yaşıyordum,ama son 1 aydır her akşam dediğim gibi metroneti arıyorum,evde 2 pc kullanıyorum routerli hifi aldım, dışarı çıkıyoruz geliyoruz pc lerı acıyoruz ve müşteri temsilcisini aramadan internet açılmıyor son 1 aydır bu şekilde, ben 40 lira net için oduyorum aylık 50 lirada tel parası ödüyorum aramaktan, 1 ay evvel elektrık lı modem aletının altındakı pin nosunu ıstedı, ve sorgulama yaptı, ip uyuşmazlıgı var dedı,ayar yaptı, daha olmayacak dedi bunun uzerine sorun yinede devam ettı,hemen sizin router li wifi nize *ok atıyorlar,ben sorun çoz dediğmde ip algılama problemı dıyor, yıne dun aksam bır gorusmemde artık sınırımden çıldıracakken , müşteri temsilcisi bana şu nolu ip adresı kullanıyorsunuz bu problemlı bır ip dedi, bende dedım kardesım 1 ay evel bu soylendı neden duzeltılmedı, 1 aydır aradıgım arkadslar neden wi-fi me *ok atıyor pekı dedım, bu hizmeti ne internet olarak verebılıyor nede yeterli terbiyede ve bılglı musterı destek hattına sahıp , ıptal işlermleri içinde 350-400 tl utanmadan para ıstıyorlar, neden hem hızmet yok hemde bu cayma bedelı dedıgım de bir sözleşme imzaladığımı söyleyecek kadarda geniş terbiyeye sahip bir kurum vede ciddiyet yok, hani sen bunu imzaladın işine gelirse diyor yardımcıda olmuyor,başına bela almak isteyen varsa buyursun kullansın, bır arıyorsun musterı hızmetlerını tel yuzune kapanır bır ararsın mesaj bırakın der,zaten temsılcı en son arkadaşlara yonlendırdım 3 gun ıcınde aranacaksınız dıyor başka da bir şey olmuyor ondan sonra... bana ve benım gıbılere geçmiş olsun, ben bu yazımı benım gıbı madurlar olmasın ve bılınçlenme açısından METRONET ile alakalı bütün konulara müsadenizle copy leyeceğim.bizim başımız yandı başkasını yanmasın.

sevgiler saygılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.